Anca Țurcașiu și Andreea Samson, provocări extreme în noul sezon de la Asia Express: „Erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor”. Cum au decis să participe împreună pe Drumul Zeilor

 Matei Bianca
.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au avut parte de provocări extreme în noul sezon de la Asia Express. Cele două mari actrițe ale țării noastre au vorbit despre experiența vieții lor și despre cât de greu, dar și frumos a fost pentru ele să participe la emisiunea de la Antena 1. Cum au decis să participe împreună pe Drumul Zeilor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au avut parte de provocări extreme în noul sezon de la Asia Express. Cum au decis cele două actrițe să participe împreună pe Drumul Zeilor.

anca1anca1

Citește și: Anca Țurcașiu confirmă noua relație și a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată”

Citește și: Ce spune Anca Țurcașiu despre nepoata ei și de ce nu a reușit să petreacă timp cu ea: 'Eu nu prea am fost bunică, doar s-a născut copilul și am plecat…' Artista și Aurelian Temișan prezintă Festivalul Mamaia / EXCLUSIV

Citește și: Daniel Buzdugan, îndrăgostit de soția lui ca-n prima zi, și după 31 de ani împreună: „Lumea pentru mine ești tu, este orice loc în care tu ești!” / Imagini cu ei, în ipostaze tandre

Citește și: Primele schimbări făcute în Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru a evita producerea unor noi tragedii. Doctorițele arestate inițial pentru omor cu premeditare se pot întoarce la muncă

Anca Țurcașiu și Andreea Samson, provocări extreme în noul sezon de la Asia Express

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au vorbit despre provocările extreme pe care le-au întâmpinat în noul sezon de la Asia Express. Anca Țurcașiu a declarat că, la un moment dat, i s-a făcut foarte rău și nu a știut ce să mai facă, afară fiind foarte cald.

De asemenea, actrița a mărturisit și că ei și colegei sale de breaslă le-a fost foarte greu cu găsirea cazării, deoarece mulți le respingeau.

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor. Aseară ne-am rugat o oră pe ceas de niște oameni să ne primească să dormim la ei
acasă. Ne-au și verificat, crezând că suntem criminale sau hoațe'
, a povestit vedeta.

Și Andreea Samson a vorbit despre experiența Asia Express. Actrița a spus că fiecare zi de pe Drumul Zeilor este o nouă experiență pentru ea și se bucură de tot ce trăiește în această aventură.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate', a precizat vedeta.

Cum au decis cele două actrițe să participe împreună pe Drumul Zeilor

Anca Țurcașiu a vorbit și despre cum au decis ea și Andreea Samson să participe împreună pe Drumul Zeilor de la Asia Express. Cele două actrițe și-au dorit să pornească împreună pe acest drum frumos și complicat.

„Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de-a fi… A fost vorba de chimie. Ne dorim să fim competitive, dar să nu devenim încrâncenate. Cu nervii stăm bine. Plus că eu am citit biblioteci de cărți motivaționale. Suntem și foarte credincioase – iar acesta e încă un lucru care ne leagă. Pentru că pornim cu Dumnezeu la drum', a explicat actrița.

Ce echipe participă la Asia Express 2024

Nouă cupluri de vedete s-au pregătit intens pentru aventura din sezonul 7 al emisiunii Asia Express pe Drumul Zeilor, care a debutat pe data de 1 septembrie 2024, la Antena 1. Fără acces la telefon și având la dispoziție doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să facă față provocărilor intense, inclusiv temperaturilor ridicate, barierelor lingvistice și traficului haotic, în încercarea de a găsi zilnic transport și cazare.

Traseul din acest sezon este cel mai lung de până acum, cu 11 etape pline de misiuni neașteptate, promițând o competiție plină de adrenalină, care îi va forța pe participanți să-și depășească limitele.

Printre echipele participante se numără: Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și sora ei Andreea, Victor Slav și Selina, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache.

Reality show-ul va fi difuzat pe Antena 1 începând cu 1 septembrie, păstrându-și programul obișnuit: duminica la ora 20:00 și de luni până miercuri la ora 20:30. În prima săptămână, premiera va include cinci ediții consecutive, duminică de la ora 20:00 și de luni până joi de la ora 20:30.

Sursa foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton