Andi Moisescu, detalii din culisele Românii au Talent: „Șicanele au devenit o slăbiciune a noastră”/ EXCLUSIV

 Ciprian Voiculescu
.

De mai bine de 30 de ani, Andi Moisescu ține ștacheta ridicată în peisajul audiovizual și este cel mai bun exemplu că există performanță fără compromisuri. Care este secretul simpaticului jurat de la „Românii au talent (PRO TV)? Spune că este preocupat permanent să se reinventeze, dar noi am mai adăuga niște calități pe care, din modestie, nu le menționează: umor, bun-simț și inteligență sclipitoare. Juratul de la Românii au talent ne-a oferit, în exclusivitate, câteva detalii despre noul sezon și ne-a vorbit despre relația pe care o are cu noii jurați: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI

Bună, Andi! Înainte de toate, spune-ne cum s-a încheiat anul trecut și cum a început noul an pentru tine! Ce ai trecut în dreptul realizărilor și ce ai în plan pentru 2022?

Exceptând neprevăzutul, de care ne-am lovit cu toții în cele din urmă, aș zice că am reușit una peste alta să fac față distracției. Pe TV m-am bucurat de 3 producții, „ApropoTV (de 17 ani), „Românii au talent (de 11 ani) și am revenit și la „Pe bune?!, m-am așezat tot mai confortabil și pe YouTube, deci sunt ultimul care ar îndrăzni să se plângă. În ceea ce privește planurile pe 2022, aș zice că sunt în continuare preocupat să mă reinventez permanent, să rămân relevant
și, o mai veche obsesie a mea, să-mi fac treaba și mai bine.

Andi-Moisescu-2Andi-Moisescu-2

Andi Moisescu: „Românii mi-au arătat că au întotdeauna cu ce'

Filmările au început de ceva vreme deja, iar noi abia așteptăm cu sufletul la gură să vedem „Românii au talent. Ultimele sezoane au fost fabuloase, dar stau și mă întreb… cum ne mai poate surprinde acest sezon? De ce
surprize ai avut tu parte, ce te-a impresionat cel mai tare? Desigur, atât cât ne poți dezvălui.

Eu nu mă mai întreb de mult ce mă mai poate surprinde, întrucât românii mi-au arătat că au întotdeauna cu ce. Avem talent, ăsta e adevărul. Ce mă bucură e un nou tip de conținut care a apărut la masa juriului și care e, evident, legat de relațiile cu totul speciale dintre noi. Eu cred că ăsta va fi primul lucru care va atrage atenția. Și, din același motiv, pot să dezvălui că deciziile au devenit de multe ori imprevizibile. Pentru că, odată cu apariția lui Bobo și a lui Dragoș, au apărut niște unghiuri din care n-a mai privit nimeni până acum prestațiile de pe scena emisiunii.

Andi Moisescu, despre noii colegi de la Românii au talent: „Șicanele au devenit o slăbiciune a noastră'

Așa cum spuneai, anul acesta, la masa juriului, vi se alătură Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cum e „noua formulă, ca să zic așa? Au început să mai apară șicane între voi, să vă mai contraziceți sau guvernează exclusiv umorul? Am observat că și Dragoș este pus mereu pe glume, cum e atmosfera la filmări?

Șicanele au devenit o slăbiciune a noastră, după chiar prima zi de înregistrare, când am realizat toți patru că e loc și că nu se opune nimeni. Ba mai mult, plăcerea mea a fost să constat că fiecare dintre momentele astea a condus către o sigură destinație finală. Umorul. Care, așa cum bine presupui, cam guvernează.

Citește și: Program Românii au Talent 2022.Primele imagini cu Mihai Bobonete și Dragoș Bucur ca jurați, la PRO TV

Citește și: De ce a refuzat Andi Moisescu să plece de la Pro TV, unde lucrează de 30 de ani:”Pun banii de aici, plus…”

Citește și: Irinel Columbeanu, despre relația cu Blanche, femeia căreia i-a luat cadourile înapoi după despărțire:„Avea 19 ani și…'

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când a aflat de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu:„A fost prima căreia i-am spus'

Cum se înțelege Andi Moisescu cu Mihai Bobonete de la Românii au talent

Cu Mihai ai mai avut și emisiunea „Pe bune?! și nu pot să nu te întreb: cât de mult s-a schimbat relația voastră de când aveți proiecte comune?

Suntem de foarte mult timp apropiați. Acum avem doar ocazia să și profităm profesional de asta. Atunci când își va
publica memoriile, eu sunt sigur că Bobo va spune mai multe despre relația noastră profesională. (zâmbește)

Cum se înțelege Andi Moisescu cu Dragoș Bucur de la Românii au talent

„De la Andi mă așteptam ca la două, trei chestii să vină cu ceva inteligent, eventual niște direcții în muzică, în… Eu știam că el știe tot. Dar nu e deloc așa, spunea Dragoș, în glumă. Vă leagă o prietenie mai veche, dincolo de ecran? Ce „povești aveți împreună?

Hai să spunem că avem foarte multe puncte comune și că asta face ca relația dintre noi să fie una foarte specială. Și sunt convins că nu e nevoie să mai dau niciun detaliu, întrucât se va simți. Inclusiv la masa juriului.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton