Andra, după aproape 16 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: "Am avut mare noroc să ne găsim. După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar el e acel soț care..."

.

Andra are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Cătălin Măruță, după aproape 16 ani de căsnicie. Artista susține că este un noroc că s-au găsit, s-au îndrăgostit și și-au pus încrederea unul în celălalt și chiar și după atâția ani prezentatorul „este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii”. Ce mai spune artista despre căsnicia trainică și cât de mult o ajută susținerea partenerului care îi stă mereu alături.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că lucrurile s-au mai schimbat pe alocuri, cum era și normal de altfel, Andra a ținut să sublinieze cât este de norocoasă că și-a găsit sufletul pereche. Dragostea și înțelegerea soțului ei îi dă putere, iar atenția prezentatorului la detalii o copleșește.

andra-catalin-maruta-8andra-catalin-maruta-8

Andra, cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Măruță, după 16 ani de mariaj

Într-un interviu acordat OK Magazine, Andra susține că se regăsește în povestea din videoclipul piesei sale cu The Motans, „Înapoi în viitor”, unde este vorba despre o iubire care rezistă în timp, până la adânci bătrâneți.

Am avut mare noroc să ne găsim, să ne îndrăgostim, să ne punem încrederea unul în celălalt. Cred că este un miracol de câte ori se regăsesc doi oameni făcuți unul pentru celălalt. Și părinții noștri sunt de zeci de ani împreună, iată că și noi, sper ca și copiii noștri să găsească dragostea adevărată. Este un sentiment unic să te simți iubit, împlinit și în siguranță lângă omul pe care îl iubești. Îți dă putere și un sentiment că poți face orice îți propui„, a declarat Andra pentru sursa citată.

Citește și: 'Producătorii filmului au văzut TikTok-urile naturale făcute de Cătălin cu ea și a venit propunerea…' Andra a dezvăluit cum a fost selectată Eva Măruță, de fapt, să joace în filmul 'Tati part-time' / EXCLUSIV

Citește și: Părintele Pimen de la Athos, acasă la Andra și Cătălin Măruță: „Ne-am jucat, am trăit așa, ca și cum eram parte din familie. I-am bătut la șah”

Citește și: Iancu Sterp, atac furibund către Mara Bănică și Zanni, după declarațiile jurnalistei despre Survivor All Stars: „Falșii țin cu falșii, iar drepții cu drepții. Ne vedem în instanță…'

Citește și: Cum arată Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, la 8 ani. Au fost împreună la meciul de retragere al „Generației de Aur'

Andra: „Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii”

Artista apreciază atenția soțului ei la detalii și entuziasmul pe care îl arată atunci când are în pregătire un nou proiect pe plan profesional. Și, cum spune mereu la Românii au talent, încă reușește să-i mai facă pielea de găină.

După atâția ani, e normal să se schimbe dinamica în orice relație, dar Cătălin este acel soț care știe să aprecieze și cele mai mici detalii. Fie că e vorba despre o piesă nouă la care lucrez sau doar mă aude cântând prin casă, el este entuziasmat, îmi spune dacă îi place, mă susține mult. Cunoaște tot repertoriul meu, chiar și pentru spectacolul Tradițional 2', chiar dacă nu urcă pe scenă. Cred că da, îi mai fac pielea de găină. Îmi arată mereu că este foarte important ce fac„, a mai spus Andra.

Cât de tare o afectează criticile pe Andra

Andra a vorbit deschis și despre cât de mult o afectează criticile și cuvintele grele care au fost spuse la adresa sa, dar, de-a lungul timpului a învățat o lecție extrem de valoroasă, pe care a împărtășit-o tuturor.

„Fiecare dintre noi are momente în care critica îl afectează, mai ales când vine într-o formă mai puțin constructivă. Am învățat, însă, că aceste critici spun mai mult despre persoana care le emite decât despre mine. Am auzit cuvinte grele, dar mi-am construit o armură puternică, bazată pe iubirea de sine și acceptare. Ceea ce contează cu adevărat este să te simți bine în pielea ta și să fii sănătos. Frumusețea este subiectivă, iar încrederea și felul în care te porți cu tine însăți sau însuți sunt cele care te fac cu adevărat atrăgător”, a mai declarat artista noastră.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton