Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: "A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Are un zâmbet care te cucerește din prima secundă, iar simpla ei prezență îți transmite o energie pozitivă incredibilă, așa că e greu de crezut că Andra Marinescu, carismatica arhitectă de la „Visuri la cheie (PRO TV), a cunoscut vreodată și partea întunecată a vieții. În dragoste, a avut partea ei de durere, tristețe și temeri, care nu au dispărut complet nici acum… Dar, cu toate astea, merge înainte cu optimism și cu speranța că, într-o zi, soarele va apărea din nou pe strada ei. A rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit și ne-a povestit totul pe larg.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Acum șase ani, ai încercat să-ți refaci viața amoroasă cu un alt bărbat, dar ai decis să pui capăt relației la finele lui 2023, fără să știi ce avea să urmeze… Spuneai că fostul tău partener a început să facă presiuni asupra ta, după separare, și ajunseseși chiar să trăiești cu teamă. Povestește-ne tu mai multe…

Aparent, nu îți ajunge nici măcar o viață de om să poți cunoaște cu adevărat pe cineva… Când am decis să ne despărțim, mi-am dorit și am sperat să fie amiabil, să ne vedem fiecare de viața lui. Din păcate, lucrurile nu au fost deloc așa. A fost nevoie să apelez la un avocat și să încerc să îmi iau toate măsurile de protecție necesare, având în vedere că fostul meu iubit a recurs la multe amenințări și fapte urâte… totul în încercarea de a-mi distruge cariera și tot ceea ce era important pentru mine. Nici acum nu pot înțelege ce satisfacție poți avea să târăști în mocirlă omul care te-a iubit. Citisem odată că nu e bine să ai încredere în nimeni, în întuneric și umbra te părăsește… Am crezut că e doar un clișeu, aparent este un motto al vieții, pe care l-am trăit din plin pe pielea mea. Îmi doresc liniște pentru acest moment al vieții mele, este cel mai important lucru.

9W0A0794 mod9W0A0794 mod

Andra Marinescu a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit

Ai ajuns la concluzia că nu-l cunoșteai deloc pe fostul tău iubit… Te-ai arătat șocată de mesajele dure pe care le-ai primit din partea lui și încercările sale de discreditare, de după separare. Au existat amenințări, te-a urmărit vreodată?

Aparent, nu l-am cunoscut nici 20%. Când eram împreună, îmi promitea că, indiferent unde ne duce viața, în el voi avea mereu un sprijin… Să vezi că omul pe care l-ai iubit recurge la cele mai urâte și înjositoare mesaje de amenințare, te șochează și te panichează, în același timp. Amenințările au fost din plin și au continuat până în momentul în care s-a intervenit legal. Și acum mai simt repercusiunile tuturor încercărilor lui de discreditare, și acum încă mă gândesc cu teamă la ce idei îi pot trece prin minte, doar ca să îmi facă rău… Sper doar ca, de dragul anilor petrecuți împreună, să revină la gânduri pozitive…

Citește și: Cum a reușit Andra Marinescu de la Visuri la Cheie să slăbească 6 kilograme. Alimentul la care a renunțat: „Mi-e greu câteodată, dar vreau un corp bine definit”

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie nu reușește să se liniștească după ce a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit: „Sunt un pic în gardă, pentru că mă aștept să se mai întâmple lucruri”

Citește și: Mihai Bobonete, replică savuroasă pentru Mădălina Ghenea, după ce a văzut-o într-o ținută îndrăzneață: „Sunt neliniștit cu găurile astea din rufe…'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și Cove: s-au iubit un an, înainte de relația actriței cu Alexandru Papadopol / Scandalul izbucnit când au ajuns colegi la teatru

Andra Marinescu: „Teama va exista mult timp de acum încolo!”

De teamă, ai ajuns să apelezi la ajutorul Poliției și ai cerut ordin de protecție împotriva lui. Cum se prezintă situația în prezent? Ești mai liniștită, te mai simți agasată?

Teama va exista mult timp de acum încolo! Oricât de puternică aș fi, nu pot reuși să mă vindec așa repede. Mi-e teamă ca, atunci când mă aștept mai puțin, să nu mai găsească el vreo idee/ portiță de a-mi face rău. E adevărat, există cale legală pentru orice acțiune negativă, însă stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor. Am văzut ce persoană răzbunătoare este și îmi este teamă tare ca această ranchiună să nu persiste și peste ani, să încerce alte căi de răzbunare… Din cauza lui, îmi e foarte greu să mai pot avea încredere în cineva.

Tot tu mărturiseai că, dacă privești în urmă, au existat lucruri care ar fi trebuit să-ți ridice semne de întrebare în privința lui și recunoșteai că ai lăsat de multe ori de la tine, ca să nu-l superi. Ce te-a făcut să pui „stop definitiv? Regreți compromisurile făcute?

Când omul căruia îi oferi încrederea ta alege să te mintă și refuză să recunoască, deși dovezile sunt clare, ar trebui să fie semnalul principal că lucrurile nu sunt cum trebuie. Însă eu mereu am fost înțelegătoare, am zis mereu că nici eu nu sunt perfectă și că oricine poate greși în viață… Aparent, acest fel de a fi este interpretat de unii oameni eronat. Nu regret nici alegerea, nici compromisurile făcute, au fost o lecție de viață și o etapă a maturizării mele. Minciunile repetate m-au făcut să pun stop definitiv. O relație fără încredere este ca o casă fără fundație.

Andra Marinescu: „Să pleci la drum cu așteptări este cea mai mare dezamăgire a omului”

Deși e un subiect intim și extrem de sensibil, ți-ai expus povestea „pentru toate femeile supuse acestui gen de comportament, care nu au curajul să pună punct și să meargă mai departe. Să înțelegem de aici că au mai fost momente în care ai vrut să pleci din relația respectivă, dar ți-a fost frică?

Câteodată ne încăpățânăm să credem prea mult în anumite lucruri/persoane/ entități. De-a lungul celor șase ani, au fost câteva momente de răscruce, însă, știindu-mă pe mine cum sunt cu jobul și cu timpul alocat meseriei, am zis că, dacă sunt înțelegătoare, deschisă și mai las de la mine, lucrurile vor evolua și minusurile vor deveni plus. Sunt persoana care luptă până la capăt, atunci când crede în ceva sau cineva, am sperat că și în această relație va fi la fel, chiar și când începuseră să apară semne de dezamăgire. Poate că, la nivel subconștient, văzându-i anumite gesturi în diverse ipostaze, am intuit ce putea să facă în cazul unei despărțiri și am zis că poate e mai bine să încerc să reclădesc încredere și să sper că lucrurile vor fi normale… Principalul lucru pe care l-am învățat din această situație este că să pleci la drum cu așteptări este cea mai mare dezamăgire a omului.

Andra, tocmai pentru a sări în ajutorul femeilor, și nu numai, cum identificăm o relație toxică? Când
ar trebui să ne retragem, ca să nu fie prea târziu?

Dragilor, din păcate, nu este o rețetă pentru așa ceva, pentru că fiecare persoană reacționează și acționează în mod diferit. Ce vă pot spune, însă, din experiența mea, este ca niciodată să nu
acceptați să fiți mințite, să nu permiteți niciodată persoanei de lângă voi să vă trateze cu lipsă de respect sau să vă desconsidere. Ajung să cred tot mai tare că o relație de cuplu fericită este despre doi oameni care se respectă și se susțin reciproc, indiferent de idealuri, joburi sau dorințe. Aveți mereu încredere în ce vă spune intuiția și nu mai stați pe barcă până se scufundă… odată stricată barca, orice i-ai face, mai devreme sau mai târziu tot se scufundă.

Andra Marinescu: „Îmi este foarte greu să concep că în 2024 mai există așa ceva”

Totodată, aș vrea să ne adresăm și femeilor care au fost sau sunt victimele violenței domestice. Ce sfaturi ai pentru ele?

Îmi este foarte greu să concep că în 2024 mai există așa ceva… Fetelor, doamnelor, nu renunțați la demnitatea voastră pentru nimic în lumea asta! Prin definiție, a fi femeie este despre suflet, creație și finețe! Să fii femeie nu este o slăbiciune, este un privilegiu, este super puterea noastră. De ce să permitem bărbaților să ne trateze altfel?! Educația pe care am primit-o de la tatăl meu m-a învățat că, în această viață, nu suntem datori nimănui cu nimic și nu aparținem decât nouă înșine….

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton