Andra și-a serbat ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia. Artista i-a organizat o surpriză emoționantă nașei: „Îți mulțumim că am devenit o familie!”

 Matei Bianca
.

Andra Măruță a fost sărbătorită la botezul fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus, Isaia. Soția lui Cătălin Măruță a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. Artista i-a organizat o surpriză emoționantă nașei băiatului ei și a surprins-o plăcut pe aceasta. Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini speciale de la fericitul eveniment din viața lor, dar a scris și un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Pe data de 23 august este ziua de naștere a Andrei Măruță, iar celebra cântăreață a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani. În acest an, artista a fost sărbătorită într-un mod superb, la botezul micuțului Isaia, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Artista i-a organizat o surpriză emoționantă nașei băiatului ei, care s-a emoționat foarte tare atunci când a văzut ce i-a pregătit aceasta pentru ziua ei de naștere.

andra1andra1

Citește și: Andra și Eva Măruță au scos prima melodie împreună. Cum a reacționat Cătălin Măruță, după ce fiica lui s-a lansat în muzică: „Parcă a avut o premoniție. Nu e vorba de talent. Își dorește să devină o artistă și…'

Citește și: După ce a jucat în primul ei film, Eva Măruță se lansează în muzică. Piesa de debut este realizată în colaborare cu Andra: „Abia aștept să…'

Citește și: Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei, Isaia. Artista a schimbat două ținute, au fost artificii, loc de joacă pentru copii, aranjamente florale fabuloase, iar atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu

Citește și: Când își va boteza Vlăduța Lupău fiul, pe Isaia. Cum arată invitația la botez: „Mare ești Doamne și minunate sunt lucrurile tale!'

Andra și-a serbat ziua de naștere la botezul fiului Vlăduței Lupău, Isaia

Andra Măruță a fost sărbătorită într-un mod special la botezul fiului Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus, Isaia, eveniment ce a avut loc chiar de ziua de naștere a artistei, când aceasta a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani.

Vlăduța Lupău i-a organizat o surpriză frumoasă nașei băiatului ei, astfel că i-a luat un tort superb și au avut loc artificii chiar în mometul în care aceasta i l-a dăruit. Artista i-a transmis și un mesaj plin de emoție nașei copilului ei.

„La mulți ani! Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie! Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată de ziua ta a fost și sărbătoarea lui. Mulțumim din suflet pentru bucurie! Te iubim!', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Facebook.

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii micuțului Isaia

Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai micuțului Isaia, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. Cei doi s-au bucurat de momente unice și de neuitat atunci când l-au creștinat pe băiețelul artistei și ai soțului ei.

„Astăzi am fost nași pentru micuțul Isaia! A fost o zi plină de emoție și binecuvântare, în care am împărtășit bucuria acestui moment special cu Vlăduța și Adi! Ne bucurăm că facem parte din povestea voastră și suntem alături de voi pe acest drum frumos', a scris artista pe Facebook.

Vlăduța Lupău, botez de poveste pentru fiul ei și al lui Adi Rus, Isaia

După ceremonia emoționantă de botez a micuțului Isaia, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus, în care părinții și nașii au fost profund emoționați, a urmat o petrecere deosebită. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de vis, la un resort exclusivist din Cluj-Napoca, atent ales de artistă.

Locația, înconjurată de pădure și cu o piscină splendidă, a fost decorată cu flori, inimioare și baloane albe, creând o atmosferă de poveste. Vaza cu lumânări albe amplasată pe mese și pe jos a adăugat un plus de eleganță și căldură ocaziei.

Invitații, majoritatea îmbrăcați în alb, au avut parte și de un bufet variat de brânzeturi, iar oferta culinară a fost completată de un bar cu băuturi, destinat în special bărbaților.

Pepe, Horia Brenciu și Maria Dragomiroiu au întreținut atmosfera la evenimentul important din viața cântăreței și a soțului ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton