Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu fostul soț, Traian Spak: „Sunt pregătită pentru absolut orice”

 Matei Bianca
.

Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Traian Spak. Artista și fostul soț au o relație specială și se înțeleg de minune unul cu celălalt. Întoarsă din Statele Unite ale Americii, unde a petrecut timp de calitate alături de fiicele sale și fostul partener de viață, cântăreața a făcut declarații importante despre familia sa frumoasă. Iată ce a mărturisit vedeta despre fostul soț, Traian Spak!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andreea Antonescu nu închide ușa unei posibile împăcări cu fostul soț, Traian Spak. Deși separați fizic, cei doi mențin o relație apropiată și vorbesc destul de des, fiind uniți de dragul fiicei pe care o au împreună, Sienna, care acum are frumoasa vârstă de 13 ani. Artista nu exclude ca, în viitor, să se regăsească din nou ca familie.

andreea8andreea8

Citește și: Parada rochiilor cu lămâi la VIVA! Influencers Party 2024. Oana Roman, Andreea Antonescu și Sânziana Buruiană s-au încadrat perfect în dress code

Citește și: Victor Vrînceanu susține că Andreea Antonescu știa că e însărcinată când a plecat la America Express: „Avem ecografia făcută. M-a sunat plângând, după 5 zile, că ea crede că a pierdut sarcina, că a avut sângerări” / Artista ar fi vrut despărțirea înainte de reality show

Citește și: Cum a slăbit Sore 20 de kilograme. A renunțat la un singur aliment: „Iese la suprafață corpul pentru care munceam'

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată! La patru luni de la despărțirea de Alex Ursache, artista și noul iubit, Bogdan Anton, vor avea un copil

Andreea Antonescu nu exclude împăcarea cu Traian Spak

Andreea Antonescu a vorbit recent despre relația pe care o are cu fostul soț, Traian Spak. Artista nu a exclus posibilitatea unei împăcări cu fostul partener de viață și a mărturisit că se înțelege foarte bine cu acesta.

Deși cei doi sunt separați fizic, deoarece trăiesc pe continente diferite, artista a explicat că au păstrat o relație de prietenie, în special de dragul fiicei lor, Sienna.

„El a plecat înainte, noi am mai rămas aici pentru școala Siennei. Aceeași idee de familie. Noi avem o relație extraordinară în continuare, vorbesc cu Traian o dată la două, trei zile la telefon. Suntem uniți, chiar dacă la propriu suntem separați pe două continente.

Cine știe cum ar fi. Dumnezeu știe. (n.r.: Dacă există posibilitatea unei împăcări). Nu exclud o posibilitate și după cum am mai spus sunt pregătită pentru absolut orice', a precizat cântăreața pentru Exclusiv VIP cu Cristi Brancu.

Cum se descurcă artista cu două fete

Andreea Antonescu a vorbit și despre cum se descurcă cu două fete. Artista a mărturisit că fiicele sale o ajută să meargă mai departe indiferent de situație, iar de la ele își ia de fiecare dată puterea de care are nevoie.

„Diferența dintre Andreea de acum și Andreea de acum câteva luni sau de acum un an este că Andreea de acum trăiește în prezent, în această secundă, în acest moment, intens, bucuroasă, fericită, binecuvântată de tot ce îmi oferă fetițele mele.

Recunosc și știu că e greu, orice mamă știe lucrul acesta, dar încerc întotdeauna să găsesc partea bună a lucrurilor și faptul că mă trezesc dimineața lângă fetițele mele și închid ochii seara tot așa, lângă ele, e un sentiment care nu poate fi comparat cu nimic', a mai adăugat ea.

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat, deoarece atunci când trebuiau să semneze actele a fost perioada pandemiei de Covid-19, iar ulterior el nu a revenit în România, fiind stabilit în Statele Unite ale Americii.

În urmă cu ceva timp, artista mărturisea că a așteptat momentul în care să meargă să semneze actele de divorț, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar la acest moment nu este deranjată de asta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton