Andreea Antonescu, primele declarații după ce a sunat la 112 că este sechestrată: ”Am trecut printr-o experiență stranie”

.

Noaptea trecută, Poliția venea la apartamentul din Iași al lui Ștefan Manolache, de unde Andreea Antonescu ar fi sunat că este sechestrată. Vedeta a făcut primele declarații despre situația controversată.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au ajuns să se despartă la fel de des ca și Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi au o relație de câteva luni, însă despărțirile sunt la ordinea zilei.

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, iar apoi l-a cunoscut pe Ștefan Manolache. Vedeta trece prin situații neașteptate în ultima perioadă, iar aseara aceasta ar fi fost sechestrată de iubit.

Jumătatea trupei Andre susține că nu a fost vorba nicio secundă de vreo răpire, ci că totul a fost un accident din cauza unui copil care butona telefonul. Copilul ar fi sunat la 112, iar pe fundal s-a auzit vedeta în timp ce avea o discuție cu partenerul de viață.

'V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă', a spus Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu a sunat la 112 și a spus că e sechestrată de iubit.Poliția a intervenit imediat

Ce spun polițiștii despre incidentul de noaptea trecută

Oamenii legii au infirmat varianta spusă de Andreea Antonescu. Se pare că lucruril nu au stat deloc așa cum a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

„Astăzi, în jurul orei 00:30 am fost sesizaţi de către o femeie de 37 de ani, din Bucureşti cu privire la faptul că ar avea un conflict cu iubitul său într-un imobil de pe raza Municipiului Iaşi. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Femeia a negat faptul că a efectuat apelul şi a declarat nicio problemă. În consecinţă, aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 4000 de lei, conform O.U.G nr. 34/2008 pentru apelare nejustificată a numărului unic de urgenţă', a fost versiunea reprezentanților IPJ Iași, potrivit Spynews.ro.

FOTO: Facebook

Andreea-Antonescu-și-Ștefan-Manolache-1-2Andreea-Antonescu-și-Ștefan-Manolache-1-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton