Andreea Bădală, cel mai de succces designer român în străinătate, are un iubit care o susține necondiționat în tot ceea ce face: "E o sursă constantă de inspirație și încurajare. Pentru amândoi e important să...". Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Creațiile sale, la fel de cunoscute în România, dar și peste Ocean, spun o poveste – în primul rând a ei, dar și a fiecărei femei puternice care se regăsește în mesajul pe care îl transmite talentata Andreea Bădală, creatoarea brandului Murmur. A pornit de la zero, iar azi vedete precum Beyoncé , Lady Gaga, Britney Spears, Madonna și Pamela Anderson îi poartă outfiturile, revistele de fashion o curtează, dar ea vorbește despre sine cu o modestie infinită. Iată și detalii mai puțin știute despre viața ei personală, pentru că, nu în ultimul rând, am stat de vorbă cu o femeie îndrăgostită și fericită.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea, privindu-ți creațiile – extrem de feminine, retro și, în egală măsură, senzuale – aș putea să le asociez, fără să greșesc, cu tine. Care este mesajul care îl transmite brandul tău vestimentar și cum ești tu, omul din spatele creatorului de modă?

MURMUR transmite feminitate modernă, retro transformat în contemporan, curaj și asumare, senzualitate. O parte din MURMUR sunt eu, o parte o proiecție a mea. Mereu spun că brandul pe care l-am creat are „grade de curaj și că îmi doresc să pun în evidență femeia care poartă hainele, cea care să simtă atunci când poartă MURMUR că a încălțat un pantof ideal cu toc. (zâmbește) Eu sunt visătoare, însă pragmatică din necesitate. Creativă și ambițioasă. Vulnerabilă cu oamenii dragi, puternică și de neoprit cu tot restul. Senzuală în propria intimitate, în centrul atenției în mediul care mi-e propriu firii mele și invizibilă în rest.

andreea-badala-8andreea-badala-8

Andreea Bădală are un iubit care o susține necondiționat în tot ceea ce face

Despre viața ta personală nu știm mai nimic, așa că avem acum prilejul să aflăm noi totul… Te rog să ne spui care este statusul tău amoros în acest moment! Ai un iubit?

Este minunat să ai pe cineva care îți înțelege pasiunile, îți respectă munca și este acolo pentru tine în momentele bune și în cele mai puțin bune. În ceea ce mă privește, partenerul meu este un mare susținător al tot ceea ce fac și o sursă constantă de inspirație și încurajare. Este frumos să ai un mic univers doar al tău, unde să te poți retrage și să te bucuri de simplitatea și frumusețea relației. Pentru amândoi este important să avem un spațiu privat, unde putem crește și evolua împreună.

Citește și: Monica Bârlădeanu a făcut cunoștință cu cei doi copii ai iubitului ei, Valeriu Gheorghiță. Cum au fost surprinși împreună la o sesiune de shopping, în București

Citește și: Cove s-a împăcat cu Ioana Ginghină, după certurile iscate când el a devenit director la același teatru unde joacă actrița: „A avut niște nemulțumiri pe care și le-a exprimat public'/ Au fost iubiți în trecut

Citește și: Jador a plecat într-o călătorie pe Muntele Athos, înainte de nunta cu logodnica lui, Oana Ciocan: „La un moment dat în viață ai de ales'

Citește și: Rita Mureșan a recunoscut relația cu Horia Brenciu: „A fost iubitul meu!”. Ce cadou de preț i-a făcut artistul pe vremea când erau împreună

Andreea Bădală: „Sunt fanul gesturilor mici, dar semnificative”

Care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a impresiona o femeie ca tine? Care a fost cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ai primit-o vreodată, dar pe care ai făcut-o tu?

Să fie autentic – autenticitatea contează enorm pentru mine. Să fii confortabil în pielea ta și să nu simți nevoia să impresionezi prin cine nu ești. Apreciez mult pe cineva care e și pasionat de ceea ce face; pasiunea aia aduce un anumit fel de strălucire în ochi. Cât despre declarații de dragoste… să aleg e greu! Cred că sunt fanul gesturilor mici, dar semnificative. O declarație simplă și venită din inimă, personală și sinceră mă impresionează profund. Simplitatea, gândul și efortul puse într-un gest intim. (zâmbește)

Ce spune Andreea Bădală despre nuntă

Îți dorești să te măriți, ți-ai propus să devii mamă? Nu greșesc când spun că ești o femeie extrem de organizată, așa că îmi imaginez că te-ai gândit la asta. Cum ar arăta rochia ta de mireasă? Bănuiesc că ar fi creație proprie.

Cred în a lăsa lucrurile să se întâmple natural și în a fi deschisă la schimbările pe care viața le poate aduce. E important să trăim în prezent și să apreciem fiecare moment, așa cum e el. Când vine vorba despre rochia de mireasă, fie că este vorba despre mine sau despre clientele MURMUR, sfatul meu rămâne constant: alege-ți o rochie care îți reflectă cel mai bine personalitatea și în care te simți confortabil și încrezătoare. Fiecare mireasă este unică, iar rochia ar trebui să fie o extensie a personalității sale. Ca designer, dar și ca femeie, mă străduiesc să creez piese care să vorbească despre individualitatea fiecărei femei – este manifesto-ul meu.

Cum arată vacanța perfectă pentru tine? Unde ți-ai creat cele mai frumoase amintiri?

Îmi place ideea să explorez culturi noi, mâncăruri locale, să găsesc locuri care îți taie respirația și, totodată, să am timp să citesc o carte bună pe plajă sau într-un parc liniștit. Mi-am propus să călătoresc cât mai mult și să înțeleg definițiile altora despre viață, iubire și frumusețe. Îmi găsesc de multe ori inspirația așa – văd cât de dolce far niente se trăiește în Puglia, de exemplu. Și mă gândesc cum să transpun asta în creația mea. Cea mai recentă vacanță a fost în Columbia și a fost un mix de expediții aventuroase și răsfăț.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton