Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro, la doar 19 ani: „Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele...” / În urmă cu un an, își achiziționase tot un bolid de lux

 Matei Bianca
.

Andreea Bostănică și-a achiziționat o mașină în valoare de 300.000 de euro. La vârsta de doar 19 ani, influencerița are tot ce își dorește și se bucură din plin de viața pe care o trăiește în momentul de față. Tânăra și-a cumpărat o bijuterie pe patru roți și le-a prezentat-o fanilor ei de pe rețelele de socializare. Iată cum arată mașina de lux a Andreei Bostănică!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andreea Bostănică și-a achiziționat o mașină în valoare de 300.000 de euro. La vârsta de doar 19 ani, influencerița are tot ce își dorește. Ea duce o viață de lux și se bucură și de succesul pe care îl are pe plan profesional.

andreea1andreea1

Citește și: Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Are 20 de ani și ar fi fost înșelată de soțul ei cu Andreea Bostănică

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…'

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Florin Zamfirescu când le-a spus că a intrat la Teatru și se face actor: „S-au crucit. Mama mă întreba dacă vorbesc serios…” Cât de mult îi admiră pe Victor Rebengiuc și soția lui, Mariana Mihuț / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: „Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat…”. Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Andreea Bostănică și-a cumpărat o altă mașină, în valoare de 300.000 de euro

Andreea Bostănică, o influenceriță populară din Republica Moldova și cunoscută publicului larg din România, duce o viață luxoasă, petrecând frecvent vacanțe în Dubai. Recent, tânăra în vârstă de 19 ani și-a prezentat noua achiziție, un Brabus G-Class de 888 cai putere, în valoare de 300.000 de euro, pe care l-a dezvăluit fanilor săi printr-un videoclip în care mașina era inițial acoperită cu o pânză.

Filmarea a inclus cadre detaliate ale exteriorului și interiorului vehiculului, evidențiind sisteme avansate de infotainment, ecrane tactile, sisteme audio de înaltă calitate și iluminare ambientală personalizabilă. Interiorul mașinii de lux prezintă cusături contrastante, logo-uri Brabus brodate și elemente de design unice, reflectând exclusivitatea și calitatea superioară.

„Atât de fericită că mi-am cumpărat mașina visurilor mele la 19 ani', a scris influencerița la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Influencerița și-a cumpărat o mașină Brabus G-Class

Andreea Bostănică și-a cumpărat o mașină Brabus G-Class cu 888 de cai putere. Acest bolid de lux pe patru roți este un exemplu impresionant de inginerie și design auto, transformând un SUV deja luxos într-un vehicul de elită cu performanțe și capacități remarcabile.

Acest model nu oferă doar putere extremă, ci și un nivel ridicat de lux și exclusivitate, care îl distinge în segmentul său. Influencerița se bucură acum să conducă un vehicul care atrage toate privirile.

Andreea Bostănică susține că muncește de la vârsta de 12 ani

Andreea Bostănică susține că muncește de la vârsta de 12 ani, vârstă la care făcea pianm vioară, actorie, dans, edita și lansa melodii. Influencerița a mărturisit că ân timp ce alți copii de vârsta ei se jucau, ea făcea bani.

„Fetițele care se uită la mine, din contră, se motivează, cum eu mă uit la alte fete, băieți, care muncesc. Eu, de exemplu, cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram, am campanii. Din acești bani pentru care eu îi lucrez de la 12 ani, prietenii mei când aveau 12 ani, de exemplu, se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, editam singură, lansam piese.

Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit, vedeți câte puncte am, momentan am două milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta. În continuare nu îmi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși, nu îmi retrag absolut niciun cuvânt', a spus Andreea Bostănică, pe TikTok.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton