Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani: "Prietenii mei se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, lansam piese"/ Câți bani câștigă din TikTok într-o săptămână

 Cica Cristina
.

Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani pentru fiecare leu câștigat. Tânăra susține că în timp ce ceilalți prieteni ai săi se jucau, ea se ocupa să filmeze vlogguri, să editeze, făcea ore de vioară, pian, actorie, dansuri și lansa piese. Mai mult, susține că nu își retrage niciun cuvânt, fiindu-i în continuarea milă de oamenii invidioși. De asemenea, a vorbit și despre banii pe care îi câștigă într-o săptămână din Tik Tok.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Andreea Bostănică a răspuns săptămâna trecută comentariilor răutăcioase din mediul online, declarațiile sale stârnind un niu val de reacții, după ce a spus că face în 15 minute cât fac alții în trei luni și a mai menționat, printre altele, că îi este milă de oamenii invidioși. Acum, spune vehement că își susține spusele și a ținut să menționeze și cum își câștigă banii.

andreea-bostanica-12andreea-bostanica-12

Citește și: Cum răspunde Andreea Bostănică comentariilor răutăcioase din mediul online: „Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni. Oamenii mă urăsc fără niciun motiv. Ce viață tristă aveți'

Citește și: Andreea Bostănică s-a afișat cu un ceas Rolex de peste 10 mii de euro și cu brățări cu diamante. Fanii cred că are un iubit misterios: „Un habibi i le-a cumpărat”

Citește și: Actorii Carmen Ionescu și Constantin Dinulescu nu au resimțit niciodată diferența de vârstă de 23 de ani: „Nu a fost niciodată un prilej de discordie. În relaţia noastră nu a fost vorba despre aspectul exterior, ci, eram preocupați sincer…”. De ce s-au căsătorit abia după 13 ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran s-a aliat cu fosta soție a lui Alex Dobrescu, care a cerut în instanță prelungirea ordinului de protecție împotriva lui: „Am vorbit cu ea și îmi pare tare rău că fiul lor e supus acestui stres. Sper să…”

Andreea Bostănică susține că muncește de la 12 ani

Andreea Bostănică susține că în timp ce prietenii ei se jucau, ea se ocupa de activități care îi aduceau venituri. Și-a dedicat copilăria muzicii, orelor de vioară, pian, actorie, dansuri. De asemenea, încă de atunci filma vlogguri și le edita, iar acum nu a ezitat nici să vorbească despre câștigurile săptămânale din TikTok. Ea a menționat că a câștigat 2 milioane de puncte pe TikTok, ceea ce ar echivala cu aproximativ 20.000 euro pe săptămână.

'Fetițele care se uită la mine, din contră, se motivează, cum eu mă uit la alte fete, băieți, care muncesc. Eu de exemplu cânt, fac vlogging, TikTok, Instagram, am campanii. Din acești bani pentru care eu îi lucrez de la 12 ani, prietenii mei când aveau 12 ani de exemplu se jucau, eu filmam vlogguri, editam, făceam ore de vioară, pian, actorie, dansuri, editam singură, lansam piese.

Pentru că toată copilăria mea mi-am dedicat-o muzicii, acum îmi permit, vedeți câte puncte am, momentan am două milioane, calculați cât valorează, ca să înțelegeți cât am făcut săptămâna asta. În continuare nu îmi retrag absolut niciun cuvânt, în continuare mi-e milă de oamenii care sunt invidioși, nu îmi retrag absolut niciun cuvânt', a spus Andreea Bostănică, pe TikTok.

Cum a răspuns Andreea Bostănică comentariilor răutăcioase din mediul online

Andreea Bostănică a ținut să răspundă tuturor celor care au avut comentarii răutăcioase la adresa sa, menționând că ea câștigă într-un timp foarte scurt cât nu câștigă mulți nici măcar în trei luni.

'Ce să zic dragilor, voi îmi dați hate, eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt, cred că mai mult. Ce să faci, asta e viața. Eu vă iubesc. Dați hate în comentarii. Este foarte amuzant pentru că oamenii mă urăsc fără niciun motiv, iar eu mă simt cu adevărat rău pentru ei, mă simt rău și asta este amuzant. Voi invidioșilor, mi-e milă de voi sincer, mi-e milă de voi, să vă ajute Dumnezeu.

Îmi dau seama ce viață tristă aveți, voi trăiți tot cu viața mea, dar asta este. De asta sunt eu aici. De asta am făcut eu în 20 de minute, cât nu faceți voi în 3 luni de muncă', a transmis Andreea Bostanică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton