Andreea Esca vorbește despre cum i-a influențat, de fapt, pe Alexia și Aris Eram celebritatea părinților: "Sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E important în educația unor copii să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe explicații..." / EXCLUSIV

.

Andreea Esca ne-a spus în paginile revistei VIVA! despre cum i-a afectat într-o oarecare măsura și cum i-a influențat și motivat pe Alexia și Aris Eram celebritatea părinților. Extrem de lăudați după ce au participat la America Express, îndrăgita prezentatoare ne-a vorbit despre modul în care și-a educat copiii care „au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Bună, Andreea! Ne bucurăm să te revedem! Cum a fost vara aceasta pentru tine?

Vara aceasta am avut două mari revelații, ceea c e este superb, din punctul meu de vedere, ca, la vârsta mea, să mai am revelații. Am descoperit Sfântu Gheorghe și toată partea aceasta de Deltă – eu nu mai mersesem în Deltă de la 18 ani, când am fost la Sulina – și a fost absolut superb, mistic. Le-aș dori tuturor să ajungă, măcar o dată în viață, acolo unde se varsă Dunărea în mare și să stea câteva zile pe brațele Dunării. Mă rog, eu am stat la Sfântu Gheorghe, unde mi-a plăcut extraordinar de mult. Am fost la Festivalul de Film „Anonimul, unde iar mi s-a părut superb. Eu sunt îndrăgostită de filme și mi s-a părut că acest festival întrunea tot ce îmi place mie – film, natură sălbatică, oameni cu care să poți purta discuții interesante, muzică bună.

A doua revelație a fost Electric Castle, unde nu fusesem niciodată, deși am primit invitație de la prima ediție. Mi-a plăcut enorm, pentru că este organizat într-un loc absolut superb, iar cei care îl organizează și toți colaboratorii fac din acest festival ceva incredibil de frumos.

andreea esca (6)andreea esca (6)

Citește și: Andreea Esca susține că profesia a ajutat-o mult să treacă peste momentele personale dificile: „Aveam mereu în minte că orice s-ar întâmpla, nu e treaba telespectatorilor…”. Ce spune despre rolul lui Adrian Sârbu în cariera sa / EXCLUSIV

Citește și: Alexia Eram, întâlnire de gradul zero cu actorul Lucien Laviscount, Alfie din Emily in Paris: „Un moment de neuitat în Orașul Luminilor”. Cum au reacționat Inna și Andreea Esca

Citește și: Săndel, tatăl Andreei Bălan, declarații emoționante după ce s-a împăcat cu fiica lui și au cântat împreună la Sala Palatului: „A fost un moment unic. I-am spus că sunt mândru de ea și…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată apartamentul în care s-a mutat Ioana Tufaru, cu chirie, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Nu ne mai lipsește nimic”

Andreea Esca merge în vacanțe cu Alexia și Aris

Există, așadar, și în România locuri unde poți să te încarci pozitiv…

Da. Până acum, aș fi spus asta doar despre Porumbacu, acolo avem o casă și este satul bunicului meu din partea tatălui, dar acum pot să spun că și Delta e un asemenea loc.

Spune-mi, te rog, tu mai mergi în vacanțe și cu Alexia și cu Aris? Copiii tăi sunt independenți acum și mă gândesc că nu prea mai merg cu părinții în vacanțe…

Da, mai mergem și în vacanțe cu familia. Își doresc să meargă, nu e o obligație de familie. Dacă își doresc, sigur că mergem. De obicei, în ultima perioadă, de când sunt mult mai mari, cam o dată pe an mergem împreună în vacanțe, fie că e iarna, fie că e vara.

Cine organizează ieșirile de obicei? Ce vă inspiră atunci când faceți alegerile?

Noi organizăm plecările, dar îi întrebăm și pe ei dacă știu locuri noi despre care nu am auzit sau, nu știu, un restaurant, un club, pentru că sunt foarte ancorați în internet, unde poți afla orice.

Ai o relație foarte bună cu copiii tăi. Anul trecut, am văzut că tu și Alexia ați fost împreună într-o vacanță la Paris, unde v-ați distrat de minune. La fel și cu Aris…

Da, mai mergem împreună și în vacanțe. Eu cu Aris sau doar eu cu Alexia, la fel și tatăl lor. Avem această deprindere de când erau mici. Făceam și separat câte o vacanță cu ei, ca să poți să te concentrezi doar asupra unui copil. Eu sunt un copil singur la părinți și știu ce înseamnă ca atenția întreagă să fie îndreptată
asupra ta; drept urmare, cred că e important. Dar la fel de frumos e și când mergem cu amândoi, pentru că ei au o relație foarte frumoasă între ei.

Andreea Esca: „Sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute”

I-am văzut cu toții la televizor și mulți au rămas impresionați de relația dintre ei și modul frumos în care tu și soțul tău i-ați educat. Cred că toată lumea te întreabă, pentru că tu chiar ești în măsură să spui cum ați reușit.

După această emisiune, practic, nu există zi în care să nu mă întâlnesc cu cineva care să mă felicite pentru copii. Cred că asta este cea mai mare satisfacție pentru niște părinți, mai ales că ei sunt niște copii care au plecat cu dezavantajul unor idei preconcepute. E normal, poate că și noi, la rândul nostru, gândim despre copiii nu știu cui că ar fi în vreun fel sau în altul, fără să știm adevărul. Cred că pentru ei a fost o oportunitate bună de a arăta lumii cine sunt și, mai ales, în niște condiții de criză, când oamenii reacționează foarte diferit. Cred că educația este foarte importantă, cred că dragostea pe care le-o arăți copiilor este foarte importantă și revin la ceea ce bănuiesc eu că este important în educația unor copii – să existe limite pe care să nu le întreacă, să existe explicații referitoare la felul în care trebuie să-i respecte pe cei din jur, să respecte munca, să respecte societatea în care trăiesc.

Andreea Esca: „Cred că toți părinții își ajută copiii, indiferent că sunt sau nu persoane publice”

Tu, când ai văzut că și ei își doresc cariere în lumina reflectoarelor, ce sfaturi le-ai dat? Nu te-ai temut de bullying online? Oamenii sunt destul de răi cu persoanele publice și, exact cum ai punctat și tu, mai ales cu copiii persoanelor publice despre care, indiferent cât de mult muncesc, ei gândesc că tot părinții i-au ajutat cumva și sunt în spatele lor.

Cred că toți părinții își ajută copiii, absolut toți părinții, indiferent că sunt sau nu persoane publice. E ceva normal, ar fi anormal să nu-și ajute părinții copiii să pornească în viață, dar nu m-am implicat să le spun că e bine sau nu e bine. Alexia este mai atrasă de această parte a entertainmentului și mai puțin Aris. Poate că el este și băiat, și fetele sunt mai atrase de lumina reflectoarelor, în general. Nu mi-am dat cu părerea, pentru că deja sunt niște adulți care trebuie să-și aleagă calea după propriile criterii. Ei au trăit în jurul meu, știu foarte bine ce înseamnă acest lucru, cu bune și cu rele, iar dacă aleg să meargă într-acolo, știu ce-i așteaptă. E alegerea lor.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton