Andreea Esca lipsește de o săptămână de la Știrile PRO TV. Cristian Tudor Popescu: "Dacă se confirmă că Andreea Esca este bolnavă, îi sugerez să dea un comunicat"

 Stamen Diana
.

De aproximativ o săptămâna, Andreea Esca lipsește de la pupitrul Știrilor ProTV. Nimeni nu știe concret ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV, însă de câteva zile în locul ei este o altă vedetă a postului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Absentă de la știrile de la ora 19, absentă de pe rețelele de socializare, Andreea Esca nu a comunicat până acum motivul pentru care a luat această pauză. Se vehiculează că vedeta de la ProTV ar fi infectată cu COVID-19, însă până acum nu s-a confirmat în mod oficial.

Andreea Esca a fost înlocuită la pupitrul Știrilor ProTV de Oana Andoni, încă de vineri seară. Telespectatorii au început să-și pună întrebări despre lipsa vedetei de pe micul ecran, însă până acum nu au aflat motivul.

De regulă, Oana Andoni prezenta știrile în weekend, însă acum a fost nevoită să-i țină locul colegei sale și în cursul săptămânii.

Citește și: Adriana Trandafir se luptă de 4 săptămâni cu COVID-19 și e încă internată. Marcel Pavel a dezvăluit cine a fost pacientul zero de la Te Cunosc de undeva: 'Am luat boala de la…'

„Dacă se confirmă că Andreea Esca e bolnavă, poate va fi o lecție pentru cei care nu cred în coronavirus'

Invitat la emisiunea Adrianei Nedelea de la Libertatea, gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că dacă Andreea Esca s-a infectat cu COVID-19 ar trebui să dea un scurt comunicat. Acest lucru ar putea fi o lecție pentru toți cei care nu cred în existența noului virus.

'Dacă se confirmă că este bolnavă Andreea Esca, ea fiind un simbol, dacă se confirmă că este infectată, poate că asta este o lecție. Poate că tot răul spre bine, din punctul de vedere al lămuririi acelor inși, aproape 1.000, aflați în Piața Victoriei, care spuneau că virusul nu există.

Dacă pot să integreze în căpșoarele lor faptul că nici Andreea Esca nu poate să fie invulnerabilă în fața virusului, dacă se confirmă asta, poate le mai clatină din convingerile astea pe care le exprimă acolo cu mare fermitate.

Nu aș întreba-o nimic pe Andreea Esca, dar i-aș sugera să dea un scurt comunicat. Este totuși una dintre cele mai cunoscute si importante persoane din această țară, din media românească. Să dea un scurt comunicat, strict tehnic, în legătură cu starea ei actuală, fiind vorba despre un subiect de interes public. Și i-aș ura din toată inima și cu tot dragul sănătate.', a declarat Cristian Tudor Popescu la Adriana Nedelea LA FIX.

ProTV a confirmat că există cazuri de coronavirus în trust

Printr-un comunicat de presă, conducerea trustului a anunțat că există cazuri de coronavirus la ProTV, însă fără a specifica cine sunt cei infectați.

'În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați de la ProTV au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu coronavirus. Persoanele testate poztiv cu COVID-19 urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.', se arată în comunicat.

Andreea-EscaAndreea-Esca

De asemenea, înainte de a se confirma cazurile, ProTV a transmis o notificare prin care le interzice jurnaliștilor să scrie despre angajații infectați cu COVID-19 ai postului.

Citește și: Autoritățile au reacționat: anchetă în cazul petrecerii private de la Olimp la care a participat și Andreea Esca

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton