Andreea Marin și-a schimbat look-ul. S-a tuns și și-a făcut șuvițe blonde

 Mirea Roxana
.

Andreea Marin nu se teme de provocări și, la 46 de ani, vedeta a ales să își schimbe look-ul. Aceasta și-a schimbat culoarea părului și a renunțat la nuanțele închise. Alegerea este una înțeleaptă pentru că trăsăturile Andreei sunt foarte bine puse în valoare de noua schimbare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin are o experiență bogată atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Vedeta pare că și-a găsit liniștea sufletească și radiază de fericire. Aceasta nu se teme nici de provocări, așa că a decis să opteze pentru un look mult mai tineresc, care i se potrivește de minune.

a1-4a1-4

Andreea Marin și-a schimbat culoarea părului, a renunțat la nuanțele închise, a ales ceva mult mai deschis și a publicat rezultatul pe rețelele sociale. Noua schimbare îi pune foarte bine trăsăturile în valoare și este vizibil că are foarte multă încredere în propria persoană și că se simte enorm de bine cu ea însăși.

Pe lângă schimbarea de look, Andreea Marin acordă o mare atenție modului în care arată. Aceasta are grijă ca tenul ei să arate impecabil. De asemenea, pentru a avea o siluetă de invidiat, vedeta face sport și are grijă la alimentație.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin:”Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol după naștere.A slăbit o măsură la haine, în doar o lună

Citește și: Văduva Piticului Colorado, situație dramatică după închiderea circului.Cu ce se ocupă acum

Citește și: Laura Micovschi, prezentatoarea de la Antena Stars, a născut.Cum îl cheamă pe băiețel

Andreea Marin: „Pe noi ne-a unit suferința'

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Ea a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația ei.

Andreea Marin nu a vrut să dezvăluie cum a fost cucerită de Adrian Brâncoevanu. Diva a mai povestit că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că i-au unit două evenimente dureroase.

Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos’, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin este foarte discretă în ceea ce privește relația pe care o are cu Adrian Drâncoveanu.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună', declara, în luna martie, vedeta.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton