Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu, prima copertă de cuplu, la aniversarea a 25 de ani a revistei VIVA!: "Iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Puține povești de dragoste au suscitat atât interes de-a lungul timpului precum cea dintre Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu. Pentru că iubirea lor ne dă certitudinea că sufletul-pereche nu e doar un ideal de neatins, i-am invitat să ne vorbească, în premieră, despre modul miraculos în care i-a unit destinul, dar și despre felul în care și-au construit relația pas cu pas, ca într-un puzzle unde iubirea, încrederea, respectul și susținerea necondiționată se completează perfect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea, tu ai fost de nenumărate ori protagonistă în VIVA!, dar iată că, de data asta, avem parte de o premieră, un interviu la dublu! Cum ești, cum sunteți în perioada asta?

Andreea: Sunt fericită să spun că iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, căci atât am împlinit, eu simt că e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp, am trecut prin multe împreună și parcă acum mă simt cel mai bine în doi. Ne știm dorințele reciproc, venim cu căldură unul către altul, ne sprijinim la greu, râdem împreună cu poftă, și azi ca și odinioară, și am clădit mult umăr lângă umăr. E o încredere care s-a consolidat în timp, o potrivire și o prietenie profunde, așa simt eu, dublând iubirea exprimată prin atracție, care se poate pierde în timp, dacă nu există aceste valori pe care ea să se sprijine pe termen lung.

Adrian: Este o experiență să împărtășim un interviu împreună! În această perioadă, suntem prinși cu activitățile profesionale, pentru că, desigur, luptăm amândoi pentru o cauză a binelui. În același timp, suntem fericiți că am petrecut sărbătorile împreună, în familie, și astfel reușim să ne susținem sentimentele ce ne leagă.

andreea-marin-adrian-brincoveanu-1-1andreea-marin-adrian-brincoveanu-1-1

Care sunt valorile care le ghidează povestea de dragoste

Cum este viața voastră acum, care sunt valorile care vă ghidează povestea de dragoste? Ce lucruri trebuie să primeze într o relație de cuplu și care este secretul longevității în cazul vostru?

Andreea: Să-i vrei cu adevărat binele celuilalt. Să-i fii și iubit, dar și prieten devotat. Să treci cu înțelegere și peste greutățile vieții, în doi. Nu mai au ce căuta egoismul, concurența, frustrările într-un cuplu, pentru că atunci nu are nicio șansă spre a se suda.

Adrian: În opinia mea, respectul, comunicarea și sprijinul ar trebui să fie priorități clare în relația de cuplu. Mai mult de atât, ține de dialectica intimă dintre doi oameni, nu simt nevoia să vorbesc public mai mult despre noi doi.

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brîncoveanu: „Nu suntem oamenii care să trăiască…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce îi este Andreea Marin recunoscătoare fiicei sale, Violeta: „Mi-a salvat viața, este speranța mea'. Reacția vedetei după ce tânăra a decis să studieze în străinătate

Citește și: Cu ce a rămas Adriana Bamuțeanu după 5 divorțuri de Silviu Prigoană: „Am vrut să-i demonstrez că nu stau cu el pentru bani. Nu-mi pare rău, nu banii țin o relație”

Citește și: Cum arată casa lui Mugur Mihăescu din satul natal. A fost sursă de inspirație pentru povestea din Vacanța Mare: „Secretul vieții mele”

Andreea Marin: „Ne dăm silința să devenim zi de zi mai buni în tot ce facem”

Mai în glumă, mai în serios, se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică… dar e clar că, în privința raportului de forțe în cuplu, la voi e egalitate. Sunteți doi oameni extrem de ocupați, cu funcții importante, cu răspunderi pe măsură. Cum reușiți să vă gestionați programul în așa fel încât să aveți timp și pentru voi? La ce ritualuri comune nu renunțați niciodată?

Andreea: Noi când ne uităm în oglindă nu vedem acolo oameni „importanți, ci doi oameni, pur și simplu, și e de ajuns. Ne dăm silința să devenim zi de zi mai buni în tot ce facem. Să fim oameni cu credință, cu bun-simț, de încredere, cu valori pe care ceilalți se pot baza.

Adrian: Suntem conștienți că timpul este limitat, că nici nu putem recupera timpul pierdut. De aceea, prețuim ceea ce avem. Uneori, nici nu e nevoie să faci ceva extraordinar, ci pur și simplu să fii lângă celălalt.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu, prima copertă de cuplu

Să ne îndreptăm puțin și spre partea de timp liber, care pentru voi e atât de limitat… Știu că adorați tradițiile și simplitatea, că aveți o casă pe pământ și la țară. Cum arată pentru voi vacanța perfectă?

Andreea: E rai acolo. E o casă de lemn cocoțată pe un deal, cu multă verdeață și păsări gureșe care cântă minunat, ca într-o pădure. Cu livadă și perne mari aruncate în iarbă. Cățeii noștri se simt alintați acolo, aleargă, se joacă, e și raiul lor. Și o pace… așa un somn sănătos avem acolo, cum nu reușim în trepidația de acasă. Acolo mergem cu familia și prietenii apropiați și e o bucurie fiecare popas. Despre vacanța perfectă în alte colțuri de lume, Adrian poate povesti mai bine.

Adrian, care sunt destinațiile voastre preferate de vacanță? Unde vă place să mergeți în țară sau în străinătate? Care este locul de care vă leagă cele mai frumoase amintiri?

Adrian: Mergem oriunde ne poartă viața, nu priceperea sau contul. Și țara noastră are locuri extraordinare, nu e nevoie să mergi până departe ca să le găsești.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton