Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu spun că destinul i-a adus împreună, într-un moment dificil pentru amândoi: "Sunt omul care nu crede în coincidențe". Cum gestionează iubitul prezentatoarei celebritatea partenerei sale / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu spun că destinul i-a adus împreună, într-un moment dificil pentru amândoi. Atât prezentatoarea, cât și partenerul ei sunt de părere că întâlnirea într-un moment greu pentru fiecare dintre ei nu a fost pură întâmplare, ci predestinare. Vedeta și iubitul ei ne-au vorbit în Revista VIVA! despre momentul când s-au cunoscut, iar iubitul vedetei ne-a vorbit deschis și despre modul în care gestionează celebritatea partenerei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

O să profit de faptul că sunteți amândoi și o să vă întreb cum v-ați cunoscut și cum a evoluat relația voastră. Vreau să aflu povestea din ambele perspective, pentru că, acum, e clar că nu a fost o întâlnire întâmplătoare, ci predestinare…

Andreea: Destinul ne-a adus împreună într-un moment dificil pentru amândoi, am pierdut oameni dragi și, cumva, greutățile ne-au unit… Dragostea noastră s-a clădit, așadar, pe un fundament serios și profund. A înflorit pas cu pas.

Adrian: Sunt omul care nu crede în coincidențe, dar da, destinul ne-a intersectat la trecerea în neființă a doi oameni dragi nouă, și nu oarecare, ci părinții noștri. A fost un moment al vieții care a creat o legătură unică între noi.

andreea-marin-adrian-brincoveanu-1andreea-marin-adrian-brincoveanu-1

Citește și: Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu, prima copertă de cuplu, la aniversarea a 25 de ani a revistei VIVA!: „Iubirea noastră are acum cei 7 ani de acasă, e o relație coaptă ca un măr cu obrajii roșii, matură și înțeleaptă, dar și copilăroasă în același timp”/ EXCLUSIV

Citește și: 'E o schimbare care te atinge, te unge pe suflet, te face fericit, îți dau lacrimile. Are talentul acesta de a transmite un mesaj…' Violeta Bănică, declarație emoționantă despre Andreea Marin / EXCLUSIV

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Bianca se uită încă la fațada bisericii”

Citețte și: Cum a ajuns Babasha să cânte alături de Coldplay și ce părere are Chris Martin despre el: „Poate nu înțelegeți…'

Cum gestionează Adrian Brîncoveanu celebritatea partenerei sale

Adrian, celebritatea partenerei tale de viață nu poate fi trecută cu vederea, și asta, pentru mulți, poate deveni descurajant… Te-a făcut acest lucru să eziți vreo clipă la început, te-ai gândit că interesul imens al presei și, implicit, al publicului pentru relația voastră ar putea strica lucrurile? Cum ți s a părut Andreea atunci când ai cunoscut o cu adevărat?

O relație cu un partener care este în ochii publicului poate avea, într-adevăr, provocări și este de înțeles că lumina reflectoarelor, uneori, pentru unii, poate fi descurajantă, până la momentul în care măsori importanța lucrurilor, iar răspunsul îl obții conștient: familia trebuie să fie cea mai puternică celulă, iar asumarea este putere, în detrimentul oricăror riscuri. Andreea este un promotor al binelui, dar dincolo de ceea ce vede toată lumea este un om iubitor, cald, deschis și, în ciuda tuturor problemelor, nu uită niciodată să zâmbească. Este un om valoros.

Adrian Brîncoveanu: „Mi-am început Arborele Genealogic și m-am blocat în căutările mele”

Mi-ar plăcea să mi spuneți amândoi câte ceva despre copilăria voastră, despre familie și despre aspirațiile de atunci. Tu, Adrian, porți un nume cu rădăcini adânci în istorie, te tragi din familia Brâncovenilor?

Adrian: Mi-am început Arborele Genealogic și, din anumite motive, m-am blocat în căutările mele, dar uneori nu mai e mult până departe. Copilăria mea a fost frumoasă, am trăit liber, sub cerul înstelat, alături de cei mai buni prieteni, caii mei, cu multe dorințe puse la căderea stelelor.

Andreea: N-am avut o copilărie ușoară, ea a stat sub semnul pierderii mamei când aveam 9 ani, dar sunt momente de neuitat pe care le-am trăit și am avut oameni buni în jur, din familie sau mentori, pe care s-a bazat devenirea mea.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton