Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină: "Suntem împreună de un an. Lumea judecă prin ceea ce vede, dar situația..."

 Cica Cristina
.

Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină. A evitat să vorbească despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină, însă acum Andreea Sasu rupe tăcerea. Românca din Pașcani a confirmat sarcina și a subliniat că este deja de un an într-o relație cu vestitul creator de modă german. În ciuda criticilor și valului de reacții care a urmat după împăcarea lor, Andreea își susține punctul de vedere și că lucrurile nu stau așa cum se vede din exterior.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Andreea Sasu și Philipp Plein s-au împăcat a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că în urmă cu câțiva ani designerul a fost părăsit pentru că o înșelase. Surpriza nu a fost doar împăcarea, ci și sarcina Andreei, care e în al doilea trimestru de sarcină și urmează să-l facă pe creatorul de modă tată pentru a patra oară.

andreea-sasu-9andreea-sasu-9

Andreea Sasu, primele declarații despre împăcarea cu Philipp Plein și despre sarcină

Andreea Sasu susține spusele iubitului ei. A confirmat că este însărcinată și că s-au împăcat în urmă cu un an cu designerul german și trăiesc împreună.

„Tot ce se zice, că așteptăm un copil, este adevărat. Că suntem împreună de un an de zile și ca trăim împreună, da, e totul adevărat, cum a declarat și Philipp', a spus Andreea Sasu pentru actualitate.net.

Încă de la vestea împăcării au existat o serie de reacții, în special după ce românca a acceptat cadoul în valoare de 250.000 de euro, un Ferrari, de ziua sa de naștere.

Citește și: Cine este Andreea Sasu. Românca din Pașcani este însărcinată cu Philipp Plein / Ce alți iubiți celebri a avut în trecut

Citește și: Tabloidul Bild: Andreea Sasu este însărcinată cu Philipp Plein! Românca din Pașcani l-a părăsit pe designer, acum câțiva ani, pentru că o înșela: „Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”

Citește și: Alexandra Stan, detalii despre viața amoroasă după ce și-a asumat relația cu milionarul Darcy Troch: „Am învățat să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată…” Ce spune despre o nouă căsătorie și copil/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Iustin Petcu, copilul minune din Constanța care a obținut zeci de medalii de aur la matematică mentală. Are 8 ani și se numără printre cei mai buni matematicieni din lume

Andreea Sasu: „Noi știm lucrurile cum sunt din interior”

În ciuda a tot ceea ce se vede, Andreea Sasu spune că lucrurile în interior stau total diferit, iar oamenii nu trebuie să judece numai aparențele.

„Normal, noi, cei din familie, toți știam cum e situația, dar pentru lumea exterioară, care nu știe ce se întâmplă cu adevărat, lumea judecă prin ceea ce vede. Dar situația trebuie luată cu calm și lumea trebuie să se obișnuiască, pentru ca nu e ușor, în special că sunt și copii mici la mijloc. Dar, repet, noi știm lucrurile cum le-am vrut și cum sunt din interior', a mai spus Andreea Sasu.

Andreea Sasu a primit cadou un Ferrari de la Philipp Plein

În ziua în care a împlinit 34 de ani, Philipp Plein și-a surprins iubita cu un cadou de-a dreptul spectaculos: o mașină Ferrari F8 Tributo în valoare de 250.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

„La mulți ani mie!!!’, a fost mesajul Andreei Sasu pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu surpriza iubitului ei. În clipul postat la secțiunea Stories, s-a văzut și că sarcina Andreei este destul de avansată. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton