Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune: "Chiar mă plictisesc stând acasă. Visul meu cel mare e să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea"

 Cica Cristina
.

Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune. După Survivor All Stars, Andreea susține că și-ar dori să revină pe micul ecran și s-ar bucura să aibă chiar o emisiune zilnică și nu ar deranja-o nici să meargă la lucru de luni până duminică, dat fiind că s-a plictisit să aibă acealeași activități zilnice: să-și ducă fiica la școală și să se ocupe de treburile casnice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI

Andreea Tonciu nu prea a stat departe de TV și de-a lungul timpului a știut cum să rămână în lumina reflectoarelor. A participat la diverse emisiuni, printre care amintim „Bravo, ai stil!” și două sezoane de Survivor, însă susține că cel mai mare vis al ei este să aibă propriul show, o emisiune pe care să o prezinte zilnic.

andreea-tonciu-13andreea-tonciu-13

Citește și: Andreea Tonciu s-a împăcat cu Roxana Nemeș, după scandalurile din trecut: „Chiar și ea și-a dat seama ce fel de persoană sunt. Pot să spun că Survivor ne-a împăcat. Nici nu…”

Citește și: Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e ca a doua mamă. O respect foarte mult, dar…' / De ce se întâlnesc rar

Citește și: „Vreau ca oamenii să mă recunoască pentru cine sunt eu și pentru munca mea, nu pentru numele lui tata. Niciodată nu…”. Cum gestioneaza Carmina Vârciu celebritatea tatălui său și cum se înțelege acum cu Liviu Vârciu / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic va fi transferat de la Matei Balș la Spitalul Foișor: „I se va scoate…'. Medicii dezvăluie ultimele detalii despre starea lui de sănătate

Andreea Tonciu: „Dacă îmi făceam canal de YouTube eram milionară la vremea asta”

Cu toate că și-ar fi putut face vlog și este convinsă că ar fi avut succes și ar fi putut câștiga foarte mulți bani, Andreea Tonciu susține că e prea comodă. Mai mult, în vacanțe vrea să se bucure de timpul pe care îl are la dispoziție și nu să filmeze mereu.

'Mie îmi place să filmez, dar consider că atunci când sunt în vacanță, trebuie să mă bucur de vacanță și nu fac alte treburi. Dacă mă duc să filmez despre o anumită țară sau despre un anumit hotel, mă duc doar pentru chestia asta. Nu mă duc în vacanță și le zic tuturor să stea după mine că eu trebuie să filmez nu știu ce hotel, să fac vlog sau cine știe ce.

Nu am vlog, nu am YouTube, nu am absolut nimic. Dacă îmi făceam canal de YouTube de când eram eu pe micul ecran, eram milionară la vremea asta. Dar nu. Sunt foarte comodă', a declarat Andreea Tonciu pentru ego.ro.

Andreea Tonciu vrea să revină în televiziune

Andreea Tonciu susține că s-a plictisit acasă și cel mai mare vis al său ar fi să aibă o emisiune zilnică și nu ar deranja-o nici chiar să lucreze în weekend.

'Îmi este foarte dor de televiziune. Nu îmi mai pune întrebarea asta căci îmi este extrem de dor. Visul meu cel mare este să mă angajez undeva și să am o emisiune aproape zilnic dacă s-ar putea, ca să am ce să fac. M-aș duce și de luni până duminică. Care este problema? Chiar să credeți asa. Câteodată chiar mă plictisesc stând acasă, doar să duc copilul la școală, să-l iau, să am grijă de el, să fac mâncare, să fac curățenie, să mă  duc la cumpărături. M-am plictisit', a mai spus fosta concurentă Survivor.

Andreea Tonciu: „Mi-aș dori ceva de divertisment pentru că asta mă caracterizează”

Totuși, Andreea nu ar accepta orice format, ci numai unul care i s-ar potrivi și în care s-ar regăsi 100%, cel mai sigur în divertisment.

'Eu, prezentatoare de știri? Poate la știri mondene. Da, da vreau locul Andreei Esca. Doamne ferește. Mi-aș dori ceva de divertisment pentru că asta mă caracterizează și sunt eu. Dacă fac ceva ce nu am mai făcut niciodată, nu sunt eu și lumea nu se regăsește în acea Andreea Tonciu, se regăsește în Andreea care sunt eu', a mai spus Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton