Andrei, băiatul lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit. Cine este soția tânărului

 Stamen Diana
.

Andrei, băiatul lui Anghel Iordănescu, s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii sale. Tânărul este mai îndrăgostit ca niciodată și a făcut pasul cel mare fără stea prea mult pe gânduri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrei Iordănescu s-a căsătorit în weekend cu aleasa inimii lui. Frumosul eveniment a avut loc la o biserică din centrul Capitalei. Cununia religioasă a avut loc duminică, 17 ianuarie. Emoțiile au fost mari pentru cei doi îndrăgostiți.

Andrei iordănescu s-a căsătorit (2)Andrei iordănescu s-a căsătorit (2)

Tânărul s-a căsătorit cu Oana, o fată cu care are o relație de ceva ani, iar acum s-a hotărât să facă pasul cel mare. Andrei Iordănescu și Oana Lavinia și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. La eveniment au participat apropiații cuplului, evenimentul fiind unul destul de restrâns din cauza pandemiei.

Citește și: Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soție

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: „Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei: „Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă'. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Amna, prima concurentă eliminată de la Survivor România. A ajuns de urgență la spital

Andrei Iordănescu și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion

În noaptea dintre ani, băiatul lui Anghel Iordănescu și-a cerut iubita în căsătorie. Momentul a fost unul cu atât mai inedit, cu cât atât Andrei, cât și viitoarea lui soție erau îmbrăcați în straie populare.

Potrivit spynews.ro, tânărul i-a întins iubitei sale cutiuța cu inelul de logodnă, nu înainte de a-i spune că-și dorește ca, de acum înainte, să-i poarte numele.

„Oana Lavinia, vrei să fii soția mea pentru toată viața? Oana Lavinia Iordănescu?', i-a spus Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, iubitei sale, atunci când a cerut-o în căsătorie.

La fel de emoționată, Oana i-a spus DA iubitului ei, după care cei doi îndrăgostiți s-au sărutat pasional.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton