Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună: „Aveți interviurile finale...”

 Matei Bianca
.

Este o veste care șochează publicul de la Antena 1, mai ales că în ultimele ediții de la Insula iubirii au avut loc multe momente tensionate. Ei bine, Andrei și Cristina Rotaru au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat după participarea la reality show. Și ispita Diandra Moga a avut o reacție atunci când i-a văzut împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat. Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună. Nici măcar ea nu se aștepta să se întâmple acest lucru.

insula9insula9

Citește și: Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a transmis un mesaj cu subînțeles, după ce soția lui, Cristina Rotaru, a decis să se despartă de el: „Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce vezi…'

Citește și: Cine este Andrei Rotaru de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani, este tattoo artist și a cunoscut-o pe soția lui la „Mireasă pentru fiul meu'

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Florea Vizante, aniversare de pomină la 50 de ani: „Am făcut un fel de nuntă, soția și fiica au insistat să mă sărbătoresc, așa că am avut 100 de invitați”. Care sunt marile sale regrete

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii au plecat împreună în Barcelona, deși mama ei a anunțat că au divorțat

Nu au trecut multe zile de când mama Cristinei Rotaru a anunțat, printr-un mesaj revoltător de pe rețelele de socializare, că fiica ei și Andrei Rotaru au divorțat după participarea la Insula iubirii.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru, pentru familia mea, nu va exista în veci. Amin! Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii. Dar fata mea este sub influența și manipularea fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător. Nu-l acuz, dar îi sugerez un examen de specialitate în domeniul sănătății', a scris femeia, în urmă cu doar câteva zile, pe pagina sa personală de Facebook.

Ei bine, se pare că lucrurile stau total altfel! Pe paginile de socializare „Viperele Vesele' a apărut o imagine cu cei doi concurenți de la Insula iubirii din Barcelona. Se pare că cei doi soți au plecat împreună în vacanță. Din fotografie se poate observa cât de relaxați și fericiți sunt împreună, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele ediții ale emisiunii de la Antena 1.

Ce reacție a avut ispita Diandra Moga când i-a văzut împreună pe cei doi concurenți de la Insula iubirii

Și Diandra Moga a avut o primă reacție în momentul în care i-a văzut împreună pe Andrei și Cristina Rotaru. Ispita de la Insula iubirii a lăsat de înțeles că nu are nimic de spus cu privire la ce se întâmplă între cei doi concurenți.

„Oare ce părere ai că ei sunt împreună?', a întrebat un internaut.

„N-am', a răspuns ispita.

„Eee… toți avem. Și tu ai. Sper ca la final să zici și tu ce gândești', a continuat internautul.

„Aveți interviurile finale', a comentat ispita.

Cristina și Andrei Rotaru au o relație de 10 ani

Cristina și Andrei Rotaru au o relație de 10 ani. Ei s-au întâlnit la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”, unde s-au și căsătorit.

Deși nu au copii, cei doi sperau ca participarea la Insula Iubirii să le consolideze relația, însă situația a evoluat diferit de așteptările lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton