Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat că este plecat cu Cristina în vacanță. Ce poză a postat bărbatul cu soția lui, după ce mama ei a anunțat că au divorțat

 Matei Bianca
.

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii nu se mai ascund și încep să se afișeze tot mai des împreună! Concurentul le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că a plecat cu soția lui în vacanță, deși inițial a mărturisit că merge singur în străinătate. Chiar dacă mama ei a spus că au divorțat, iar fata ei suferă enorm după despărțire și are nevoie de ajutor specializat, iată că, de fapt, lucrurile stau total altfel!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii nu se mai ascund! Concurentul le-a arătat urmăritorilor lui de pe Instagram că a plecat cu soția lui în vacanță.

cristina1cristina1

Citește și: Cristina Rotaru a răbufnit! Concurenta de la Insula iubirii a transmis un mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiune: „Asist la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare. Răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă!'

Citește și: Diandra Moga și Andrei Rotaru s-au certat la Insula iubirii, după ce el a dezvăluit că o iubește pe soția lui, Cristina Rotaru: „Cum să ne despărțim? Nu erai deja căsătorit cu cineva? Mult noroc!'

Citește și: Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Romy Schneider. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare, au fost împreună cinci ani, iar el a părăsit-o printr-o scrisoare

Citește și: Cine este Teodor Costache, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 26 de ani și deține o afacere cu toalete ecologice

Andrei Rotaru de la Insula iubirii a confirmat că este plecat cu Cristina în vacanță

Se pare că Andrei și Cristina Rotaru de la Insula iubirii nu se mai ascund. Concurentul le-a arătat urmăritorilor că a plecat cu soția lui în vacanță. Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, el a publicat o fotografie cu soția lui.

Cei doi se aflau la un restaurant, iar Cristina Rotaru a fost fotografiată de partenerul ei de viață în timp ce savura o băutură.

Cu toate că au un contract cu Antena 1 și nu au voie să dezvăluie nimic despre ce se întâmplă în emisiune sau în afara ei până la terminarea sezonului 8 de la Insula iubirii, Andrei a postat această imagine prin care se poate observa clar că se află împreună în același loc.

Cristina Rotaru, mesaj controversat, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde

Cristina Rotaru a scris un mesaj controversat pe pagina sa personală de Instagram, după ce s-ar fi sărutat cu Eric Berinde în emisiunea de la Antena 1. Concurenta de la Insula iubirii a simțit nevoia să lămurească situația și să răspundă acuzațiilor și comentariilor negative care i-au fost adresate.

„Nu am intervenit niciodată să comentez fie că veneau acuzații, păreri, judecăți, laude și așa mai departe! Vă voi lămuri un singur lucru, mama mea este îndurerată și nu joacă un rol și este penibil ce faceți dumneavoastră în necunoștință de cauză.

Apoi, show-ul a fost filmat cu 5 luni în urmă, eu asist ca și voi la mizeriile care apar, sunt dezamăgită, doare, dar acum văd detalii în amănunt! Am fost sub soc și mi-au scăpat multe, duc o luptă în mine și nu o sa vin să vă spun vouă cum decurge viața mea în acest moment și de ce apar imagini contradictorii, sunt sub contract, toate la timpul lor. Dar să știți că voi toți, inclusiv dumneavoastră, răsuciți cuțitul într-o rană deja adâncă! Vă mai spun atât, vad ca și voi tot ce s-a petrecut, sunt trează, nu mai „dorm cu ochii deschiși’ dar ar mai fi multe de spus, toate la timpul lor cum spuneam! Numai bine și frumos oameni buni! Eu asta caut, binele și pacea!', a transmis ea.

Mama Cristinei Rotaru susține că Andrei Rotaru i-a distrus viața fiicei sale

Mama Cristinei Rotaru susține că Andrei Rotaru i-a distrus viața fiicei sale și a povestit ce s-a întâmplat după Insula Iubirii. Femeia a dezvăluit că cei doi soți au divorțat după emisiune, deoarece el a înșelat-o cu ispita Diandra Moga.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru, pentru familia mea, nu va exista în veci. Amin! Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii. Dar fata mea este sub influența și manipularea fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător. Nu-l acuz, dar îi sugerez un examen de specialitate în domeniul sănătății.

A distrus viața copilului meu, un suflet pur și credincios, cu obsesii. Fata mea nu a greșit în 10 ani nici măcar cu o privire. Ajutați-mi fata, oameni cu pregătire psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și nu permit așa ceva în veci. Amin! Iertare!', a scris femeia pe Facebook.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton