Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a transmis un mesaj cu subînțeles, după ce soția lui, Cristina Rotaru, a decis să se despartă de el: „Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce vezi...”

 Matei Bianca
.

Andrei Rotaru a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare, după ce soția lui, Cristina Rotaru, a decis să se despartă de el. Concurentul de la Insula Iubirii a înșelat-o pe partenera lui de viață cu ispita Diandra, iar cei doi s-au distanțat foarte mult și nu și-au mai dorit să continue relația de 10 ani pe care o aveau împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru au avut o relație frumoasă de 10 ani, dar ea a decis că este timpul ca fiecare să meargă pe drumul lui și asta pentru că el a dezamăgit-o profund. Ei bine, acum concurentul de la Insula Iubirii postează pe Instagram tot felul de mesaje cu subînțeles.

cristina1cristina1

Citește și: Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru, după ce el a înșelat-o cu ispita Diandra, la Insula Iubirii: „El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea. M-a omorât pe dinăuntru”

Citește și: Cristina Rotaru se apără, după ce a fost criticată că este prea atașată de soțul ei. De ce îi „trimitea' inimi pe insulă, când Andrei Rotaru se săruta cu ispita Diandra: „Am și eu orgoliul meu, vă rog să nu vă faceți griji…'

Citește și: Cine este Maria Covasa, concurentă la Insula Iubirii 2024. Are o relație de cinci ani și este lucrător comercial

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Andrei Rotaru de la Insula Iubirii a transmis un mesaj cu subînțeles, după ce Cristina Rotaru a decis să se despartă de el

Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, Andrei Rotaru a publicat un mesaj cu subînțeles, după ce soția lui, Cristina Rotaru, a anunțat că a luat decizia de a se despărți de el, deoarece a înșelat-o cu ispita Diandra. Nu se știe pentru cine a postat acest mesaj concurentul de la Insula Iubirii, însă este cert că face referire la cineva anume.

„Nu contează la ce te uiți, ci ceea ce vezi…', a scris concurentul de la Insula Iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Și asta nu este tot! Atât pe pagina de Instagram, cât și pe cea de Facebook, Andrei Rotaru și-a schimbat fotografiile de profil. El a pus o imagine cu un schelete care ține în mână o inimă.

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru

Cristina Rotaru a decis să se despartă de Andrei Rotaru. La emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1, concurenta a anunțat că vrea să pună punct relației pe care o are cu soțul ei, după ce acesta a înșelat-o la cu ispita Diandra.

„Un om care și-a dat șansă să se reîndrăgostească. Problema cea mai mare este că noi formăm un cuplu, suntem o relație, o căsnicie. Nu știu cum a putut să decadă. Acasă va fi dureros, dar sunt pregătită să văd imagini.

Eu nu sunt o fire care să-și arate sentimentele. El are nevoie de afecțiune, de emoții, de dulceață din partea mea că asta îmi spunea de fiecare dată. Sunt atât de dezamăgită de el și de supărată că s-a detașat total de mine, încât nu știu dacă se merită să mă mai torturez singură gândindu-mă la asta, la faptul că ar trebui să-mi reproșez ceva. El a renunțat ușor, își clădește fericirea pe nefericirea mea.

Nu are bunul-simț măcar să aștepte să ne despărțim oficial, înainte să-și înceapă povestea vieții lui. Chestia asta mă dezgustă și mă doare, cred că de asta nici nu mai am lacrimi să plâng. El încerca să tragă de mine ca să fiu cum voia el. M-a omorât pe dinăuntru. O să-mi găsesc puterea în Dumnezeu și în familie. Nu mai este soțul meu. Nu va mai fi soțul meu', i-a spus concurenta de la Insula Iubirii lui Radu Vâlcan.

Cristina și Andrei Rotaru au fost împreună 10 ani

Cristina și Andrei Rotaru au fost împreună 10 ani. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Mireasă pentru fiul meu', unde s-au și căsătorit ulterior. Ei nu au copii împreună și credeau că Insula Iubirii îi va ajuta să continue relația frumoasă pe care o aveau, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton