Andrei Rotaru a recunoscut că el și Cristina Rotaru au divorțat, după participarea la Insula iubirii: „Am divorțat! Ne-a fost foarte greu. Ne mai vedem să o ajut cu...”

 Matei Bianca
.

Andrei Rotaru nu vrea să se mai ascundă și recunoaște el și soția lui, Cristina Rotaru, au divorțat, după participarea la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Cu toate că au avut o căsnicie frumoasă de 10 ani, lucrurile nu au mai mers între ei și și-au dorit împreună să meargă pe drumuri separate. Cum a făcut concurentul anunțul cu privire la divorțul de partenera lui de viață. El a vorbit despre cât de greu i-a fost.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Andrei și Cristina Rotaru au decis să participe la Insula iubirii pentru a-și testa relația de 10 ani. După emisiune și revenirea în România, cei doi parteneri de viață au divorțat, deoarece el a înșelat-o cu ispita Diandra Moga, iar ea s-a apropiat de Eric Berinde. Până la acest moment, concurentul nu a vorbit despre despărțire, însă acum a decis să nu se mai ascundă și a spus lucrurilor pe nume.

andrei1andrei1

Citește și: Mama Cristinei Rotaru de la Insula iubirii, un nou atac la adresa lui Andrei Rotaru: „Stop! Deja ai încălcat orice limită a familiei mele. Gata cu victimizarea, suntem toţi disperaţi!'

Citește și: Speak și Florin Ristei, ironii la adresa lui Andrei Rotaru de la Insula Iubirii, după ce el a spus că ispita Diandra i-a fost trimisă de Univers: „Toți gherțoii citesc 2,3 cărți și sunt spiritualiști. M-am enervat'

Citește și: De ce surpriză au avut parte Amalia Enache și fiica ei în vacanța din Japonia. Dana Rogoz a reacționat: „Exact așa am simțit și noi!'

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Andrei Rotaru a recunoscut că el și Cristina Rotaru au divorțat, după participarea la Insula iubirii

Andrei Rotaru a făcut un live pe platforma TikTok, unde a abordat mai multe subiecte și a vorbit deschis despre participarea la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Într-un moment neașteptat, concurentul a mărturisit că el și Cristina Rotaru au divorțat, după participarea la emisiune.

Cu toate că a semnat un contract cu Antena 1 și nu avea voie să vorbească despre ce s-a întâmplat în emisiune până la difuzarea imaginilor pe televizor, acesta a decis să nu se mai ascundă și a spus public că el și Cristina Rotaru nu mai sunt împreună.

„Am divorțat! Ne-a fost foarte greu… Nu știu unde e Cristina, că eu nu mai sunt cu ea de ceva timp. Ne mai vedem la sală câteodată, că o antrenez, ne mai vedem să o ajut câte una alta, că doar am rămas prieteni.

Verigheta este pe primul deget! Cine vreo să o mute pe al treilea? E cineva aici care poate? Nu cred!', a spus el în live-ul pe care l-a făcut pe platforma de socializare TikTok.

Mama Cristinei Rotaru a vorbit despre divorțul dintre cei doi

În urmă cu mai multe zile, mama Cristinei Rotaru a vorbit deschis despre divorțul dintre fiica ei și Andrei Rotaru. Femeia a declarat că fiica ei suferă foarte mult din cauza soțului ei și are mare nevoie de ajutor specializat.

„Dragi prieteni și români de pretutindeni, vă iubesc cu inima, vă respect și apreciez pentru empatia acestor suflete de români, dar Andrei Rotaru, pentru familia mea, nu va exista în veci. Amin! Sunt datoare, ca mamă, să vă spun că da, au divorțat după Insula iubirii. Dar fata mea este sub influența și manipularea fostului soț; este nevoie de medici specialiști și psihologi. Vreau să-mi salvez copilul din mâna călăului răzbunător. Nu-l acuz, dar îi sugerez un examen de specialitate în domeniul sănătății.

A distrus viața copilului meu, un suflet pur și credincios, cu obsesii. Fata mea nu a greșit în 10 ani nici măcar cu o privire. Ajutați-mi fata, oameni cu pregătire psihologică. Sunt disperată ca mamă. Oameni frumoși, sunt o mamă singură și bunică. Nu accept și nu permit așa ceva în veci. Amin! Iertare!', a scris femeia atunci pe Facebook.

De ce au decis Andrei și Cristina Rotaru să participe la Insula iubirii

Andrei și Cristina Rotaru s-au cunoscut în emisiunea „Mireasă pentru fiul meu', iar cei doi au creat o legătură specială, au decis să fie împreună, iar ulterior s-au și căsătorit. Au avut o căsnicie frumoasă de 10 ani, dar au decis să participe la Insula iubirii.

Decizia de a merge împreună în acest reality show a fost luată de el, deoarece nu s-a simțit iubit de soția lui și și-a dorit să-și testeze relația. Ea a acceptat și așa au ajuns împreună în emisiunea de la Antena 1, unde au petrecut 21 de zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton