Andrei Versace, înmormântat alături de bunicii lui! Influencerul a fost condus pe ultimul drum de familie și prieteni / Cum a apărut tatăl lui la biserică

 Cica Cristina
.

Andrei Versace, înmormântat alături de bunicii lui! Andrei Versace a fost înmormântat în prezența familiei și apropiaților, în același loc în care și bunicii lui își dorm somnul de veci. Devastați de durere, părinții și-au condus fiul pe ultimul drum. Cum a apărut tatăl influencerului la biserică și ce s-a întâmplat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Andrei Versace a fost găsit sâmbătă fără suflare în apartamentul său dintr-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1. Un agent de pază din zona în care locuia influencerul a dat alerta după ce a simțit un miros înțepător venind din locuința sa. Conform informațiilor din anchetă, cadavrul lui Andrei se afla într-un stadiu avasat de putrefacție. 

andrei-versace-9andrei-versace-9

Citește și: Pe cine a sunat Andrei Versace înainte de a fi găsit decedat și care a fost ultima sa dorință. O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori: „Avea probleme mari cu…'

Citește și: Moartea lui Andrei Versace, un semnal de alarmă pentru Teo Trandafir: „Omul ăsta despre care știam că are bani, femei, ochelari, fericire, vacanțe era singur în casă și a murit ca un câine, găsit după o săptămână” / Influencerul avea doar 37 de ani

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Cristina Ich s-a despărțit din nou de Alex Pițurcă: „A fost tot timpul un bărbat râvnit de femei. Am știut…' / Luna trecută, fostul ei iubit a fost surprins alături de fiica Andreei Berecleanu

Andrei Versace, înmormântat alături de bunicii lui

Andrei Versace a fost condus astăzi pe ultimul drum. Devastată de durere, mama sa a stat la căpătâiul fiului său, precum s-a întâmplat și la priveghiul organizat de familie. Andrei Versace a fost înmormântat într-un cimitir, care se află localizat la marginea Bucureștiului, în același loc în care și bunicii lui își dorm somnul de veci.

Îmbrăcat în haine negre din cap până în picioare și cu ochelari de soare pentru a-și masca durerea, tatăl lui Andrei Versace a fost surprins de Spynews, în timp ce făcea ultimele pregătiri pentru înmormântarea fiului său. . Coroane de flori sunt pregătite pentru a fi aşezate pe mormântul său. Vezi mai multe imagini de la înmormântare pe spynews.ro.

Trupul neînsuflețit al influencerului a fost depus cu o zi în urmă la capela din cimitirul Cărămidarii de Jos, de la Piața Sudului. Familia și mulți dintre cei care l-au cunoscut au venit să-și ia rămas-bun și să-i aducă un ultim omagiu celui cunoscut ca „Regele Fițelor'.

Îmbrăcată în doliu și, mama lui Andrei Versace a fost de neconsolat. La priveghi, familia a adus și o coroană funerară pe care scria: „Te vom iubi mereu, tata, mama și fratele'.

Cine a fost Andrei Versace

Pe numele său real Andrei Pârvan, influencerul Andrei Versace, în vârstă de 37 de ani, și-a creat, prin intermediul platformelor de socializare, imaginea unui milionar excentric, iar mai apoi a devenit cunoscut după ce a fost imitat Mihai Bendeac în show-urile sale de comedie.

Andrei Versace a atras atenția pe rețelele de socializare după ce a început să expună luxul în care trăiește și se fotografia mereu în mașini de lux, elicoptere sau când se afla în vacanțe exotice. Mai mult, acesta le arăta urmăritorilor săi apartamentul în care locuiește și se lăuda că a investit în el nu mai puțin de 600.000 de euro.

„Este un apartament cu foarte multe camere. E proprietate personală clădirea. Am mai multe terase. E un apartament de 600 000 de euro, pe Dorobanţi. Am o privelişte frumoasă aici sus! Apartamentul de la ultimul etaj e al meu (…) Într-adevăr, am o relaţie, sunt cu o fată, suntem la început, ne înţelegem bine şi sper să nu ne dezamăgim unul pe altul. Este vorba de o brunetă’, povestea el.

Influencerul provenea dintr-o familie înstărită, cu afaceri în domeniul imobiliar. Ionel Pârvan, tatăl său, este cel care a construit clădirea de patru etaje, din Dorobanți de lângă ASE, proiect care a stârnit numeroase controverse.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton