Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: "Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați...". Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anghel Damian, detalii în premieră despre nunta cu Theo Rose. Discret din fire, regizorul serialului „Clanul” s-a destăinuit în paginile revistei VIVA! și ne-a oferit câteva detalii despre nunta cu mama copilului său. De asemenea, a amintit și despre promisiunea pe care fericitul cuplu și-a făcut-o încă de la începutul relației și pe care o respectă cu stoicism de atunci, în fiecare săptămână, fără excepție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Sunteți părinți tineri, dar și oameni de carieră, cu extrem de multe proiecte. Cred că puțini ar face față la un asemenea volum de muncă… Cum vă descurcați cu atâtea proiecte profesionale, dar și cu cel mai important rol, acela de părinți?

Încercăm pe cât posibil să eficientizăm munca, să ne împărțim responsabilitățile, să ne alegem cu atenție proiectele și să nu ne mai risipim în o mie de lucruri. Dintre toate, rolul de părinte este cel mai important și, de aici, totul decurge firesc. Dacă știi cu adevărat ce e important pentru tine, totul se așază în forma acelui lucru și obstacolele devin din ce în ce mai ușor de depășit.

theo-si-anghel-damian-1-1200×890-1theo-si-anghel-damian-1-1200×890-1

Anghel Damian, detalii în premieră despre nunta cu Theo Rose

Vara aceasta urmează nunta voastră, nu? Va fi un eveniment grandios, cu mulți invitați? Va avea o anumită tematică? Ne poți da câteva detalii? Cititorii noștri sunt foarte curioși și mărturisim că și noi.

Vedem nunta ca pe un eveniment intim, ca pe un legământ în doi. Nunta cu mulți invitați ar fi ceva ulterior acestui legământ. Nu am stabilit încă date, tematici și altele de genu. Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început și, când vom avea timp să respirăm, cu siguranță vom găsi o formulă de petrecere mai mare.

Citește și: Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai „vânate” vedete din România: „Recunosc că am fost bulversat. Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an! Cum a fost sărbătorit Sasha în familie

Citește și: Fiica cea mare a lui Adrian Mutu a terminat liceul: „Să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Te iubesc'. Imagini emoționante de la absolvirea Adrianei Mutu

Cum e Anghel Damian la petreceri: „Sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere”

Tu cum ești la petreceri? Ieși pe ringul de dans?

Depinde foarte mult de petrecere, dar sunt eclectic în manifestări. Oscilez între exuberanță și reținere. Fie dansez ca un nebun și îi surprind până și pe cei apropiați, fie stau liniștit și studiez situații și întâmplări, mă poziționez ca un observator – probabil e un defect profesional.

Ce promisiune și-au făcut Anghel Damian și Theo Rose la începutul relației

Între viața de familie, filmări, concerte, seriale, emisiuni, ședințe foto (și lista poate continua) mai aveți timp și pentru voi doi, pentru o cină în cuplu, o plimbare, poate o escapadă de două-trei zile?

Ne-am promis cel puțin o zi pe săptămână doar în doi și ne-am ținut până acum de asta cu stoicism.

Serialul „Clanul, care este deja un fenomen, s-a terminat. Ce alte proiecte pregătești? Bine, cât ne poți spune…

Pregătesc un film și lucrez pentru ceva marca PRO TV. Clauza de confidențialitate din contract nu îmi permite să spun mai multe acum (sîc!), dar promit că, în foarte scurt timp, publicul fidel serialului „Clanul va primi o veste foarte bună.

Îți mulțumim mult, iar în încheiere, dacă poți, aș vrea să le dai câteva ponturi tinerilor care-și doresc o carieră în televiziune și/sau cinematografie. Ce crezi că ar trebui să știe înainte să înceapă acest drum frumos, dar anevoios?

Să o facă în primul rând din dragoste pentru profesie, nu din ego. Poate fi un drum foarte frustrant dacă motivația nu e una care ține de suflet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton