Cum a gestionat Anghel Damian începutul relației cu Theo Rose, când s-au trezit peste noapte cele mai "vânate" vedete din România: "Recunosc că am fost bulversat. Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni..." Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anghel Damian recunoaște că a fost bulversat la începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar. Actorul și regizorul ne-a vorbit în exclusivitate despre cum a gestionat toate evenimentele de la început de relație, cum a perceput-o pe Theo pe platourile de filmare, precum și despre relația cu socrii și cum gestionează tensiunile în relație, dat fiind că până la urmă este vorba despre doi Lei autentici, cu personalități puternice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Pe platourile serialului „Clanul ai cunoscut-o și pe Theo Rose. Ce părere aveai despre ea înainte să faceți cunoștință? Ea nu avea experiență în acest domeniu… Te-ai temut că vei lucra greu cu ea? Care a fost prima impresie după ce ați interacționat? Cum ți s-a părut?

O văzusem pe Theo în diferite contexte profesionale – emisiuni și muzică – și îți dădeai seama din acele împrejurări că e un spirit ludic, polivalent și multitalentat. De la prima interacțiune am descoperit că are un potențial mare pentru actorie. Îmi era teamă că timpul scurt în pregătirea proiectului o să fie o problemă, dar frica a fost risipită rapid. Are o viziune foarte corectă, pune munca înaintea talentului și d-asta evoluția ei a fost una spectaculoasă. Sper să își dorească în continuare și drumul acesta (al actoriei). Eu îi voi fi alături.

theo-si-anghel-damian-1-1200×890-1theo-si-anghel-damian-1-1200×890-1

Anghel Damian recunoaște că a fost bulversat la începutul relației cu Theo Rose

La jumătatea lui 2022, a apărut subiectul monden al anului… „Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu a fost știrea, însoțită de imagini, care a luat prin surprindere showbizul, iar voi ați devenit, peste noapte, cele mai mediatizate și „vânate vedete din România… Cum ai gestionat situația? Tu ai stat departe de lumea mondenă și probabil nu ți-a fost ușor să ajungi subiectul preferat al presei mondene…

Poate că sună dur, dar presa mondenă este, din punctul meu de vedere, ceva extrem de nociv, lipsit de morală. Nu face altceva decât să creeze o ficțiune pe care o speculează grotesc în scopuri pur pecuniare. Denaturează adevăruri, inventează, agresează, face orice ca să atraga atenția și, prin asta, să dezorienteze publicul cititor. Am fost prinși în acest tăvălug, s-au spus minciuni despre noi și, din păcate, oricât ai încerca să repari daunele produse de cancanuri, este foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni. Recunosc că am fost puțin bulversat la început, dar apoi m-am întors la esență, și anume să trăiesc pur și simplu, fiind perfect împăcat cu adevărul nostru. Mă doare însă atunci când niște oameni sunt reduși la un subiect pus pe tarabă, când se instigă prin asta la jigniri și bullying social mediatic. Dar, indiferent ce a fost și ce va fi, am învățat să ignor orice nu are legătură reală cu adevărul vieții mele și al familiei mele.

Citește și: Cum a ales Anghel Damian actoria, deși nu era în plan, în locul Dreptului: „Răspunsul la frământările mele a venit după o întâmplare neașteptată și fericită…”/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte, iar el s-a despărțit după ce a cunoscut-o pe ea: „Primul gând a fost să fug. Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc…'

Citește și: Cum a fost țepuit cu 15.000 de euro Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Afaceristul a apelat la avocați pentru a-și recupera banii

Citește și: Cum se înțelege Cristian Boureanu cu bărbații care i-au „furat” soțiile: „Cu Cristi Borcea mă văd la sală, cu Sebastian Vlădescu am rămas prieten și acum”

Cum se înțelege Anghel Damian cu socrii

Cum au primit-o părinții tăi pe Theo în familie? Dar tu cum te înțelegi cu viitorii socri?

Totul a fost de un firesc extraordinar. Am fost „adoptați instant, atât eu în familia ei, cât și invers. Împreună, suntem o familie cu de toate, cu diversitate și mult umor, uniți prin iubire.

La doar câteva luni după ce ați devenit un cuplu, Theo a rămas însărcinată. Cum ți-a dat vestea și cum ai reacționat? Ce gând ți-a trecut prima oară prin minte, când ai aflat că vei fi tată?

Vestea am aflat-o împreună și nu a fost nevoie de niciun cuvânt în plus. Oricât de clișeic ar suna, am înțeles atunci amândoi că viața se va schimba definitiv și totul a fost cuprins de sens.

Anghel Damian: „Primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta”

Theo este născută pe 8 august, iar tu pe 9, deci doi Lei autentici. Ce aveți în comun și din ce puncte de vedere sunteți diferiți? După o ceartă, cine face, de regulă, primul pas spre împăcare?

În esență suntem extrem de asemănători. Am simțit asta încă de la început. Diferă stilul, abordarea poate, anumite experiențe de viață, pe scurt – forma. Fondul este comun. De certat, nu prea ne certăm, dar când mai iese „Leul din noi, de cele mai multe ori primul pas spre împăcare îl face cel care a început cearta.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton