Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici: "Mă întinerește cu 10 ani. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum. Serghei îmi spune...". Cum a reacționat logodnicul ei când a văzut-o imediat după intervenție / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici. De când și-a făcut operația de deviația de sept, Anisia a fost asaltată cu mesaje, mulți spunându-i că e de nerecunoscut! Îndrăgita comediantă ne-a vorbit în paginile revistei VIVA! despre cât de mulțumită e de rezultat și cum a reacționat Serghei, cel care i-a devenit logodnic, când a văzut-o după operație.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În viața ta au avut loc multe schimbări, dar cea mai contreversată dintre ele e, de departe, operația la nas, pe care ți-ai făcut-o anul acesta. De fapt, ai trecut prin două intervenții în același timp, una de deviație de sept și una de ordin estetic. Cum de te-ai hotărât?

Am tot povestit despre asta, încerc să nu mă repet. Nu de alta, dar să nu creadă lumea că doar cu asta mă ocup: operația de deviație de sept. (râde) Am vorbit atât de mult despre asta, încât sper să nu creadă lumea că eu operez nasuri. Doamne ferește! (râde) Am primit de la medic recomandarea să rezolv deviația septului și, dacă tot intram în nas, am zis să facem și renovare de primăvară. Îndreptat pereții, dat cu var, amorsă, tot tacâmul… pentru a avea o cameră aerisită, frumoasă și oxigenată. Decizia a venit spontan, cum sunt și eu. (zâmbește)

anisia-gafton-2-3anisia-gafton-2-3

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre relația cu Serghei și despre nunta lor: „Longevitatea cuplului nostru cred că se datorează mult și faptului că nu am pus presiune pentru căsătorie și copii”. Cum se înțelege cu viitorii socri / EXCLUSIV

Citește și: Anisia Gafton, detalii despre logodna cu iubitul ei, Florin Serghei, care a cerut-o în căsătorie în Grecia: „El a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura…” / Când are loc nunta

Citește și: Miki de la K-pital a fost susținută necondiționat de părinți, în carieră: „Ai mei au plătit meditații la muzică, în loc să plătească…”. Ce amintiri are cu regretata Mihaela Runceanu, care i-a fost profesoară de canto / EXCLUSIV

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Anisia Gafton este extrem de mulțumită de rezultatul operației la nas, în ciuda numeroaselor critici

O astfel de decizie mi se pare extrem de importantă. Sunt curioasă dacă te-ai consultat cu cineva înainte, poate chiar și cu un psiholog? Cum ți-ai ales doctorul? Ai fost vreodată complexată de forma nasului tău?

M-am consultat cu cea mai bună prietenă a mea, ea mi l-a recomandat. Și, într-adevăr, domnul doctor e unul dintre cei mai buni specialiști în acest domeniu din țară și cu ocazia asta vreau să-i mulțumesc pentru că a făcut o treabă fantastică. Eu m-am plăcut și înainte, mă plac și acum.

Povesteai că operația de deviație de sept a fost destul de complicată… Cât a durat și cum a fost perioada petrecută în spital? Te-ai resimțit după asta sau te-ai pus repede pe picioare?

Da, a fost o intervenție complicată pentru că septul obtura mult și aveam mai mereu senzația de nas înfundat. Perioada petrecută în spital a fost, mai exact, o seară. (zâmbește) Timp în care am dormit. Domnul doctor și asistentele au avut grijă să nu-mi lipsească nimic. Au fost foarte drăguți. Pentru că sunt o fire ca apa minerală – agitată și activă, m-am pus pe picioare destul de repede. Vindecarea cu atela pe față a durat 7 zile, cum se procedează de obicei la orice intervenție de genul acesta.

Anisia Gafton: „Mă întinerește cu 10 ani”

Cum te simți acum, la câteva luni de la intervenție? Ești mulțumită de rezultat? Te-ai recuperat complet? Ai primit și unele interdicții de la medici?

Pe nas circulă oxigen în cantități mari acum. Într-adevăr, abia acum îmi dau seama cât de puțin respiram. Simt că sunt la munte în fiecare zi, deoarece creierul meu se oxigenează mai bine. Sunt foarte mulțumită de rezultat, după cum am zis, mă întinerește cu 10 ani. Serghei se uită la mine și zice: „Nu era suficient că ești deja copchil la comportament, acum ești și la fizic. Tu nu știai că copchilele nu au voie la stand-up?. Și râde. Recuperarea completă durează până la un an. Acum am două luni și jumătate, deci mai durează până se mai dezumflă și până ajunge nasul la forma finală. Sunt foarte mulțumită cum arată toată treaba, chiar și după două luni și jumătate.

Iubitul tău, Serghei, cum a reacționat când l-ai anunțat despre cele două intervenții? Dar după ce te-a văzut în urma operațiilor? Îi place mai mult cum arăți acum?

V-am zis, totul a fost spontan, nu a avut mult timp de reacție. (râde) Prima dată, a văzut nasul, ca în orice intervenție de genul acesta, era mai umflat. (râde) A făcut niște ochi mari și a zis: „Aaa…. Dar după ce i-am explicat a înțeles. Mai există și cazuri în care nu se umflă, dar depinde foarte mult de corpul fiecăruia. Și dacă la început era mai umflat, iar Serghei trebuia să se obișnuiască puțin, acum consideră că am luat o decizie foarte bună și din punct de vedere al sănătății, pentru că respir bine, dar și estetic, pentru că mă întinerește.

Anisia Gafton nu e afectată de comentariile răutăcioase

Anisia, deși ești iubită de sute de români, nici tu nu ai scăpat de gurile rele… După intervenții, mulți
te-au felicitat și complimentat, dar au existat și mulți care te-au criticat. Cât de mult te-au afectat comentariile răutăcioase și cum le răspunzi?

E normal să ai și comentarii răutăcioase. Cine nu primește? Nu au de ce să mă afecteze, din moment ce treaba asta cu haterii a devenit un lucru normal. Asta nu înseamnă că le dau dreptate… să comentezi din plictiseală… nu. Doar cred că au foarte mult timp liber și nu au ce face cu el. Ceea ce mă bucură e că mi-a scris foarte multă lume să mă felicite. Multe cunoștințe, mulți prieteni, fani – atât bărbați, cât și femei – au venit la mine și mi-au zis că vor și ei să-și facă ori deviația de sept, ori intervenția estetică și că le dau curaj. Mă bucur în această privință, că pot să inspir.

Ți s-a întâmplat să te oprească lumea pe stradă să-ți spună cât de bine îți stă cu noua formă a nasului? Te-ai lovit și de hateri?

Cei care m-au oprit pe stradă au avut numai remarci bune, și le mulțumesc cu această ocazie!

Simt nevoia să insist puțin asupra subiectului, pentru că, din păcate, nu e deloc plăcut să fii judecat, iar unii oameni nu știu cum să reacționeze și se simt, poate, doborâți de critici. Ce sfaturi ai pentru ei?

Să țină minte vorba bunicii mele: „Gura satului nu o acoperă nimeni!. Sau, dacă vă simțiți descurajați, o altă vorbă de duh, din popor: „Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!. Bunica mea, deși era femeie de la țară, era foarte înțeleaptă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton