Anna Kournikova a născut. Enrique Iglesias este tată pentru a treia oară. Primele imagini cu fetița

 Cica Cristina
.

Zvonuri că Anna Kournikova ar fi gravidă au apărut în urmă cu mult timp, însă acum s-au confirmat. Mai mult, fosta tenismenă a și născut, Enrique Iglesias devenind tată pentru a treia oară. Cei doi au postat primele imagini cu fetița pe rețelele de socializare.

1.-Fetita-Enrique-Iglesias-11.-Fetita-Enrique-Iglesias-1

În presa internațională se speculează demult că Enrique Iglesias și Anna Kournikova urmează să devina părinţi pentru a treia oară, însă nu a existat niciun anunț oficial în acest sens. Acum, nu mai este niciun dubiu.

Enrique Iglesias şi Anna Kournikova formează un cuplu discret, care încearcă să mențină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Numai că nu le iese de fiecare dată. Zvonurile ca fosta tenismenă ar fi iarași însărcinată au început încă din luna decembrie, când familia nu l-a mai însoțit pe artist la concertul din Madrid, așa cum se întâmpla de fiecare dată.

Citește și: Anna Kournikova, în formă perfectă la scurt timp după naștere.Iată cum și-a recăpătat silueta!

Înainte de a ne convinge că Anna Kournikova este însărcinată, cei doi au fost surprinși la plimbare cu yacht-ul. La acel moment, burtica Annei Kournikova era vizibilă, semn că ar fi deja într-un stadiu avansat al sarcinii.

Acum este oficial! Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt, din nou, părinți. În familia lor a mai venit un membru, o fetiță. Cei doi au postat imagini pe rețelele de socializare cu prima zi din viața bebelușului, scrie avantaje.ro.

Citește și:  Cum arată Lucy şi Nicholas, gemenii de doi ani ai lui Enrique Iglesias și ai Annei Kurnikova

Imaginile îi arată pe cei doi în culmea fericirii. My Sunshine 30.01.2020', a fost mesajul postat în dreptul fotografiilor.

La fel de discreți au fost și cu sarcina anterioară a fostei jucătoare de tenis. În 2017, Anna a născut gemeni. Cei doi au o fetiță, pe care o cheamă Lucy şi un băiețel care a primit numele Nicholas. A fost o surpriză pentru toată lumea, având în vedere că au păstrat bine secretul.  

Sursa foto: Hepta, Instagram  

Citește și: Fotografia zilei:Enrique Iglesias – Lăsați fanele să vină la mine!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton