Antonia, cu perfuzia în mână la spital. Ce a pățit artista: ”M-am tăiat...”

 Cruceru Cristina
.

Antonia, cu perfuzia în mână la spital. Artista a postat imaginile pe contul ei de Instagram și a îngriorat pe toată lumea. Inițial, cântăreața a anunțat că s-a tăiat, cel mai probabil cu un cuțit. Ulterior, vedeta a publicat imagini cu ea, în timp ce stătea cu o perfuzie în mână. Ce a pățit iubita lui Alex Velea?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Antonia este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România. Cântăreața se bucură de un succes enorm, având o carieră de invidiat, pentru care a muncit de-a lungul timpului. Se poate observa cu ochiul liber frumusețea Antoniei, un alt lucru pentru care este apreciată de public.

AntoniaAntonia

Antonia este mama a trei copii, o fetiță și doi băieți. Cântăreața este împreună cu Alex Velea de ani buni, iar în urma poveștii lor de iubire au rezultat Dominic și Akim. Cu primul ei soț, Antonia are o fetiță, pe Maya. Este o mamă fericită și împlinită, așa cum a mărturisit în nenumărate rânduri.

Citește și: Cum l-a ajutat Antonia pe Alex Velea să nu mai cheltuiască atât de mulți bani: „Am fost mereu mână spartă'

Citește și: Cum se înțelege Zanni cu Antonia, după ce a locuit acasă la ea și la Alex Velea: „Eu sunt foarte insensibil, de aceea…'

Citește și: Mohammad Murad, fostul jurat de la Imperiul Leilor, a cumpărat o închisoare și o transformă în hotel: „Acolo au fost închişi, Ceauşescu, Gheorghiu-Dej'

Citește și: Valerie Lungu s-a despărțit de iubitul ei. De ce a luat această decizie: 'Partea tristă din toată povestea este…'

Antonia, cu perfuzia în mână la spital. Ce a pățit artista

Antonia și-a îngrijorat fanii, după ce a postat pe Instagram, câteva imagini de la spital. Inițial, vedeta și-a anunțat urmăritorii că s-a tăiat la deget, postând și imagini cu acest lucru. Ulterior, Antonia a mers la o clinică din Capitală, unde și-a făcut o perfuzie. Momentan, artista nu a dat mai multe detalii despre starea ei de sănătate.

„M-am tăiat la deget. (…) Asta da activitate. Sănătatea pe primul loc.”, a scris Antonia, pe contul ei de Instagram. Cântăreața nu a vrut să le dea motive de îngrijorare fanilor ei, așa că a apărut cu zâmbetul pe buze, ca de fiecare dată.

Ce a pățit Antonia

Cântăreața a avut nevoie de câteva clipe de relaxare și a mers la o clinică din Capitală, să-și facă o perfuzie pentru vitamine. Nu este pentru prima dată când artista recurge la această procedură, mai ales că ea are o viață profesională aglomerată. Tocmai din acest motiv, Antonia a apărut cu zâmbetul pe buze, dând de înțelese că nu se întâmplă nimic grav cu ea.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton