Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea: "Eram supuși bullyingului, era o tensiune constantă. Nu am niciun regret, am învățat...". Cum și-au consolidat relația și ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea. Antonia ne-a povestit în paginile revistei VIVA! despre cât de tare i-au afectat atât pe ea, cât și pe artist, comentariile și tensiunile din perioada în care abia începea să se scrie povestea lor de dragoste. De asemenea, nu s-a ferit și ne-a vorbit deschis și despre planurile de nuntă, care s-au tot lăsat așteptate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Tu și Alex formați unul dintre cuplurile din showbiz care au suscitat și suscită cel mai mult interes. Relația voastră, care a început în urmă cu mai bine de un deceniu, a fost supusă la multe provocări, dar le-ați depășit pe toate cu brio. Cu siguranță soarta v-a unit, dar restul vi se datorează. Cum ați construit
relația în timp și ce face ca dragostea voastră să fie la fel de intensă ca în prima zi?

Suntem foarte atenți unul la celălalt, la nevoile celuilalt, ne exprimăm constant sentimentele, discutăm deschis despre orice, plecăm în vacanțe doar noi doi uneori, ne oferim atenție și timp. Cred că, pe lângă iubire, acestea sunt ingrediente esențiale pentru ca o relație să funcționeze și să rămână la fel de frumoasă, deși trec anii.

Antonia-si-Maya-5-1Antonia-si-Maya-5-1

Antonia, despre momentele dificile de la începtul relației cu Alex Velea

Care a fost cel mai greu moment din viața voastră de cuplu și care cel mai frumos? Ai vreun regret, ai face, poate, lucrurile altfel azi dacă ai putea?

Au fost momente dificile la începutul relației noastre, când eram supuși constant bullyingului, când toată lumea simțea nevoia să aibă o părere despre viața noastră și relația noastră. Și deși știam și simțeam cât de mult ne iubim, ne afecta și pe noi, ca oameni, și, implicit, eram mai triști, era o tensiune constantă.

Cele mai frumoase momente sunt clar legate de nașterea copiilor noștri. Nu am niciun regret, am învățat că nu ajută cu nimic să am regrete. Fiecare moment greu din viața mea m-a învățat o lecție, m-a făcut mai puternică. Cred că, dacă nu treceam prin toate situațiile și problemele, nu mai eram eu cea de azi.

Citește și: Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim, pe coperta VIVA!: „Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună”. Cum se înțelege Alex Velea cu Maya și cu tatăl ei, Vincenzo Castellano / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă”, dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”: „Se dau de gol grav cu frustrarea”

Citește și: Cristian Sabbagh, reacție dură la adresa Ancăi Țurcașiu, după ce a refuzat să facă o poză cu fiica lui: „Faptul că această bătrână legendă cu un puștan după ea…”. Ce a replicat artista

Citește și: Gabi Bădălău se declară un cuceritor: „Sunt un bărbat care poate să cucerească orice femeie. Mă incită când sunt refuzat”

Ce spune Antonia despre nunta cu Alex Velea

Și noi, la fel ca toți fanii voștri, așteptăm nunta despre care se tot vorbește. Până acum, v-au tot împiedicat proiectele profesionale sau pandemia… Ați luat vreo decizie în sensul ăsta? Nașii îi aveți deja, deci să ne așteptăm la o nuntă-surpriză anul acesta?

Nu este o nuntă-surpriză. Dar încă nu am prea multe de zis pe acest subiect. Nu am avansat cu mult mai mult cu organizarea nunții.

De altfel, în piesa pe care o interpretezi alături de Puya, apari alături de Alex îmbrăcată în rochie de mireasă… Pentru noi a fost așa ca un teaser. Știi deja cum va arăta rochia ta de mireasă? Vă doriți o nuntă clasică sau aveți alte planuri, nu știu, poate să vă căsătoriți în Vegas?

Știu în mare ce mi-aș dori de la rochia de mireasă, dar încă nu o am și nu am început să merg să probez.
Cât despre nuntă, mi-aș dori să fie în aer liber.

Antonia: „Nu sunt pasionată de gătit și nici nu îmi permite timpul”

Tu ce fel de parteneră ești? Pozele tale super hot din social media pot induce în eroare, așa că mulți fani își imaginează că Antonia e genul de femeie care doar defilează în ținute sexy prin dormitor… Desigur, cele două nu se exclud neapărat, dar ești și genul gospodină, gătești când ai timp?

Nu aș putea spune că gătesc constant, dar fac anumite feluri de mâncare și le fac bine. Cum ar fi, de exemplu, butter chicken. Și omletă. (râde). Dar și tort. Uneori, mai caut rețete și mai experimentez, dar nu sunt pasionată și nici nu îmi permite timpul. Sunt, mai degrabă, pasionată de curățenie și organizare.

Dacă tot am ajuns la capitolul gospodărie, aș vrea să-mi spui cum vă descurcați în privința asta, dat fiind că sunteți atât de ocupați. Aveți ajutor, vă face cineva menajul? Cu copiii cine stă atunci când voi sunteți în turnee sau aveți concerte, iar ei sunt la școală?

Avem o doamnă dragă nouă care ne ajută pe partea de casă, de ordine, de mulți ani. O iubim foarte mult. Copiii stau cu bunicii atunci când noi suntem plecați, cum spuneam, e minunat că ne putem baza pe sprijinul lor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton