Antonia, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Maya a împlinit 14 ani: „O poveste de dragoste unică, care are o profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată”

 Matei Bianca
.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Antonia a transmis un mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Maya a împlinit astăzi frumoasa vârstă 14 ani, iar mama ei i-a scris un mesaj cu totul și cu totul special. Fiica artistei și a lui Vincenzo Castellano, fostul partener de viață al cântăreței, este o adolescentă foarte frumoasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Antonia poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat mereu, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Astăzi este o zi importantă pentru artistă, deoarece o sărbătorește pe fiica ei. Cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant fetei sale, Maya, care a împlinit 14 ani.

antoniaantonia

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Antonia și Alex Velea cei doi băieți: „Sunt conștienți cine sunt părinții lor. Eu sunt mai strictă, tatăl e cel mai tolerant. Dominic și Akim știu că e important să trateze școala cu seriozitate, dar și că au…”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Ce a povestit Connect-R, la Festivalul Mamaia 2024, despre Smiley și Marius Moga: 'Fata a plecat, între timp, cu…' Cei trei au încercat să cucerească aceeași femeie / EXCLUSIV

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins'

Antonia, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Antonia a scris un mesaj special de ziua de naștere a fiicei sale, Maya, care a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Artista a descris-o pe Maya ca fiind „prima iubire' a vieții sale.

„Acum 14 ani am dat naștere primei mele iubiri… o poveste de dragoste unică, care are o anumită profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată… La mulți ani, prima mea iubire! Pur și simplu te ador!', a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Maya este acum o adolescentă frumoasă, care o moștenește pe mama ei. Artista este foarte mândră de fata ei și postează des fotografii cu aceasta pe rețelele de socializare.

Cum se înțelege artista cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor

În cadrul unui interviu exclusiv pentru VIVA!, Antonia a vorbit despre un subiect delicat din viața ei. Cântăreața a explicat că se înțelege foarte bine cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya.

„A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea, să vorbim constant, să ne vedem, să o vizitez în Italia, să mergem în vacanțe, iar acum și ea vine în România. Am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța. Ce este super important este că eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm și mă bucur', a precizat artista.

Antonia are sprijinul fostului partener în educația fetei

Antonia a mărturisit că are sprijinul fostului ei partener de viață în educația fetei lor. Maya este acum o adolescentă înțeleaptă, care ascultă de părinții ei, le cere sfaturile și știe să apeleze la aceștia ori de câte ori are nevoie.

„Cum spuneam, fiecare vârstă are provocările ei și am dorit mereu, în fiecare etapă a vieții ei, să îi fiu aproape, să discutăm deschis despre orice o preocupă, să știe că are în mine o prietenă, pe lângă o mamă. Un adult care o poate susține emoțional, dar și cu un sfat, cu tot sprijinul de care are nevoie. Eu îmi doresc să fie o adolescentă echilibrată, să se bucure și de timpul liber, de prieteni, de activități, dar să se și concentreze pe școală. Nu pot spune că am temeri atât de mari, câtă vreme Maya comunică mereu cu mine și cu tatăl ei și vede în noi persoanele către care să vină când are orice fel de situație. Vincenzo și cu mine comunicăm des, ne sfătuim despre tot ce presupune creșterea și educația Mayei', a mai completat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton