Antonia, noi detalii despre nunta cu Alex Velea, după 12 ani de relație: „Organizăm o nuntă pe plajă, alături de oamenii importanți din viețile noastre”

.

Antonia a oferit noi detalii despre nunta mult așteptată cu Alex Velea, după 12 ani de relație. Artista a dezvăluit că și-ar dori o ceremonie pe plajă, în compania celor mai apropiați oameni din viața lor. Cu toate acestea, cântăreața a precizat că programul încărcat pe care ea și partenerul ei de viață îl au întârzie organizarea marelui eveniment, iar planurile nu sunt încă finalizate. Iată ce declarații a făcut vedeta despre nuntă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Fanii așteaptă cu nerăbdare nunta lui Alex Velea cu Antonia, iar cei doi îndrăgostiți se pregătesc pentru pasul cel mare. Au o relație frumoasă împreună și formează un cuplu stabil de 12 ani. Acum sunt mai fericiți ca niciodată și fac pregătirile necesare pentru marele eveniment din viața lor.

antonia-alex-velea4antonia-alex-velea4

Citește și: Antonia, schimbare radicală de look! S-a vopsit roșcată, iar fanii au rămas impresionați: „Ești perfectă!'

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Silviu Biriș, absolvent de Teologie, sfaturi pentru cei care fac pomeni: „Dacă tăticu a murit alcoolic, nu împărțim băutură și țigări pentru sufletul lui, că nu ajută”

Citește și: Cine este Rădița Roșu, actrița din serialul „Iubire cu parfum de lavandă'. Are 52 de ani și este apropiată a lui George Mihăiță

Antonia, noi detalii despre nunta cu Alex Velea, după 12 ani de relație

Antonia a dezvăluit noi detalii despre nunta mult așteptată cu Alex Velea, după 12 ani de relație și doi copii împreună. Deși fanii cuplului au sperat de mult timp la un eveniment special, cei doi încă nu au reușit să stabilească toate detaliile pentru marele moment din viața lor. Artista a explicat că își dorește o ceremonie pe plajă și vrea să aibă alături persoane importante.

Cu toate acestea, programul încărcat le-a pus piedici în organizarea nunții. Cei doi îndrăgostiți nu au finalizat toate pregătirile necesare pentru frumosul eveniment.

„Mi-ar plăcea să organizăm o nuntă pe plajă, alături de oamenii importanți din viețile noastre, o zi în care să ne celebrăm iubirea. Dar încă nu avem totul setat pentru nuntă. Programele noastre extrem de încărcate nu ne-au dat suficient de mult timp să ne putem organiza', a declarat artista pentru fanatik.ro.

Cine sunt nașii lor de cununie și cum va arăta evenimentul

În luna martie a acestui an, Antonia a vorbit despre nașii de cununie pe care ea și Alex Velea i-au ales, dar și despre cum va arăta nunta lor. Artista și partenerul ei de viață așteaptă cu nerăbdare să facă și restul pregătirilor pentru eveniment.

„Vrem să o facem (n.r.: nunta) la un moment dat. Nașii vor fi Lucian și soția lui, Bianca. Lucian de la Global. Nu știm încă unde o facem. Nu e că nu vreau să spun, nu știm. Dar oricum nu ți-aș fi spus aici. Dar nu am gândit absolut nimic. Suntem în stadiu în care trebuie să mă întâlnesc cu ‘the wedding planner’ (n.r.: organizatorul nunții) și să începem să organizăm. Încă nu știu absolut nimic. Am niște idei.

Nunta va fi una modernă. Am o grămadă de rochii în telefon, 6000 de stiluri diferite. Dar nu îmi doresc să știe lumea', a dezvăluit ea în podcastul lui Mihai Bobonete.

Antonia și Alex Velea au o relație de 12 ani și doi băieți împreună

Antonia și Alex Velea sunt împreună din anul 2012 și au împreună doi băieți, pe Dominic, în vârstă de 10 ani, și pe Akim, în vârstă de 8 ani. Cei doi îndrăgostiți au o relație frumoasă de 12 ani și se înțeleg de minune unul cu celălalt.

Artista mai are o fată din fosta relație pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano, pe Maya, în vârstă de 14 ani. Fata cântăreței este o adolescentă frumoasă.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton