Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim, pe coperta VIVA!: "Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună". Cum se înțelege Alex Velea cu Maya și cu tatăl ei, Vincenzo Castellano / EXCLUSIV

.

Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim. Relația lor a fost supusă la multe încercări încă de la debut, însă iubirea dintre Antonia și Alex Velea a depășit toate barierele, iar azi sunt nu doar doi parteneri la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, ci și doi părinți fericiți și împliniți. E de ajuns să privești superbul pictorial cu Antonia și cei trei copii ai ei – Maya, Dominic și Akim – ca să realizezi conexiunea perfectă dintre ei și dragostea ce îi unește. Care este secretul unei relații de familie de invidiat aflați din interviul de mai jos, unde artista ne-a vorbit fără rezerve atât despre viața de cuplu, cât și despre cel mai important rol din viața ei – cel de mamă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Antonia, nu este pentru prima dată când apăreți pe coperta VIVA! – în 2019 ai pozat alături de Alex și de băieți, în 2021, alături de Maya, iar acum avem bucuria să vă avem împreună pe tine și pe copii. Cum a fost experiența de data asta?

Eu sunt de fiecare dată bucuroasă de invitațiile VIVA! pentru aceste ședințe foto super speciale pentru noi, care ne vor rămâne amintiri prețioase peste ani. A fost frumos, a fost fun, le-a plăcut și copiilor și e o experiență pe care mă bucur că am trăit-o alături de cei trei copii ai mei.

va-731c6va-731c6

Antonia, pictorial superb alături de cei trei copii, Maya, Dominic și Akim

Dacă mă uit la pozele cu voi, mi-e greu să cred că tu ești mama lor și mai ales că ai 35 de ani, dar uite că timpul a trecut… și tu tot o mamă tânără ești, dar o mamă cu o fiică deja adolescentă și doi băieți care vin tare din urmă. Cu ce griji și responsabilități vine asta la pachet pentru tine și pentru Alex?

Atunci când ai copii, responsabilitățile sunt zilnice, sunt constante. Practic, așa cum simt eu, de când decizi că vrei să devii părinte, pe lângă iubire infinită, ești constant preocupat, îngrijorat să le fie bine, să fie în siguranță, să fie sănătoși. Și mai sunt și îngrijorări care vin cu vârsta, să fim atenți la nevoile lor în funcție de perioada prin care trec. În tot acest timp, de când sunt mamă, am avut mereu aceeași abordare: să comunicăm constant și deschis cu copiii și să știe că au mereu un sprijin în noi.

Citește și: Antonia, reacție după ce i s-a reproșat că este „cea mai frumoasă”, dar are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”: „Se dau de gol grav cu frustrarea”

Citește și: De ce nu ar înșela-o Alex Velea niciodată pe Antonia: „Suntem deja de 12 ani împreună. Ea îmi oferă…”. Cât de importante sunt momentele intime în cuplul lor

Citește și: Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor. Imagini spectaculoase de la petrecere, unde vedeta a avut mai multe torturi

Citește și: Ema Uta îl dă în judecată pe Alex Bodi pentru defăimare: „Singurul motiv pentru care iau atitudine este faptul că îmi este afectată familia”. Cum a recționat omul de afaceri

Cum se înțeleg cei trei frați, Maya, Dominic și Akim

Ce relație au Akim și Dominic cu Maya? Ea nu doar că este la distanță, dar e la vârsta la care are și preocupări diferite. Totuși, din câte știu, băieții își adoră sora mai mare.

Băieții sunt înnebuniți după Maya, o divinizează, sunt foarte protectori cu ea, se iubesc mult și este o fericire foarte mare pentru mine, o emoție puternică de fiecare dată când îi văd împreună. Fiecare reîntâlnire este un motiv de bucurie mare, de timp petrecut să socializeze, de activități comune, de călătorit împreună. Nu este o bucurie mai mare pentru mine, ca mamă, decât să știu că se iubesc și să îi văd împreună.

Cum se înțelege Alex Velea cu Maya și cu Vincenzo Castellano

Cu Maya ce relație are Alex? Se sfătuiește cu el, îi face confesiuni de adolescentă? Dacă s-ar îndrăgosti – sau poate a făcut-o deja –, cine ar afla primul?

Nu vreau să discut lucruri ce țin de intimitatea Mayei, dar pot să spun că sunt fericită că au o relație apropiată, Alexandru o iubește foarte mult, și ea pe el. O iubește ca și cum ar fi fiica lui. Și este important și că Alex și Vincenzo au o prietenie frumoasă, iar acest lucru ajută mult ca armonie și între Maya și Alex.

Ce planuri de vacanță aveți pentru vara asta tu, Alex și copiii? Unde vă place cel mai mult să mergeți aici și peste hotare și care sunt locurile de care vă leagă cele mai frumoase amintiri?

În Dubai, clar. Am fost acolo de foarte multe ori, cred că anul acesta am fost deja de trei ori și urmează, în septembrie, iar o vacanță în Dubai. O destinație mai apropiată este și Paris, și acolo am mers des, îmi place mult orașul. Am fost cu copiii, în iulie, iar la Disneyland, o experiență de care ne bucurăm cu toții de fiecare dată.

Cum arată o zi de răsfăț pentru Antonia și Alex Velea

Cum arată o zi de răsfăț în familie? Ce pasiuni comune aveți, în afară de muzică, evident? Cum sunt Antonia și Alex Velea atunci când nu urcă pe scenă?

Dormim mai mult. (râde) Ne antrenăm, ne bucurăm de cheat meals, ne uităm la filme. Și facem aceste lucruri și când suntem acasă, și când suntem în vacanță, unde, în plus, ne plimbăm și ne bucurăm de locurile în care ajungem.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton