Antonio Banderas a anunțat că e infectat cu coronavirus, chiar de ziua lui de naștere. Actorul a împlinit astăzi 60 de ani: ”Sunt încrezător că mă voi recupera”

 Stamen Diana
.

Astăzi, Antonio Banderas împlinește 60 de ani și tot astăzi actorul a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În loc să își sărbătorească ziua de naștere, Antonio Banderas a anunțat că este infectat cu noul coronavirus. Actorul spaniol a împlinit astăzi 60 de ani, însă nu s-a bucurat pe deplin.

Vedeta a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și este încrezător că totul va fi bine. Având în vedere vârsta destul de înaintată, complicațiile ar putea apărea în orice moment, însă Antonio Banderas se află sub atenta supraveghere a celor mai buni medici.

„Mă simt relativ bine, poate doar mai obosit decât în mod obişnuit, dar sunt încrezător că mă voi recupera cât mai repede posibil, urmând indicaţiile medicilor, care sper că îmi vor permite să depăşesc procesul infecţios de care sufer şi care a afectat atât de multe persoane de pe tot globul. Voi profita de această izolare pentru a citi, a scrie şi a continua să-mi fac planuri pentru a da un sens celor 60 de ani recent împliniţi, o vârstă pe care o privesc cu mare dorinţă şi speranţă”, a precizat actorul.

Antonio Banderas are coronavirusAntonio Banderas are coronavirus

Citește și: Julia Chelaru nu are deloc noroc în dragoste. S-a despărțit de iubit. Cei doi erau împreună de doi ani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton