Cum se apără Ana Morodan după ce a fost acuzată că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor: „Nu am folosit droguri interzise! Suntem persoane publice, nu persoane perfecte, facem greșeli”

 Matei Bianca
.

Ana Morodan a vorbit deschis despre un episod neplăcut din viața ei. „Contesa digitală' a simțit nevoia să se apere după ce a fost acuzată că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor și a alcoolului. Vedeta a făcut declarații despre ziua în care a fost oprită de două ori de polițiștii din București. Ea a explicat că la acea vreme urma un tratament medicamentos și nu s-a drogat înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ana Morodan a răspuns acuzațiilor conform cărora s-ar fi urcat la volan când era sub influența drogurilor. Ea a negat ferm orice consum de substanțe interzise. Vedeta a explicat faptul că se afla sub un tratament medicamentos pentru anxietate și depresie în momentul în care a fost oprită în trafic de polițiști, astfel că nu a consumat droguri înainte de a se urca la volan.

ana3ana3

Citește și: De ce Ana Morodan a plecat de acasă la 15 ani: „Era o situație tensionată, a existat violență verbală. Am fost copilul de care nu a avut grijă nimeni. Mi-am blamat ani de zile părinții pentru…'

Citește și: Ana Morodan avea 3 ani când mama ei a fost diagnosticată cu cancer: „Au făcut pregătiri pentru încetarea ei din viață. Nu mai putea să fie grijulie, a fost greu de dus'

Citește și: Alex Bodi, surprins în compania unei cântărețe din Bulgaria. Cum au petrecut împreună și cine este Aria Tsvetkova

Citește și: Bianca Drăgușanu își micșorează buzele, din nou: „Zici că am fost chioară atâția ani. Le-am topit de 5 ori și tot nașpa le-am reinjectat”

Cum se apără Ana Morodan după ce a fost acuzată că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor

Ana Morodan a oferit recent explicații clare cu privire la incidentul în care a fost acuzată că s-ar fi urcat la volan sub influența drogurilor. Vedeta a negat ferm acuzațiile care i s-au adus la acea vreme și a precizat că nu a folosit droguri interzise, ci a urmat un tratament prescris de medic pentru anxietate și depresie severă.

De asemenea, „Contesa digitală' a clarificat că nu s-a urcat de două ori în aceeași zi la volan, așa cum s-a speculat, ci a fost oprită de poliție la o distanță de câțiva metri.

„În podcastul lui Jorge am vorbit și despre episodul mult discutat și simt nevoia unui punct, dar înainte aș vrea să fac câteva precizări care s-au vehiculat atunci peste tot în presă și la care nu am dat curs. 1. Nu am folosit droguri interzise! Calmantele pe care le-am luat atunci, fiind sub un tratament pentru anxietate severă și depresie, erau prescrise de către medic și cumpărate cu rețetă conform schemei de tratament. Desigur, trebuia să nu conduc, a fost o greșeală.

2. Nu m-am urcat de două ori în aceeași zi la volan, ci am fost oprită de două ori în decurs de 400 de metri. Suntem persoane publice, nu persoane perfecte, facem greșeli, învățăm din ele, ne uităm în jur și, chiar dacă a fost un episod șocant în viața mea, consecința lui pentru mine și pentru toți cei pe care îi ajutăm este una pozitivă', a scris vedeta pe Instagram.

Vedeta a anunțat lansarea unui proiect important

În urma acestui episod dificil, Ana Morodan a anunțat lansarea proiectului VirtuWell – Prima Organizație de Sănătate Mintală Digitală și Wellness Digital din România. Este un proiect dedicat celor care trec prin situații similare vedetei.

„Din tot acest tumult trăit, și înainte, și după acest episod, s-a născut VirtuWell – Prima Organizație de Sănătate Mintală Digitală și Wellness Digital din România. Este proiectul care mie îmi dă sens dincolo de creme și rochițe, proiectul căruia îi dedic toate resursele și timpul și la care nu cred că aș fi ajuns dacă nu treceam prin tot tumultul prin care am trecut.

Acestea fiind spuse, închei orice discuție despre acest episod. Prefer să-mi dedic timpul vorbind despre ceea ce fac la VirtuWell, pentru ca alții să nu treacă prin stările prin care am trecut eu', a mai completat ea.

Ce decizie radicală a luat Ana Morodan, după ce a fost condamnată la 1 an și 3 luni, cu suspendare

În urmă cu mai multe luni, Ana Morodan a declarat că nu intenționează să mai conducă vreodată, după incidentul rutier pe care l-a provocat în urmă cu câteva luni, în București. „Contesa digitală' a dezvăluit și ce substanțe i-au fost descoperite în organism de către medici.

„La episodul în care m-am urcat la volan, deși eram pe calmante care îmi afectau capacitatea de a conduce, e important de menționat că acele calmante îți și întunecă judecata. Așa că, în acel moment, nu am fost efectiv conștientă de ce fac. Îi sunt recunoscătoare universului că n-am făcut mai rău, că n-am lovit pe nimeni și regret nespus acel episod. Nici să mai am carnet nu mă mai urc la volan.

Substanțele găsite au fost benzodiazepia și alprazolamul, ambele fiind substanțele active din calmantul numit Xanax, fiind și singurul lucru pe care îl luasem. Conform doctorului psihiatru există o diferență între ce numim noi popular droguri, și calmante prescrise pentru un tratament. Însă și aceste calmante, luate fără cap, îți afectează capacitatea de a conduce. Voi face tot ce trebuie să fac. Firesc. Sunt un om asumat. Am greșit, e normal să existe consecințe', a spus vedeta atunci pentru Unica.ro.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton