Cum arată Adrian Minune de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului. Are 58 de kilograme: „Mă simt mult mai bine de când am slăbit...”

 Matei Bianca
.

Adrian Minune se simte foarte bine în corpul lui de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului, iar prezentatorul TV Cătălin Măruță a rămas surprins atunci când a văzut cât de mult a reușit să slăbească în ultima jumătate de an. În prezent, artistul are 58 de kilograme și este mândru că a reușit să-și facă această intervenție chirurgicală. Iată cum arată cântărețul de manele de când și-a micșorat stomacul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În luna aprilie a acestui an, Adrian Minune a mers la medic, a făcut mai multe investigații și a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului. Acum, artistul a ajuns la 58 de kilograme, iar Cătălin Măruță a rămas surprins atunci când l-a văzut. Cântărețul de manele este mândru de această schimbare pe care a făcut-o la frumoasa vârstă de 50 de ani și a vorbit deschis despre intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o.

adrian3adrian3

Citește și: Adi Minune a fost dat jos de pe scenă, în Vaslui, chiar de cel care l-a plătit să cânte: „Situația e puțin penibilă! Oi fi tu Adrian Minune, dar nu poți să-ți bați joc de mine”/ Reacția manelistului

Citește și: Cât de mult a afectat-o pe Karmen Simionescu lipsa tatălui ei în copilărie: „Eu eram peste tot cu mama, niciodată cu tata. El nu a luat parte la…' / Cu ce traume a rămas fiica lui Adrian Minune

Citește și: Daria Crișan și iubitul ei aveau fiecare alți parteneri când s-au cunoscut: „Energia lui mi-a întors capul și primul gând a fost…” Cum a început povestea lor de dragoste și cum au depășit cumpenele în relație / EXCLUSIV

Citește și: Asia Express 23 septembrie – Oana Paraschiv și Mihai Găinușă s-au certat: „Aș vrea să-mi schimb coechipierul. Știam cine-mi ești, dar…' / Cine a câștigat imunitatea etapei

Cum arată Adrian Minune de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului. Are 58 de kilograme

Adrian Minune arată foarte bine de când și-a făcut operația de micșorare a stomacului și se simte excelent în corpul lui. Artistul a ajuns la 58 de kilograme, astfel că în doar jumătate de an a reușit să slăbească aproximativ 15 kilograme.

Cântărețul de manele a mărturisit că această operație era esențială pentru el, deoarece nu putea dormi cum trebuie noaptea și simțea nevoia să slăbească. Așadar, ajuns la frumoasa vârstă de 50 de ani, el a apelat la un medic și a decis să se opereze.

„Unii spun că atunci când eram mai gras aveam mai mult talent. Eu zic că mă simt mult mai bine de când am slăbit 14-15 kilograme în 6 luni. A trebuit să fac această schimbare pentru că a venit și vârsta de 50 de ani. Mi-am micșorat stomacul cu 10%.

Îmi era greu cu somnul. Am zis că am nevoie de un specialist. Domnul profesor mi-a promis că o să slăbesc 16 kilograme. Eu mă simțeam bine când aveam 51 de kilograme. Acum am 58 de kilograme și cred că mai dau jos 2 kilograme. Este extraordinar să slăbești 15 kilograme. Mănânc tot ce mâncam înainte, dar foarte puțin. Nu mai pot să mănânc. Mi se pune un nod și nu mai am cum', a mărturisit artistul în emisiunea „La Măruță'.

Cătălin Măruță a rămas surprins când l-a văzut pe artist

Cătălin Măruță a rămas surprins când l-a văzut pe Adrian Minune. Prezentatorul emisiunii „La Măruță' a declarat că are impresia că artistul este mult mai tânăr acum și arată foarte bine de când a reușit să slăbească atât de mult.

„Mie mi se pare că ai întinerit cel puțin 10 ani. Te-am văzut și la un eveniment la mare. Ești alt om!', i-a spus prezentatorul TV cântărețului de manele.

Adrian Minune și-a micșorat stomacul

Anul 2024 a venit cu extrem de multe schimbări pentru Adrian Minune. În luna aprilie a acestui an, artistul și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, iar medicii l-au asigurat încă de pe atunci că va slăbi între 15 și 17 kilograme.

Această intervenție chirurgicală pe care cântărețul de manele și-a făcut-o a avut un impact fantastic asupra lui, iar acum se simte excelent în corpul său.

Sursa foto: Facebook/ YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton