Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic: „Ești superbă, mămico...”

 Matei Bianca
.

Au trecut doar 2 luni de când Ana Baniciu a devenit mamă pentru prima dată, iar vedeta se bucură de tot ce trăiește acum alături de micuțul ei. Ei bine, artista a publicat și câteva imagini în costum de baie, fotografii pe care le-a făcut pe litoralul românesc. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic. Iată cât de bine arată cântăreața!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut un băiețel perfect sănătos și extrem de frumos. Fanii au rămas impresionați de aspectul ei fizic, după ce artista a publicat imagini de pe litoralul românesc.

ana9ana9

Citește și: Ana Baniciu a postat prima imagine cu chipul fiului ei, Aris, la o lună de când l-a născut: „Cel mai special moment din viața unei mămici…” / Cum au reacționat fanii când l-au văzut

Citește și: Ana Baniciu, apariție spectaculoasă în costum de baie, la doar o lună după ce a născut: „Sunt o norocoasă pentru cum arăt acum și sunt conștientă de asta!”

Citește și: Aurelian Temișan, reacție furibundă după ce a așteptat două ore o ambulanță: „E strigător și revoltător! De ce se numește sistemul de urgență?'

Citește și: Replicile memorabile care l-au făcut celebru pe Marcel de la Insula Iubirii. 'Sampset' și 'Șailaică daimănz in dă scai' sunt doar câteva dintre ele

Cum arată Ana Baniciu în costum de baie, la 2 luni de când a născut

Ana Baniciu și-a surprins din nou fanii cu o apariție de senzație, la doar două luni după ce a devenit mamă pentru prima dată. Artista a postat recent pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare în costum de baie. Cântăreața a ales un costum de baie maro, care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

Fanii au fost imediat impresionați de aspectul ei fizic, motiv pentru care au complimentat-o pentru revenirea spectaculoasă după naștere.

„Ești superbă, mămico!'; „Mamă, chiar ești mamă!'; „Wow!'; „Aoleu, Anușco!'; „Arăți foarte bine!', sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postarea pe care vedeta a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram.

Artista a născut un băiețel perfect sănătos

Pe data de 5 iunie 2024, Ana Baniciu a născut un băiețel perfect sănătos. Artista trebuia să nască la mijlocul lunii iunie, însă bebelușul s-a grăbit puțin și a venit mai repede pe lume.

Edy Kovacs, care i-a devenit soț anul trecut, a fost alături de ea în cele mai importante clipe din viața sa, astfel că s-a bucurat din plin atunci când a văzut că a devenit tată pentru prima dată. Partenerul de viață al cântăreței este extrem de mândru să fie tată de băiat.

Ana Baniciu nu a putut să nască natural

Ana Baniciu nu a putut să nască natural, cu toate că și-a dorit foarte mult acest lucru. Artista a avut toleranță mare la durere, dar nu a fost posibil să nască natural. Cântăreața a avut contracții de la primele ore ale dimineții în ziua în care a născut.

„Ei bine, la spital a început monitorizarea și ne-am dat seama că e o problemuță acolo. Eu m-am pregătit în toată perioada asta de sarcină pentru o naștere naturală. Am avut o sarcină extraordinar de ușoară. Într-adevăr, în ultimele săptămâni m-am resimțit fizic, am avut foarte multă apă în organism, mi s-au umflat foarte puternic picioarele, erau ceva butuce, adică nu mă încăpea nimic în picioare, nici măcar, nu știu, papuc, flip-flop, nimic. Trebuia să-mi iau numărul 40 ca să pot să umblu. Am și muncit foarte mult cu casa pentru că ne-am dorit să ne mutăm și știți că a fost haos. Bine că ne-a mutat ca altfel, nu știu ce se întâmpla în momentele astea. Adică casa noastră a fost gata cu fix două nopți înainte să vină bebelușul. Ne-a așteptat.

Discuția cu medicul care mi-a monitorizat sarcina a fost în felul următor. Îmi doresc extrem de mult, încă de la început mi-am dorit să nasc natural și să găsesc un medic care să mă susțină în acest demers, însă l-am rugat ca în momentul în care există orice fel de mic risc, acesta să mă anunțe, nu vreau să risc în niciun fel nimic și atunci facem cezariană fără probleme. Deci am vrut să nasc natural pentru că am o toleranță la durere extrem de mare, știu ce înseamnă durerea, pentru că am mai avut dureri. Am mai avut dureri femeiești, foarte mari, și atunci știam că treaba asta… adică nu mă speria absolut deloc toată chestia asta și voiam să am o experiență full, așa, o experiență așa cum trebuie să fie o naștere, cu chinuială, dar o experiență unică, cu siguranță', a povestit artista.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton