Cum arată copiii lui Nicolae Furdui Iancu. Cântărețul de muzică populară are un băiat și o fată

 Matei Bianca
.

Nicolae Furdui Iancu, celebrul cântăreț de muzică populară din România, are doi copii frumoși, un băiat și o fată, de care este foarte mândru. Maria Furdui Iancu și Tudor Furdui Iancu au moștenit talentul tatălui lor, astfel că cei doi sunt cântăreți de muzică populară. Ei sunt căsătoriți și se bucură de o familie mare și unită, dar și de o viață frumoasă și liniștită. Iată cum arată copiii lui Nicolae Furdui Iancu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Nicolae Furdui Iancu poate spune că este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere și asta pentru că are o familie frumoasă, la care a visat întotdeauna, dar și o carieră de succes în domeniul muzical. Cântărețul de muzică populară are doi copii, Maria și Tudor, de care este mândru, mai ales că cei doi au moștenit talentul de la el.

nicolae1nicolae1

Citește și: Nicolae Furdui Iancu, despre relația cu părinții săi: „Mama era suficient să ne spună: Lasă, dacă nu ascultați, vine el taică-tu acasă!”

Citește și: Cum arată casa din Alba Iulia a lui Nicolae Furdui Iancu: „Încă de mic copil mi s-a insuflat această dragoste față de…”

Citește și: Vlad Pascu va fi internat într-o clinică din Constanța. Autorul accidentului din 2 Mai susține că are nevoie și de psihiatru: „E chiar mai greu decat în regim închis”

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să…”

Cum arată copiii lui Nicolae Furdui Iancu

Nicolae Furdui Iancu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, se mândrește cu o familie extrem de frumoasă, având doi copii minunați: un băiat, pe Tudor, și o fată, pe Maria.

Fiica artistului, Maria Furdui Iancu, este o tânără deosebit de talentată și pasionată de muzică. Ea cântă muzică populară la fel ca tatăl ei și este mândră ori de câte ori urcă cu el pe scenă. Ca profesie este economistă în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru.

Băiatul său, Tudor Furdui Iancu, i-a călcat pe urme tatălui său, urmând o carieră în muzică. El și-a făcut deja un nume în lumea muzicii, devenind cunoscut pentru interpretările sale de muzică populară. Tânărul în vârstă de 37 de ani este și inspector superior la ANAF.

Tudor Furdui Iancu este căsătorit cu o asistentă medicală

În vara anului 2023, Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Loredana Ramona, care este asistentă medicală. Cei doi parteneri de viață s-au cunoscut în anul 2021, iar la doi ani distanță au decis să facă marele pas.

„Sfaturi, nu pot să spun că le-am primit pe cale verbală, i-am urmat modelul, el este un om vertical care a format o familie frumoasă, a știut să întrețină relația și familia, să nu se despartă așa cum se întâmplă în zilele noastre, mai ales în lumea artistică. Mă simt privilegiat că am putut să-i urmez sfatul prin exemplu viu, fără să fie nevoit să-mi spună cum să fac. Eu am privit și am băgat la cap.

Este un moment unic în viața noastră, important și de viitor, să întemeiezi o familie e un lucru deosebit. Îmi doresc să fie bine, să fim fericiți și să avem o viață frumoasă împreună. Suntem împreună din septembrie 2021, așa a fost să fie, acum a venit momentul. O să avem și nuntă, la vara, în iulie. La cununie a fost doar familia, într-un grup restrâns. La nuntă vom fi mai mulți, o vom face în Albă, la Catedrala Încoronării, apoi la o sala frumoasă de lângă Alba Iulia', a declarat Tudor Furdui Iancu, în urmă cu ceva timp, pentru starpopular.ro.

Maria Furdui Iancu este căsătorită cu un afacerist

În anul 2013, Maria Furdui Iancu s-a căsătorit cu omul de afaceri Marian Ionescu. Cei doi soți au făcut o nuntă mare, iar nașii lor au fost Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor de atunci, şi soţia lui, Mariana, care este originară din Abrud.

Cununia religioasă s-a desfășurat la Caderala Ortodoxă din Alba Iulia, iar petrecerea de nuntă a avut loc la sala Hotelului Medieval. La marele eveniment din viața celor doi au fost prezenți aproximativ 300 de invitați.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton