Cum arată fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone. Carol Ionescu are 27 de ani și este actor

 Matei Bianca
.

Poate nu mulți îl mai recunosc, dar fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone este un tânăr frumos și talentat, care a moștenit pasiunea pentru teatru și film de la părinții lui. În prezent, Carol Ionescu are frumoasa vârstă de 27 de ani și este actor, producător de filme și organizator de festivaluri. Se dedică în totalitate carierei și are parte de un succes răsunător, fiind recunoscut și apreciat de publicul din România.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Carol Ionescu, fiul actorilor Magda Catone și Șerban Ionescu, și-a construit propriul drum în lumea teatrului și a filmului din România. La vârsta de 27 de ani, băiatul celor doi actori a jucat deja în numeroase producții, atât pe scenă, cât și pe marele ecran. Deși în copilărie visa la alte cariere, astăzi Carol Ionescu este actor, producător de filme și organizator de festivaluri.

carol3carol3

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Citește și: Claudiu Bleonț, după ce a fost întrebat dacă a intervenit între Magda Catone și regretatul Șerban Ionescu, în trecut: „Îi  iubesc în continuare, el…'. Ce spune despre fiul lor

Citește și: Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul belgian, Darcy Troch! Motivele rupturii: „Lucrurile au început să se răcească, au apărut tot felul de certuri…'

Citește și: Cum a cunoscut-o Oana Zăvoranu pe vrăjitoarea Melissa și ce avere a pierdut, de fapt: „Totul a fost premeditat, inclusiv cămătării, tot. M-a lăsat fără cinci milioane de euro, zece case…'

Cum arată fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone

Carol Ionescu și-a urmat cu succes părinții în lumea scenei, construindu-și o carieră de succes în industria cinematografiei și a teatrului din România. Deși în copilărie nu își imagina că va călca pe urmele acestora, copilăria petrecută în preajma scenei i-a influențat foarte mult destinul.

După ce a trecut prin diverse faze în care visa să devină astronaut sau fotbalist, Carol Ionescu și-a găsit drumul adevărat în actorie. Așa cum era de așteptat, el a moștenit pasiunea pentru teatru și film de la părinții lui.

Până în prezent, actorul a jucat în mai multe producții de teatru și filme românești. Printre cele mai recente proiecte se numără aparițiile sale în filmele „Klaus & Barroso' și „Teambuilding'. În ultimul, fiul regretatului actor și al actriței a dat viață personajului Scandal, un oltean carismatic și petrecăreț dintr-un grup de corporatiști craioveni, rol ce i-a adus aprecierea publicului.

Carol Ionescu este producător de filme și organizator de festivaluri

Pe lângă activitatea sa din fața camerei și de pe scenă, Carol Ionescu se implică activ și în producția de filme și organizarea de festivaluri. Actorul are un succes răsunător în aceste două domenii în care activează.

Deși la început, tatăl său, regretatul actor Șerban Ionescu, era reticent în privința carierei de actor a fiului său, în final i-a oferit toată susținerea de care avea nevoie. Carol Ionescu a urmat cursurile Școlii Centrale din București și a fost membru al unui grup de teatru încă din liceu. După ce a absolvit facultatea de teatru, el a devenit actor în mai multe teatre din Capitală.

Povestea de dragoste dintre Magda Catone și Șerban Ionescu

Magda Catone și Șerban Ionescu au fost un cuplu respectat și admirat în lumea teatrului din România. Cei doi și-au unit destinele în anul 1983, iar în 1997 s-a născut fiul lor, Carol, fiind rezultatul dragostei dintre cei doi.

Pentru prima dată, Magda Catone și Șerban Ionescu s-au întâlnit în culisele unui spectacol. Cei doi actori s-au îndrăgostit și au colaborat împreună în mai multe producții de teatru și filme. Au fost căsătoriți 29 de ani.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton