Cum arată Mădălina Maricuț de la Insula iubirii, după ce și-a topit acidul din buze

 Matei Bianca
.

Mădălina Maricuț a renunțat la buzele voluminoase și și-a topit acidul hialuronic pentru a obține un look mai natural. După o serie de intervenții chirurgicale pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, ispita de la Insula iubirii a postat imagini cu noua înfățișare. Iată cum arată ispita de la Insula iubirii, după ce și-a topit acidul hialuronic din buze! Iubita lui Daniel Ungureanu a renunțat la această intervenție chirurgicală.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Mădălina Maricuț a luat decizia neașteptată de a-și topi acidul hialuronic din buze. Ispita de la Insula iubirii a renunțat la această intervenție chirurgicală și a transmis faptul că nu-și dorește să-și mai facă această procedură.

mada1mada1

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: „El s-a combinat cu ea să afle…”

Citește și: Cum arăta Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii în urmă cu 8 ani. E total schimbată: se îmbrăca în ținute de birou și se machia discret

Citește și: Catinca Roman recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o ‘modă’, ca acum. Am simțit nevoia…”. Cum se menține în formă, de când nu se „mai chinuie” cu diete / EXCLUSIV

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă”. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Cum arată Mădălina Maricuț de la Insula iubirii, după ce și-a topit acidul din buze

Mădălina Maricuț își surprinde din nou fanii de pe rețelele de socializare, de această dată printr-o transformare radicală. Tânăra în vârstă de 25 de ani a decis să renunțe la look-ul pe care și l-a creat în urma mai multor intervenții estetice, conform cancan.ro.

Deși s-a făcut remarcată pentru trăsăturile sale frumoase și buzele voluminoase, iubita lui Daniel Ungureanu a simțit nevoia unei schimbări. Într-o postare pe care a făcut-o pe internet, aceasta a dezvăluit că a ales să își topească acidul hialuronic din buze.

Decizia neașteptată a ispitei de la Insula iubirii a venit după ani de vizite la cabinetele medicilor esteticieni, acolo unde își accentuase mereu trăsăturile.

Primul pas al transformării a fost o procedură de hialuronidază, care i-a redat o formă mai naturală a buzelor, urmând ca Mădălina Maricuț să mai facă încă o ședință pentru a completa procesul. Ispita a explicat că, în loc să mai investească în buze voluminoase, este dispusă să cheltuie sume similare pentru a obține o înfățișare mai apropiată de cea naturală.

Ispita de la Insula iubirii a absolvit Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri

Mădălina Maricuț are frumoasa vârstă de 25 de ani și este absolventă a Facultății de Căi Ferate, Drumuri și Poduri. În prezent, ispita de la Insula iubirii lucrează ca inginer constructor pe un șantier din apropierea Capitalei.

Deși s-a confruntat cu diverse provocări și situații dificile, în special din cauza faptului că este o femeie atractivă, iubita lui Daniel Ungureanu nu s-a lăsat descurajată și și-a dovedit abilitățile prin rezultatele remarcabile pe care le-a obținut.

Mădălina Maricuț și Daniel Ungureanu au o relație, după participarea la Insula iubirii

Daniel Ungureanu, cunoscut drept Dany Boy, a ajuns în Thailanda împreună cu iubita lui, Maria Covasa, cu care avea o relație de 5 ani. Concurentul de la Insula iubirii s-a apropiat de ispita Mădălina Măricuț, care s-a îndrăgostit de el.

După revenirea în România, cei doi au început o relație serioasă, deși cu unele dificultăți. El a înșelat-o pe iubita lui, dar aceasta l-a iertat. Acum, ispita și concurentul au planuri mari de viitor împreună, astfel că se gândesc să-și întemeieze o familie.

Sursa foto: cancan.ro/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton