Cum arăta Mădălina Maricuț de la Insula Iubirii în urmă cu 8 ani. E total schimbată: se îmbrăca în ținute de birou și se machia discret

 Matei Bianca
.

Mădălina Maricuț, cunoscută pentru aparițiile sale senzaționale în cadrul emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, a trecut printr-o transformare spectaculoasă de-a lungul anilor. Iată cum arăta aceasta în urmă cu doar 8 ani! Nu mulți au recunoscut-o pe ispita de la Insula Iubirii, deoarece în prezent este foarte schimbată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mădălina Maricuț este una dintre cele zece ispite care participă la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1. Mulți o cunosc de la televizor, însă nu multe persoane știu cum arăta ea în urmă cu 8 ani. Era foarte schimbată pe atunci.

mada1mada1

Citește și: Cine este Mădălina Maricuț, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 25 de ani și este inginer constructor la un șantier din București

Citește și: Ispita Mădălina a dezvăluit că s-a cuplat cu iubitul prietenei ei, cu trei săptămâni înainte de Insula Iubirii: „Îi plăcea de mine. Eu am vorbit cu prietenul lui cinci zile pentru că…”

Citește și: Aurel Pădureanu a împlinit 74 de ani. Unde și-a petrecut ziua de naștere și ce face, în fiecare zi, de când a murit Cornelia Catanga: 'Îmi trimitea o scrisoare pe care își punea buzele și-mi zicea…'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Halep, ținută de peste 30.000 de euro în vacanță la Veneția. Care este accesoriul cel mai scump purtat de tenismenă

Cum arăta ispita Mădălina Maricuț în urmă cu 8 ani

Mădălina Maricuț a trecut printr-o transformare spectaculoasă de-a lungul anilor. În prezent, tânăra în vârstă de 24 de ani este o blondă atrăgătoare, cu trăsături frumoase ale feței și buze voluminoase.

Cu toate acestea, în urmă cu 8 ani, puțini ar fi recunoscut-o pe Mădălina Maricuț de acum. În ciuda faptului că avea părul blond ca acum, ispita de la Insula Iubirii nu avea nicio modificare la nivelul feței sau al corpului, aspecte care astăzi o fac o prezență de neuitat.

Ulterior, tânăra a ales să-și schimbe culoarea părului, optând pentru un brunet care i-a accentuat trăsăturile naturale. Nici măcar în anul 2022 nu apelase la medicul estetician, însă lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

Ispita de la Insula Iubirii are 25 de ani și a absolvit Facultatea de căi ferate, drumuri și poduri

Mădălina Maricuț are frumoasa vârstă de 25 de ani, iar în prezent lucrează ca inginer constructor pe un șantier de pe centura București. Ispita de la Insula Iubirii a absolvit Facultatea de căi ferate, drumuri și poduri.

Una dintre marile pasiune ale ei este dansul. Ea se declară o mare fană a emisiunii de la Antena 1, astfel că mărturisește că a urmărit toate sezoanele de până acum.

Mădălina Maricuț este apropiată de Daniel Ungureanu

Mădălina Maricuț este apropiată de Daniel Ungureanu, iar cei doi au format o legătură profundă la Insula Iubirii. În ultimul episod al emisiunii, concurentul și ispita s-au ținut de mână în mașină, iar el s-a apropiat de ea și a strâns-o de picior de mai multe ori.

„Când am plecat la date a fost totul mai liniștit. Am avut locurile din spate care au ajutat puțin, pentru că l-am luat de mână și nu m-a refuzat', a mărturisit ispita de la Insula Iubirii la emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton