Cum arată mormântul lui Ion Dichiseanu, la trei ani de la moartea actorului. Locul de veci al regretatului actor este îngrijit

 Matei Bianca
.

Mormântul lui Ion Dichiseanu arată foarte bine, la trei ani de la moartea actorului. Locul de veci al regretatului actor este îngrijit, fiind făcut din marmură. Pe el se află flori proaspete și candele aprinse, ceea ce arată clar că locul este bine îngrijit de cei care l-au apreciat și iubit de-a lungul timpului. Iată cum arată mormântul lui Ion Dichiseanu acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

La trei ani de la moartea sa, mormântul lui Ion Dichiseanu rămâne un loc de omagiu bine întreținut, care reflectă atât iubirea, cât și respectul celor care l-au admirat de-a lungul timpului. Un videoclip recent postat pe platforma TikTok arată cum acest loc de veci este decorat cu flori, o candelă aprinsă și un steag al echipei Rapid, amintind de legătura sa cu sportul românesc.

ion5ion5

Citește și: Ioana Dichiseanu, despre divorțul părinților ei, Simona Florescu și regretatul Ion Dichiseanu. Ce s-a întâmplat înainte de moartea marelui actor în relația lor: „Nu am simțit deloc în casă că ar fi fost diferența de vârstă”

Citește și: Trei ani de la moartea regretatului Ion Dichiseanu. Simona Florescu îl visează și acum: „Am stat o viață împreună. După ce eu nu voi mai fi…'

Citește și: Bianca Drăgușanu își micșorează buzele, din nou: „Zici că am fost chioară atâția ani. Le-am topit de 5 ori și tot nașpa le-am reinjectat”

Citește și: Alex Bodi, surprins în compania unei cântărețe din Bulgaria. Cum au petrecut împreună și cine este Aria Tsvetkova

Cum arată mormântul lui Ion Dichiseanu, la trei ani de la moartea actorului

La trei ani de la moartea lui Ion Dichiseanu, locul său de veci este o dovadă a respectului și iubirii pe care fanii și colegii de breaslă i-o poartă. Un videoclip recent distribuit pe rețelele de socializare, mai exact pe platforma TikTok, a surprins cum arată mormântul regretatului actor. Locul de veci este bine îngrijit.

Mormântul este decorat cu ghivece de flori care stau alături de o cruce de marmură, pe care se află o fotografie a lui Ion Dichiseanu. Un steag al echipei Rapid a fost legat cu grijă pe cruce, simbolizând dragostea lui pentru sportul românesc.

De altfel, o candelă aprinsă pe mormânt sugerând că memoria sa este încă vie în inimile celor care l-au admirat. Ion Dichiseanu, un nume mare al cinematografiei și teatrului românesc, continuă să trăiască în amintirile celor care l-au urmărit.

S-au împlinit trei ani de la moartea lui Ion Dichiseanu

Pe data de 20 mai 2024 s-au împlinit trei ani de la moartea regretatului actor Ion Dichiseanu, iar cei apropiați încă resimt profund absența sa, păstrându-i vie amintirea în inimile și gândurile lor.

Fosta sa parteneră de viață, Simona Florescu, mărturisește că îl visează adesea și simte că prezența lui o protejează din ceruri. Ea este convinsă că legătura lor a fost una deosebit de puternică și că va rămâne neîntreruptă pentru totdeauna.

„Îi simțim prezența în absolut tot ceea ce se întâmplă, în toate proiectele noastre el este acolo prezent, este clar, pentru că uneori lucrurile sunt mai anevoioase și parcă face el ce face ca să facă o minune și să facă totul perfect și să fie așa cum trebuie să fie. Îl visez mereu… Adică nu se poate să nu îl visez… Am stat o viață împreună, sunt toate amintirile alături de el, sigur că îl visez. Îl visam și mai vesel, și mai supărat…', a spus Simona Florescu, în urmă cu câteva luni, pentru Click!.

Cum își alină Ioana și Simona Dichiseanu dorul de Ion Dichiseanu

Relația dintre Ion Dichiseanu și fiica sa, Ioana, a fost una deosebită. Actorul a fost mereu alături de fiica lui și a susținut-o în toate momentele, iar dragostea lui pentru ea era imensă.

Ioana Dichiseanu își amintește că ziua de Sfântul Ion era mereu prilej de petrecere în familie, însă după pierderea tatălui său, ea și membrii familiei au hotărât să nu mai sărbătorească. Totuși, ziua nu poate fi ignorată complet, deoarece și fiica ei, pe care o are cu Adrian Artene, poartă numele de Anastasia Ioana.

„Tata era hipersensibil! Mama e ușor mai pământeană… Tata era un boem și ne-a învățat multe lucruri. Și acum vorbim despre el de fiecare dată când ne lovim de o situație… Tata ce ar fi făcut, tata ce ar fi spus? Și nu putem uita glumele lui! Zilele de nume nu mai sunt de când nu mai este el, dar încercăm să mergem mai departe pentru că și pe Anastasia o cheamă și Ioana și ne plăcea să spunem că suntem trei Balanțe, trei Ioni. Am rămas două Balanțe, două Ioane și atunci încercăm să ducem mai departe bucuria și veselia.

Anul acesta, de Sfântul Ion, am petrecut acasă, noi în familie. Am cumpărat baloane pentru Anastasia… Bucuria copiilor! Anastasia vorbește cu Dichi, îi atribuie personaje din desene animate, spune că ea vrea să facă așa cum ar fi făcut Dichi… Sau îmi spune: „te rog să-mi faci și mie masaj la piciorușe, așa cum îmi făcea Dichi!’. Și m-a surprins când mi-a spus, la un moment dat, când eu mi-am cerut iertare la ea că mai ridic tonul uneori: „Da, știu, așa este, dar îți mai aduci aminte când tu mai țipai la mine că nu îmi strâng jucăriile și Dichi mă ajuta?„. Și nu-mi venea să cred pentru că ea avea trei ani atunci și nu credeam că își mai aduce aminte', a povestit ea într-un interviu la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton