Cum arată mormântul lui Nicu Covaci, la două luni de la moartea artistului: „Încă un semn de la Nicu...”

.

Cum arată mormântul lui Nicu Covaci, la două luni de la moartea artistului. Pe rețelele de socializare au apărut imagini emoționante cu locul de veci al regretatului lider din trupa Phoenix. O prietentă de-a cântărețului a vizitat mormântul acestuia și a făcut o filmare de acolo. Locul de veci este îngrijit de cei apropiați.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Nicu Covaci s-a stins din viață în urmă cu două luni, pe data de 2 august 2024, în Timișoara. Regretatul lider din trupa Phoenix a fost înmormântat în cimitirul Eroilor din Timișoara, iar în prezent locul lui este îngrijit de cei mai apropiați oameni pe care acesta i-a avut de-a lungul vieții. Iată cum arată acum mormântul cântărețului!

nicu-covaci2nicu-covaci2

Citește și: Nicu Covaci a fost înmormântat cu o zi mai devreme, la Cimitirul Eroilor din Timișoara. Slujba a fost oficiată de Mitropolitul Banatului și au participat doar cei apropiați

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică are o viață activă, la 71 de ani: „Am cântat pe litoral, mă ocup de gospodărie, gătit, cumpărături. Voi merge și la fiul meu, în Germania' / Ce mesaj emoționant i-a transmis lui Nicu Covaci, înainte ca liderul Phoenix să moară

Citește și: De ce ocolește Lili Sandu botoxul și care dintre calitățile ei fizice o nemulțumesc: „A apărut Jennifer Lopez și mi-am zis: Doamne, ajută-ne pe toate care avem forme. M-am considerat o femeie carismatică, dar niciodată o frumusețe”

Citește și: Dragoș Bucur, despre momentul în care a aflat că are diabet. Cum ține boala sub control și cum arată meniul lui acum: „Slăbisem vreo 15 – 20 de kilograme. Când simt nevoie de dulciuri apelez la…'

Cum arată mormântul lui Nicu Covaci, la două luni de la moartea artistului

La două luni după înmormântare, mormântul regretatului artistul, aflat într-un cimitir din apropierea Timișoarei, s-a transformat într-un loc de omagiu, care este înconjurat de flori proaspete, lumânări și o cruce albă simplă, pe care este scris numele lui.

O prietenă apropiată a regretatului cântăreț, venită să-i aducă un omagiu, a făcut o descoperire emoționantă, și anume aceea că un pisic stătea liniștit lângă mormântul liderului din trupa Phoenix.

Acest pisic, surprinzător de asemănător cu cel pe care Nicu Covaci îl avusese în timpul vieții, părea să își fi găsit locul lângă stăpânul său. Impresionată, prietena a decis să-l adopte, considerând prezența acestuia un semn că artistul continuă să fie aproape de cei care l-au iubit.

„A venit la mormântul legendei. Încă un semn de la Nicu. Tu, dar cum ai venit? Deci, uite cum a venit pisicul ăsta, negru cu alb, cum avem noi acasă, cum a fost Zoro. E la Nicu, la mormânt. Eu îl iau acasă', a scris apropiata regretatului cântăreț la postarea pe care a făcut-o pe platforma de socializare TikTok.

Mormântul regretatului artist este vizitat de prieteni

Mormântul regretatului Nicu Covaci este vizitat de prieteni. Amica regretatului lider din trupa Phoenix a adoptat pisica care se afla la locul lui de veci, deoarece a considerat că acest lucru este un semn de la compozitor.

„A fost o prietenă bună cu Nicu. În ultimii ani Nicu venea împreună cu nevasta lui la doamna acasă. Pe adresa doamnei a și fost ultimul buletin a lui Nicu', a spus un prieten bun cu regretatul Nicu Covaci pentru cancan.ro.

Nicu Covaci a murit la vârsta de 77 de ani, după lupta cu o boală cruntă

Nicu Covaci a încetat din viață la vârsta de 77 de ani, după ce a dus o luptă grea cu o boală cruntă. La începutul lunii martie, artistul a început să manifeste simptome grave, precum amorțirea feței și dificultăți de vedere.

În urma unei investigații RMN, medicii de la Spitalul Județean Timișoara, coordonați de neurochirurgul Horia Pleș, au descoperit o tumoare pe creier. Operația a avut loc pe data de 22 martie 2024 și a durat în jur de șase ore.

Deși tumora a fost îndepărtată, complicațiile au înrăutățit starea de sănătate a liderului din trupa Phoenix. Nicu Covaci s-a stins din viață pe data de 2 august 2024, în Timișoara.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton