Cum a arătat Carmen Iohannis în prima zi de școală. A ales o rochie deasupra genunchiului și tocuri de 10 cm: „Este o zi plină de emoții și de bucurie”

 Matei Bianca
.

Carmen Iohannis a strălucit din toate punctele de vedere în prima zi de școală. Soția președintelui Klaus Iohannis a ales o rochie deasupra genunchiului și tocuri de 10 cm. Ea a reușit să atragă toate privirile. În acest an, Carmen Iohannis este dirigintă de clasa a XI-a. Iată cum a arătat Prima Doamnă în această zi specială!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

În prima zi a anului școlar 2024-2025, Carmen Iohannis a avut o apariție remarcabilă la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr' din Sibiu, unde își desfășoară activitatea de cadru didactic. Cu o ținută elegantă și o schimbare frumoasă de look, soția președintelui Klaus Iohannis a reușit să atragă toate privirile.

carmen1carmen1

Citește și: Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la Ambasada României de la Paris, înainte de Jocurile Olimpice. A accesorizat-o cu o geantă mai scumpă decât ținuta

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Washington, acolo unde se află cu președintele, într-o vizită oficială: „Doamne ajută, în sfârșit și-a ascuns genunchii!”

Citește și: Monica Anghel a dezvăluit cine i-a descoperit, de fapt, talentul: „Ea a zis că sigur o să fac ceva în zona aceasta, se ocupa de toate toaletele mele de scenă”. Ce spune despre rivalitatea din showbiz și despre dezavantajele celebrității / EXCLUSIV

Citește și: Catinca Roman recunoaște că e adepta operațiilor estetice: „Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o ‘modă’, ca acum. Am simțit nevoia…”. Cum se menține în formă, de când nu se „mai chinuie” cu diete / EXCLUSIV

Cum a arătat Carmen Iohannis în prima zi de școală

În prima zi a anului școlar 2024-2025, Carmen Iohannis a fost prezentă la Colegiul Tehnic „Gheorghe Lazăr' din Sibiu, unde predă limba engleză. Cu ocazia festivității de deschidere, soția președintelui Klaus Iohannis a captat toate privirile cu apariția sa rafinată.

Carmen Iohannis a optat pentru o ținută casual elegantă, care a fost compusă dintr-o rochie albă cu detalii florale negre, completată de o geantă albă și sandale argintii cu tocuri de 10 cm. Ea a ales o rochie care a fost deasupra genunchiului.

De asemenea, Prima Doamnă a surprins printr-o schimbare subtilă a culorii părului, alegând o nuanță mai închisă decât în mod obișnuit.

Soția președintelui Klaus Iohannis, mesaj pentru elevii din România

În calitate de dirigintă a unei clase a XI-a, Carmen Iohannis a strălucit la festivitatea de deschidere. Soția președintelui Klaus Iohannis a trasmis un mesaj emoționant de încurajare pentru toți elevii din țara noastră.

„Este o zi plină de emoții și de bucurie, la fel ca în fiecare început de an școlar. Mă gândesc cu drag la toți elevii, părinții și bunicii din țara asta și le doresc tuturor un an bun și rezultate frumoase. Să auzim numai de bine!', a spus ea.

Carmen Iohannis a reușit să urce în top cu ținutele purtate în Coreea de Sud

În luna aprilie a anului 2024, Carmen Iohannis a surprins plăcut în Coreea de Sud cu două ținute remarcabile. Prima Doamnă l-a însoțit pe soțul ei, Klaus Iohannis, în această vizită oficială.

În prima zi, partenera de viață a președintelui a ales un costum negru clasic, potrivit pentru atmosfera de la eveniment, iar a doua zi a optat pentru un deux-pieces alb, completat de pantofi bleu.

Ambele ținute, concepute de Eli Lăslean, au fost inspirate de stilul elegant al casei Chanel, reflectând cu succes tema și importanța fiecărui moment al vizitei.

„În timpul vizitei oficiale din Coreea de Sud, la întâlnirea cu comunitatea românească, Carmen Iohannis a purtat un elegant costum alb gen Chanel, realizat cu drag în Atelierele ELLIS by Eli Lăslean pentru această ocazie', a transmis atunci creatoarea de modă Eli Lăslean.

Sursa foto: Facebook/ cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton