Cum arătau Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în primul sezon de la MasterChef. Doi dintre ei s-au schimbat foarte mult

.

Cum arătau Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în primul sezon de la MasterChef. Au fost jurați în prima ediție a emisiunii, în anul 2012 și au jurizat acest show culinar timp de trei sezoane. În luna septembrie a acestui an, cei trei chefi au revenit la prima lor iubire, astfel că și-au dat demisia de la Antena 1 și au semnat cu PRO TV. Ei o au alături pe Gina Pistol, care prezintă emisiunea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost jurați în primul sezon al emisiunii MasterChef de la PRO TV. Pentru prima dată, cei trei jurați au apărut la acest show culinar în luna martie a anului 2012. În prezent, ei jurizează emisiunea, iar prezentatoarea acesteia este nimeni alta decât Gina Pistol.

florin-dumitrescu-sorin-bontea-catalin-scarlatescu3florin-dumitrescu-sorin-bontea-catalin-scarlatescu3

Citește și: Florin Dumitrescu, despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef: „Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi. Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru…' / EXCLUSIV

Citește și: Florin Dumitrescu, experiență neașteptată la MasterChef. Ce preparat inedit i-a servit un concurent în farfurie: „Bineînțeles că ne-a șocat!'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Minodora Tătărușanu, mama Minodora Tătărușanu, la nunta fiicei sale cu Valeriu Gheorghiță: „Soacră mică…'/ Ce ținută a purtat fratele vedetei, Petru

Citește și: Gina Matache explică de ce s-a împotrivit divorțului fiicei sale, Oana, și relației ei cu Radu Siffredi: „Am retrăit momentul cu mama și aveam impresia că trebuie să o iau de la capăt”

Cum arătau Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea în primul sezon de la MasterChef

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au fost prezenți în primul sezon de la MasterChef. Cei trei chefi au fost jurați în prima ediție a emisiunii, care a avut loc în luna martie a anului 2012 și au jurizat acest show culinar de la PRO TV timp de trei sezoane.

Cei trei bucătari celebri au fost descoperiți de nimeni alta decât Mona Segall, alias „Regina audiențelor', producătorul emisiunilor Chefi la cuțite și America Express de la Antena 1.

Primele sezoane de la MasterChef au început primăvara, în martie 2012, și s-au difuzat după cum urmează: 20 martie – 6 iulie 2012 (sezonul I), 5 martie – 28 mai 2013 (sezonul II) și 18 martie – 10 iunie 2014 (sezonul III).

Ce relație există între Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Când a început noul sezon al emisiunii MasterChef de la PRO TV, mai exact în luna septembrie a acestui an, Florin Dumitrescu a vorbit despre relația pe care o are cu colegii lui de breaslă, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu a explicat că între ei există un parteneriat foarte bun, dar nu au o prietenie în așa fel încât să petreacă vacanțe împreună.

„Practic e vorba de un parteneriat aici. E o prietenie care nu se manifestă cu vacanțe împreună sau cu gesturi de prietenie. E mult mai mult un parteneriat. Cel puțin eu așa consider. Fiecare dintre noi avem defectele și calitățile care fac această echipă să funcționeze așa cum funcționeaz', a dezvăluit celebrul bucătar, conform Unica.ro.

Salariile pe care le au cei trei jurați la MasterChef de la PRO TV

La emisiunea lui Cătălin Măruță, la rubrica „Spune tot sau îți ia gura foc', Sorin Bontea a fost întrebat de prezentatorul emisiunii de la PRO TV cine dintre colegii săi de breaslă câștigă cel mai mult, iar el a răspuns că niciunul.

„Niciunul. Salariul nostru este la fel. De la Pro TV câștigăm mai puțin, iar de la Dumnezeu mai mult. Am avut mereu același salariu, deși eu am muncit mai mult, dar asta este. Am semnat și negociat contractele împreună', a spus celebrul bucătar în emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton