Cum arătau Mircea și Mihaela Geoană la nuntă: „Cea mai frumoasă amintire a fost o competiție între olteni și machidoni”/ Sunt căsătoriți de peste 30 de ani și au doi copii împreună

.

Mircea și Mihaela Geoană trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de mai bine de trei decenii. Cei doi și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă. După 30 de ani de căsnicie și doi copii cu care se mândresc, ei continuă să se înțeleagă foarte bine unul cu celălalt. Iată cum arătau Mircea și Mihaela Geoană la nunta lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Mihaela și Mircea Geoană au făcut nunta în urmă cu trei decenii. Fostul preşedinte al Senatului României și partenera lui de viață au împreună doi copii, pe Alex și pe Ana Maria, cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

mircea-geoana7mircea-geoana7

Citește și: Candidaţii la Preşedinţia României, prezenți la Iași, la slujba de Sfânta Parascheva. Ce mesaje au transmis Marcel Ciolacu, Mircea Geoană, Elena Lasconi, Nicolae Ciucă și George Simion

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Mircea Geoană. Amândoi au studiat în America

Citește și: Claudia Puican a început să plângă când a vorbit despre problemele de sănătate ale lui Armin Nicoară: „M-am dus la duș și l-am găsit pe jos, tremura. Nu știam ce să fac. Trăiesc cu șocul că poate să pice din picioare'

Citește și: Ozana Barabancea știa că cea mai bună prietenă era atrasă de fostul ei soț de dinainte să fie înșelată: „Mi-a spus foarte clar că îl place și că vrea să fie cu el, dar ea mi-a zis foarte vulgar'

Cum arătau Mircea și Mihaela Geoană la nuntă

Mircea Geoană și soția lui, Mihaela Geoană, formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, fiind căsătoriți de peste trei decenii. Cei doi s-au cunoscut în tinerețe și au decis să își unească destinele în cadrul unei ceremonii discrete, dar elegante.

La marele eveniment din viața lor, Mihaela Geoană a purtat o rochie clasică de mireasă, cu dantelă, care i-a pus în valoare eleganța și i-a evidențiat silueta de invidiat, în timp ce Mircea Geoană a optat pentru un costum alb.

La emisiunea lui Cătălin Măruță a apărut și o fotografie emoționantă de la nunta celor doi parteneri de viață, iar fostul preşedinte al Senatului României a transmis și un mesaj special.

„Mihaela, dragostea mea, candidezi, nu candidezi, vremea Cotroceniului trece. (…) După zece ani, se împlinește. (…) De la nuntă, cea mai frumoasă amintire a fost o competiție între olteni și machidoni. Am impresia că machidonii au câștigat',

Povestea de dragoste dintre Mircea Geoană și soția lui

Mircea și Mihaela Geoană s-au cunoscut în Predeal și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi parteneri de viață au urcat în același telescaun, iar pe seară au mers împreună într-o discotecă și de atunci sunt de nedespărțit.

„Am cunoscut-o la coadă, la Predeal. Eu învățam să schiez. Luasem împrumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni roșii, nenorocire. Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă, la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost în același telescaun.

Și s-a mai întrerupt și curentul. Eram și timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram și ciudat, adunat de pe drumuri, ea era elegantă. Ce am făcut, ce nu am făcut… nu spun câți ani de căsătorire avem. Cum se întâmplă în viață. Am ieșit seara la discotecă, că aveam niște prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred că i-a plăcut de mine, mie mi-a plăcut de ea', a povestit fostul preşedinte al Senatului României, conform wowbiz.ro.

Sunt căsătoriți de peste 30 de ani și au doi copii împreună

Mircea Geoană este căsătorit cu Mihaela Geoană de mai bine de 30 de ani, iar împreună au doi copii cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia, pe Alex, în vârstă de 32 de ani, și pe Ana Maria, care are 29 de ani.

Mihaela Geoană s-a născut pe data de 26 februarie 1962, iar în prezent are frumoasa vârstă de 62 de ani. A făcut liceul Ion Luca Caragiale din Capitală, iar în anul 1987 a absolvit Institutul de Arhitectură Ion Mincu din București.

Sursa foto: Facebook/ protv.ro

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton