Aris Eram s-a accidentat la sala de fitness și a ajuns de urgență la spital: "M-au cusut. Se deschisese, a trebuit să..." / Cum se simte acum

.

Aris Eram s-a accidentat la sala de fitness și a ajuns de urgență la spital. Fiul Andreei Esca și a lui Alexandre Eram a povestit cum de la antrenamente a ajuns direct la spital, după o accidentare la deget, medicii fiind nevoit chiar sa-l coasă. De asemenea, noul membru din „gașca veselă” de la „Super Neatza a spus și cum se simte acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Aris Eram a semnat de curând cu Antena 1. Fiul Andreei Esca, care a câștigar un capital de popularitate imens după participarea în America Express, alături de sora lui, și-a făcut debutul în cadrul emisiunii „Super Neatza” în weekend și a fost primit cu brațele deschise de colegi. Bandajat la mână, Aris Eram a povestit despre episodul care l-a trimis direct pe mâinile medicilor.

aris-eram-3aris-eram-3

Citește și: Aris Eram a semnat cu Antena 1 și deja a participat la prima emisiune: „Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă”

Citește și: Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris Eram, a filmat obiectele atipice de decor: „Când putem vizita acest muzeu?'

Citește și: Reacția Oanei Moșneagu când a văzut-o pe Ioana Blaj în rochie albă la nunta ei: „Am fost surprinsă în prima secundă. M-am uitat la ea și i-am zis…'

Citește și: Mama Geta explică de ce nu o suportă pe Daniela Iliescu, logodnica fiului ei, Culiță Sterp: „Ea, săraca, întotdeauna a avut aere de… cum erau odată nobilii și iobagii”

Aris Eram s-a accidentat la sala de fitness și a ajuns de urgență la spital

Aris Eram a ajuns de la sală direct la urgențe. Fiul Andreei Esca a povestit chiar că a fost nevoie să fie cusut, dată fiind gravitatea accidentării. Fostul concurent de la America Express spune că acum se simte bine și trebuie doar să-și schimbe zilnic bandajul. De asemenea, el speră să-i crească la loc unghia după incident.

„Eram la sală și mi-am prins degetul între două gantere și mi-a plecat puțin unghia. M-au cusut, dar mi-am revenit repede, după o săptămână. De la sală am ajuns direct la urgențe! Se deschisese, a trebuit să mă coase. Acum sunt bine, nicio problemă, îmi schimb bandajul zilnic, își revine. Trebuie să-mi crească unghia, sper să nu rămân fără unghie', a povestit Aris Eram, potrivit spynews.ro.

Ce s-a întâmplat între Laura Giurcanu și Aris Eram

Cei doi foști concurenți de la America Express au fost în centrul atenției și toată lumea și-a pus întrebări cu privire la natura relației lor. S-au făcut o serie de speculații, iar imaginile apărute cu ei nu au făcut decât să alimenteze zvonurile că i-au uni mai mult decât o prietenie. Ei bine, Laura Giurcanu a ținut să lămurească misterul și a spus lucrurilor pe nume.

„Nu a fost nimic acolo (n.r. la America Express). Dacă ar fi fost ceva după, a fost după. Dar acolo nu a fost nimic. Ai întrebat dacă a fost la America Express, ți-am zis că nu', a declarat influencerița.

Aris Eram a semnat cu Antena 1 

Aris Eram a semnat cu Antena 1 și deja a participat la prima emisiune: „Gașca veselă are un nou membru. Bine ai venit, Aris!’, a fost mesajul postat pe pagina oficială de Instagram a emisiunii „Super Neatza cu Răzvan și Dani’.

Sora lui, Alexia Eram, a fost cea care l-a adus la emisiune și a recunoscut cât de multe emoții are pentru fratele ei, fiind însă convinsă că se va descurca de minune.

„Chiar dacă este duminică, eu m-am trezit la ora 7:30 ca să-l duc pe Aris la prima zi lui de emisiune. Îl vedeți de acum înainte la Neatza cu Răzvan și Dani. Am și eu emoții pentru el, dar 100% se descurcă. Asta știam de la început, că Aris e un băiat foarte carismatic și șarmant și amuzant. Știam că o să se întâmple asta. Are foarte multe fane. Când e aici, el e mult mai leneș, mai calm. A descoperit că dacă vrea ceva, se poate să fie și mai grăbit, a spus Alexia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton