Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii, declarații controversate despre Maria Covasa: „S-a atașat de femeie aceea! Te atașezi de un câine de pe stradă, dar...”

 Matei Bianca
.

În cadrul podcast-ului moderat de Bursucu`, Armina Grigoraș a vorbit deschis despre participarea lui Marcel Andrei la Insula iubirii, dar și despre faptul că ispita s-a îndrăgostit de Maria Covasa. Tânăra a lăsat să se înțeleagă că apropierea dintre logodnicul ei și concurentă a fost inevitabilă în contextul reality show-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Armina Grigoraș nu a fost geloasă pe apropierea dintre Marcel Andrei și Maria Covasa, deoarece ea și ispita nu erau împreună atunci când s-a filmat emisiunea Insula iubirii de la Antena 1. Acum, la câteva luni bune de la terminarea filmărilor, tânăra a vorbit despre participarea partenerului ei de viață la emisiune, dar și despre apropierea dintre el și iubita concurentului Daniel Ungureanu.

marcel0marcel0

Citește și: Ce a răspuns Armina Grigoraș, logodnica lui Marcel Andrei de la Insula iubirii, când a fost întrebată dacă este însărcinată: „Marcele, vine primul copil!'

Citește și: David Popovici a avut o reacție la meme-ul cu Marcel Andrei de la Insula iubirii: „Bravo lui! Da, mișto!'. Campionul i-a răspuns ispitei, după ce acesta l-a felicitat pentru „medalionul de aur' de la Jocurile Olimpice 2024

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…'

Citește și: Oana Roman, despre prietenia de 34 de ani cu Cătălin Botezatu. Cum s-au cunoscut: „A fost primul moment în care am văzut un bărbat la fel de frumos ca tata”

Armina Grigoraș, iubita lui Marcel Andrei de la Insula Iubirii, declarații controversate despre Maria Covasa

Armina Grigoraș a făcut primele declarații legate de participarea lui Marcel Andrei la emisiunea Insula Iubirii de la Antena 1. Ea a vorbit deschis despre legătura care s-a format la emisiune între ispită și Maria Covasa.

Logodnica ispitei a subliniat că este firesc să te atașezi de persoanele din jurul tău, comparând această afecțiune cu cea pe care o poți dezvolta față de un animal de companie.

„El s-a atașat foarte mult acolo. S-a atașat de femeie aceea, fata aceea, care și-a făcut rolul de ispită, pentru că e normal să te atașezi în ziua de astăzi. Și eu sunt foarte atașată de câinele meu. Te atașezi de un câine de pe stradă, dar dacă e un om lângă tine', a precizat ea la „un PODCAST misto By Bursucu`'.

Ce spune Marcel Andrei despre apropierea de Maria Covasa

Pe de altă parte, Marcel Andrei a vorbit despre apropierea de Maria Covasa. Ispita de la Insula iubirii a menționat faptul că și-a dorit să creeze o poveste în emisiune și să ofere lecții de viață persoanelor care urmăresc acest reality show.

„Să înțeleagă toată lumea. Bun. Eu am intrat ca rol de ispită, da? Tot ce s-a întâmplat acolo, eu am vrut să… Eu mi-am dat seama că ea nu o să aibă nici o treabă cu mine și o să aibă treabă cu Alin. Am simțit chestia asta de la bun început. Dar, în schimb, eu am vrut să creez o poveste în toată treaba asta și să fie și un exemplu pentru lumea de acasă. Uite cum e să te comporți cu o femeie, cum e să faci, să nu renunți, înțelegi?', a declarat el.

Ispita de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Armina Grigoraș, în podcast

Marcel Andrei, invitat în podcast-ul moderat de Bursucu, alături de iubita sa, Armina Grigoraș, a luat pe toată lumea prin surprindere când, în timpul conversației despre relația lor, vizibil emoționat, a scos un inel din buzunar și a cerut-o pe aceasta în căsătorie.

Fără să stea prea mult pe gânduri și vizil emoționată de ce i se întâmplă, Armina Grigoraș a răspuns imediat cu un „DA' hotărât.

Marcel Andrei: Ai vrea să fii soția mea?

Armina Grigoraș: Da!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton