Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, recunoaște că este geloasă: „Să fie un respect în relație, să fii un gentleman până la capăt...”

 Matei Bianca
.

Marcel Andrei și Armina Grigoraș sunt împreună de câteva luni, iar cei doi se înțeleg foarte bine unul cu celălalt și au o relație frumoasă. El are susținere din partea iubitei lui, deși este o femeie geloasă din cauza participării lui la Insula iubirii. Partenera de viață a ispitei a vorbit recent despre cât de atent este el cu ea, dar a făcut declarații importante și despre gelozia din cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Marcel Andrei are susținere din partea iubitei lui, deși este o femeie geloasă din cauza participării lui la Insula iubirii. Cât de atent este ispita cu Armina Grigoraș. Cei doi îndrăgostiți au făcut mărturisiri cu privire la relația lor.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Marcel Andrei a renunțat la job-ul de ospătar în Tenerife ca să vină la Insula Iubirii și să devină celebru! Și i-a reușit: acum are contracte de imagine și concerte tot anul

Citește și: Cine este Marcel Andrei, ispita de la Insula iubirii 2024. A lucrat armată, ca și caporal, și acum este chelner în Tenerife

Citește și: A murit Adrian Cherciu, unul dintre antrenorii de la Splash! Vedete la apă. Avea doar 55 de ani: „Întors recent de la Campionatele Europene de sărituri în apă, a încetat din viață, după o…'

Citește și: Kira Hagi se mărită cu iubitul grec! Thomas Ferfelis a cerut-o de soție în vacanța din Salonic / Cu ce se ocupă viitorul soț al fiicei lui Gică Hagi

Armina Grigoraș, iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, recunoaște că este geloasă

Marcel Andrei are susținere din partea iubitei lui, deși este o femeie geloasă din cauza participării lui la Insula iubirii. Armina Grigoraș a mărturisit că este geloasă, dar are și de ce să fie așa, deoarece partenerul ei de viață este un bărbat frumos și apreciat de multe femei.

„Oarecum, dar nu foarte mult (n.r. dacă a apărut gelozia în relația lor). Da, într-adevăr (n.r. că femeile se uită după Marcel), dar ținem cont că a fost o emisiune. Mă simt mândră de el, că este plăcut de public', a spus ea pentru Antena Stars.

Cât de atent este Marcel Andrei cu Armina Grigoraș

Dar nu doar ea a făcut declarații cu privire la relația lor de iubire. Ei bine, Marcel Andrei a vorbit despre cât de atent este cu Armina Grigoraș. Ispita de la Insula iubirii acordă o atenție deosebită respectului din relație, dar și modului în care o tratează pe iubita lui, menționând faptul că mereu este un gentleman.

„Chestia asta trebuie să fie și un fel de exemplu pentru cei tineri și așa mai departe, să fie un respect de relație și să transmitem chestia asta. Să fii un gentleman până la capăt', a explicat ispita de la Insula iubirii.

Marcel Andrei s-a atașat de Maria Covasa la Insula iubirii

Marcel Andrei s-a atașat de Maria Covasa la Insula iubirii, deși ea era într-o relație cu Daniel Ungureanu. Ispita se comporta foarte frumos cu concurenta și era atent să-i facă mereu pe plac, astfel că nu o lăsa să stea în compania altui bărbat în emisiune.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton