Aurelian Temișan susține că Monica Davidescu i-a insuflat nepotului ei, Cosmin Vîjeu, pasiunea pentru actorie: "L-am avut cu noi la mare, an de an, de când era mic și a văzut zeci, sute de spectacole, de muzica sau de teatru"

 Dumba Gabriela
.

Aurelian Temișan a postat, pe Facebook, o serie de fotografii rare din copilăria lui Cosmin Vîjeu, partenerul lui Adrian Nartea la Asia Express. Cosmin este nepotul Monicăi Davidescu și a crescut înconjurat de artiști, după cum dezvăluie Aurelian Temișan, ceea ce l-a ajutat să-și aleagă foarte ușor drumul în viața profesională.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cosmin Vîjeu a fost inspirat de mătușa sa, Monica Davidescu, să urmeze cariera teatrală de la o vârstă fragedă. Actorul, cunoscut pentru implicarea sa în teatru, atât ca actor, cât și ca profesor de artă teatrală, face echipă la Asia Express cu prietenul său Adrian Nartea.

461557930_1093796155437264_1498586400501430978_n461557930_1093796155437264_1498586400501430978_n

Aurelian Temișan susține că Monica Davidescu i-a insuflat nepotului ei, Cosmin Vîjeu, pasiunea pentru actorie

Monica Davidescu a fost cea care i-a trezit pasiunea pentru teatru lui Cosmin Vîjeu, de când avea 5 ani. Aurelian Temișan dezvăluie acum că nepotul soției sale îi însoțea în fiecare vară în turneele de pe litoral și a asistat la sute de spectacole de muzică și teatru.

Artistul a postat pe Facebook numeroase fotografii în care micuțul – pe atunci- Cosmin Vîjeu apare alături de artiști celebri, printre care regretații Stela Popescu și Alexandru Arșinel, Ștefan Hrușcă, Sanda Ladoși, Maria Dragomiroiu sau Radu Beligan.

Revăzând aceste poze, mi-am reamintit de unde, deși nu părea cel mai fericit băiat atunci când făcea poze cu diverși mari artiști ai României, de unde i-a inoculat Monica „microbul” actoriei.

L-am avut cu noi la mare, an de an, de când era mic și a văzut zeci, sute de spectacole, de muzica sau de teatru. Are cu ce se mândri, iar acum, pe lângă spectacolele în care joacă („Eu te cred, da’… tu mă minți”, „O noapte furtunoasă”, „Sistemul perfect” și în curând „Visul unei nopți de vară”), e și într-un show de televiziune foarte urmărit… Asia Express. Bravo, Cosmin, nu te lăsa!„, a scris Aurelian Temișan pe Facebook, în dreptul fotografiilor.

Reacția lui Cosmin Vîjeu nu a întârziat să apară. „De mic alături de Monica Davidescu și Aurelian Temisan! Vă mulțumesc pentru aceste super poze!„, a scris concurentul Asia Express în secțiunea de comentarii a postării unchiului său, Aurelian Temișan.

Citește și: Ce promisiune și-au făcut Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte să plece la Asia Express: „În general, cuplurile se ceartă cel mai des. Noi…’

Citește și: Adrian Nartea, primele declarații după ce s-a întors de la Asia Express: „Nu ai cum să nu te pierzi cu firea. Cât de zen să fii?’. Cum a fost primit acasă de soție și fiice

Citește și: De ce nu a mers Adrian Nartea cu soția la Asia Express: „Noi ne-am dedicat creșterii fetelor, fără bone, fără soacre, fără bunici'

Cu ce se ocupă, în prezent, Cosmin Vîjeu de la Asia Express

Născut în Breaza, el a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. După ce a terminat studiile de specialitate, acesta a apărut în numeroase piese de teatru.

De asemenea, Cosmin Vîjeu lucrează și ca profesor la un centru de artă teatrală. În anul 2017, el a a apărut în producția „Băieți de oraș’ de la Antena 1. În trecut, acesta a lucrat inclusiv la Opera Comică pentru Copii.

În prezent, Cosmin Vîjeu poate fi văzut în producțiile „Companiei de teatru Concordia” în spectacole precum „Eu de cred, da… tu mă minți”, „Sistemul Perfect” și „O noapte furtunoasă”.

Momentan, Cosmin Vîjeu luptă din greu în competiția Asia Express, de la Antena 1, alături de prietenul său, Adrian Nartea și împreună formează una dintre cele mai puternice echipe din această aventură, care a ajuns, între timp, în Malaezia.

Asia Express este cel mai puternic reality show, iar pentru mine înseamnă emoție, aventură, suspans și cunoaștere, înseamnă descoperirea sinelui în raport cu ceilalți. Îmi place jocul și joaca, de asta sunt actor.

Dacă pe scenele teatrelor interpretez diferite personaje, vreau ca pe „marea scenă’ din Asia Express să mă aduc pe mine, să mă redescopăr, să mă reinventez și să îmi depășesc limitele. Sunt curios și eu de cum voi acționa și reacționa în diferitele situații complet noi pentru mine. Am ocazia să îmi descopăr și mai bine partenerul de scenă, pe Adi, în care am încredere totală. Împreună vom reuși să străbatem drumul zeilor trecând peste diferitele provocări și obstacole. Abia aștept să îi cunosc pe ceilalți colegi de drum și… să începem competiția. Va fi ceva unic. Ne vedem pe Drumul Zeilor”, spunea Cosmin Vîjeu, înainte ca noul sezon Asia Express să fie difuzat la TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton