Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit 13 de căsătorie. Căsnicia lor durează de mai bine de un deceniu

 Stamen Diana
.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit pe 3 iunie, 13 ani de la unicul moment în care au spus DA. Cei doi formează o familie bine închegată, iar căsnicia lor durează de mai bine de un deceniu. Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc.

Dragostea lor este puternică și au demonstrat asta tututor. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împlinit 13 ani de căsătorie, iar artistul a transmis un mesaj emoționant.

„3 iunie (2006 – 2019) 13 ani de la momentul in care am spus DA, in biserica, avandu-l in suflet pe Dumnezeu.

Cu nasii nostri dragi si speciali, Georgeta si Daniel Chinciu, dar si cu mai proaspata membra a familiei, Dora, ne petrecem cu liniste.', a scris Aurelian Temișan pe una dintre rețelele de socializare.

Cererea în căsătorie a venit după 11 ani de relație, Aurelia Temișan și Monica Davidescu s-au căsătorit pe 3 iunie 2006. 'În anul 2006, în data de 13 ianuarie, când sărbătoream 11 ani de când ne cunoscuserăm, Aurelian a adunat câțiva prieteni și, în fața lor, mi-a dăruit verighetele noastre, cu cererea aferentă. Cu șase ani în urmă, de ziua lui, pe 3 iunie 2000, ne logodiserăm la Mănăstirea Pissiota. A fost o slujbă simplă, eram doar noi și nașii, Daniel și Geta Chinciu. Și tot atunci am hotărât că ar trebui să facem nunta și căsătoria. Aceasta a avut loc în 3 iunie 2006.', a declarat Monica Davidescu pentru VIVA!.

Nu s-a pus niciodată problema despărțire între ei

Ați avut și momente de cumpănă? S-a întâmplat vreodată să vă puneți prob lema separării?

Aurelia Temișan: Niciodată nu am pus problema unei posibile separări. E adevărat că am mai mâncat și pâine cu gust un pic amar, dar a fost pe perioade foarte scurte. În orice caz, tot ce a venit din afară, ca vibrație negativă, am reușit să stopăm în timp, ca să nu stricăm toată această construcție în ajutorul căreia, de aproape opt ani, a venit și Dora.

Monica Davidescu: Ca în orice cuplu, au existat și momente tensionate sau rele influențe din partea așa-zișilor apropiați care voiau, de fapt, să strice armonia familiei noastre, dar am putut observa la timp și nu s-a pus niciodată problema separării. Încă mai există răuvoitori, dar îi tratăm cu indiferență.

FOTO: Facebook

Monica Davidescu, Dora și Aurelian TemișanMonica Davidescu, Dora și Aurelian Temișan

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton